GTA 6
Obrazki z tego filmiku to są z GTA IV, czy jakieś podrasowane San Andreas? :P

Odpowiedz
To pompowanie mapy w grach już od paru lat przynosi więcej szkód niż pożytku. Dla mnie GTA5 pod tym względem już było przytłaczające i finalnie nigdy nie przeszedłem do końca tej gry, mimo 4 prób. Oceniam ją bardzo wysoko ogólnie, ale jednak w końcu zaczynała mnie nużyć.
.

Odpowiedz
Tak samo u mnie. Jeśli producenci są takie cwaniaki, to niech zrobią sensowne wnętrza wszystkich budynków, a nie dokładać hektary pustyni, gór i betonu.

Odpowiedz
Ja tam przeszedłem dwa razy, mapa IMO była optymalna. Jak tu ma być pieryliard razy większa to hmm...

Odpowiedz
masz więcej czasu spędzać w grze, logiczne a pewnie tryb online, bajery, mikropłatności i tak to ma się kręcić, że ludzie będą jechać z jednego końca miasta na drugi bo jakaś misja i to im zleci dwie godziny

Odpowiedz
Mnie te ogromne mapy już strasznie męczą. RDR2 za pierwszym razem robiło mega wrażenie, ale za drugim… umarłem z nudów i po prologu odbiłem się od tej gry tak, że nie mam w ogóle ochoty do niej wracać. Na GTA6 w sumie nie czekam. Najpierw kadrowe rewolucje, potem klękanie przed siewcami THE MESSAGE, a teraz pompowanie mapy do absurdalnych rozmiarów. Meh, jakby mnie kręciły takie klimaty to bym grał w gry Ubisoftu :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Bo RDR2 tylko udaje, że oferuje ci wolność. Dopóki Rockstar nie poprawi mechanik i rzeczy, o których mówi Jakey w tej genialnej analizie, dopóty ich gierki będą zawsze tylko fantomową wersję otwartego świata.

Odpowiedz
Ponoć potwierdzony wygląd głównych bohaterów GTA 6. Oboje super się prezentują.

Odpowiedz
Pewnie dlatego, że są biali:P
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Czasami entuzjazm Mentala jest podejrzany i nie ma co w niego wierzyć. Na filmie jest Dodge Chellenger, wiec albo GTA w końcu będzie miało licencje na auta albo to jakiś fake :)

Odpowiedz
Danus napisał(a):Pewnie dlatego, że są biali:P

Wiadomo. Czarnymi nigdy bym nie grał :)

yacajackowski napisał(a):albo to jakiś fake

Podobno legitne modele. Po prostu można je wstawiać na dowolne tło.

Odpowiedz
No jak byś nie grał? To V nie przerobiłeś? :D
.

Odpowiedz
Nie, nigdy nie grałem murzynem. Natomiast GTA 4 nawet nie odpaliłem :)

Odpowiedz
W V nie da się nie grać Murzynem, bo chyba nawet od niego się zaczyna, więc gdyby ktoś chciał olać fabułę i tylko robić afery w mieście, to i tak nie zacznie od Trevora albo Michaela

--e

A, nie. Głupoty gadam. Zaczyna się od Michaela, więc gdyby olać fabułę, to można ominąć granie Franklinem
.

Odpowiedz
Oczywiście, że spokojnie można bawić się w piaskownicy z pominięciem murzyńskiej getto patologii. Twórcy celowo tak zaprojektowali grę, ale to niepotwierdzone info ze Stormfronta ;)

Odpowiedz
A to fakt, że wątek Franklina startuje od takiej totalnej getto patologii - jakieś wielopokoleniowe domy, gdzie wszyscy bezrobotni i się kłócą, a była dziewczyna narobiła problemów, bo naćpana non stop
.

Odpowiedz
Już Trevor jest bardziej cywilizowany, nawet zdrapując mózg typa z podeszwy buta :)

Odpowiedz
(10-06-2023, 16:18)Mental napisał(a): Nie, nigdy nie grałem murzynem. Natomiast GTA 4 nawet nie odpaliłem :)

Zagraj w "Balladę o geju Tonym". Nie grasz gejem, grasz jego podwładnym- murzynem.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Mental oglądał gry zamiast w nie grać zanim to było modne.

Odpowiedz
Nie można ominąć Franklina, tylko wstęp jest z Michaelem, potem od razu skaczemy do Franklina i tego drugiego przygłupa co kroją komuś furę. Pierwsze pare misji to getto Franklin, dopiero potem mamy możliwość przeskoków między postaciami.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości