GTA 6
Kiedy pokażą jakiś pierdolony gejmplej? Nie to, żeby mnie to interesowało ale ciekawym nad czym ludzie się spuszczają.
Bo CO NOWEGO taka gra zaoferuje oprócz lepszej grafiki? Ale pytam poważnie: CO?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(24-06-2026, 13:56)simek napisał(a): Hehe, czyli jak ktoś kupił GTA V na premierę, to teraz musi tylko dołożyć 20$, a nie całe 80? ;)

nie całe 80 tylko 79.99 USD, więc uzbieranie takiej kwoty przez 13 lat to chyba nie jest problem

a to ile Twoim zdaniem powinna kosztować nowa część gry wydana po 13 latach od poprzedniej? nadal 59.99 USD?

Odpowiedz
Idąc tym tokiem rozumowania wyłania nam się zasada, według której im dłuższy jest okres między daną grą a jej kontynuacją, to tym droższa powinna być kontynuacja, bo ludzie przecież mieli czas, żeby uzbierać. Zakładam, że wielu wydawcom taki pomysł by się spodobał. :)

Odpowiedz
dla mnie po prostu cena jest ok jak na dzisiejsze czasy i różnicę 20 dolców którą miała poprzednia cześć

jakbym kupił V w 2013 i nastawiał się na kontynuację po tylu latach to bym nie marudził ale dla simka jest drogo

Odpowiedz
Rynek zadecyduje, czy taka cena jest akceptowalna. W przypadku "GTA VI" podejrzewam, że tak, ale nie mam pewności co do gier mniej oczekiwanych. Gdyby to nie była to najbardziej wyczekiwana gra na świecie, to też pewnie by spuścili z ceny.

Ja akurat zupełnie na tą grę nie czekam. Grałem tylko w jedynkę, dwójkę i "Vice City". Najwięcej chyba w dwie pierwsze. Dlatego dla mnie GTA zawsze będzie kojarzyć się z widokiem z góry. Żadnej z tych gier też nie ukończyłem. Wolałem rozbijać się po mieście i siać chaos, niż wykonywać misje. :)

Odpowiedz
Wystarczy poczekać 10 lat tak jak ja z ograniem piątki i można będzie kupić za dwie dychy:P Swoją drogą, bawiłem się bardzo dobrze.

Odpowiedz
(24-06-2026, 14:37)Spoilerowo napisał(a): dla dla simka jest drogo
Taki koncept nie istnieje.
Przy dzisiejszych cenach, też gier, nie byłbym zaskoczony, gdyby zarządzali nawet stówy. Ludzie specjalnie konsole kupują pod kolejne GTA. Sam kupiłem PS3 trochę dla GTAV.

Odpowiedz
(24-06-2026, 17:59)PropJoe napisał(a):
(24-06-2026, 14:37)Spoilerowo napisał(a): dla dla simka jest drogo
Taki koncept nie istnieje.
Jedyny PropJoe mnie rozumie, a reszta inputuje mi jakieś narzekanie na cenę. Bogiem, a prawdą, to też spodziewałem się że krzykną sobie więcej, bo trudno mi wyobrazić sobie jakiegoś gracza na świecie, który 79,99$ da, ale 89,99$ już byłoby dla niego granicą nie do przekroczenia.

Odpowiedz
napisałeś, że tanio nie będzie

to ile taka gra powinna kosztować na konsole w 2026 roku w dniu premiery po 13 latach czekania na kolejną część? ile dolarów by simka zadowoliło?

Odpowiedz
Mi cena nie robi żadnej różnicy, tak sobie rzuciłem, że tanio nie będzie. 69 to obecna średnia dla nowości AAA i to byłoby tanio, 79 jest ok, gdyby było 89 to pewnie napisałbym że się cenią.

Odpowiedz
(24-06-2026, 17:55)zdzichon napisał(a): Wystarczy poczekać 10 lat tak jak ja z ograniem piątki i można będzie kupić za dwie dychy:P Swoją drogą, bawiłem się bardzo dobrze.

gdzie V kosztuje 2 dychy?

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Na necie. Ba, było nawet za darmo w Epicu

Odpowiedz
Na jebanym stime zawsze jest minimum po 40

Odpowiedz
(24-06-2026, 18:46)Spoilerowo napisał(a): napisałeś, że tanio nie będzie

No Simek pewnie myślał wtedy o kolegach-biedakach z forum :D
dobry chłopak z niego, trzeba mu to oddać.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Cytat: Na jebanym stime zawsze jest minimum po 40
W gamepassie też było GTA 5, ale dawno temu ograłem dzięki epicowi więc nie skorzystałem (za to z gamepassa skorzystałem i poszedł Space Marine 2, RE2, RE3, Village, Cyberpunk i parę innych gierek, których normalnie bym nie tknął). Na xboxie zwykła wersja GTA 6 chodzi po 349, a ultimate po 429 (i ultimate nie jest "wykastrowana", tj. to w niej masz wszystkie sklepy, bronie, samochody i misje), a jak robisz preorder, dostajesz "gratis" miesiąc GTA+ i pakiet vintage.
zawartość ultimate:

Odpowiedz
Rockstar chujki zdecydował się tylko na wersję cyfrową. Koniec z używkami, wymienianiem się grami itp itd. Jak ktoś jest kolekcjonerem gier to ma ciężkie życie teraz.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
[Obrazek: 730749147_1942990929711219_7564368470478...e=6A42BDB8]

[Obrazek: HLpbobxXQAAbyzT?format=jpg&name=medium]

Odpowiedz
Dość stare nagranie i nie jestem pewien, czy zawarta w nim informacja została ostatecznie potwierdzona. Liczę jednak, że to prawda. :)

Jeżeli pojawią się Parady Równości i jeżeli będzie dało się wjeżdżać w nie samochodami albo rozstrzeliwać, to ciekawe, czy w UK takie zachowania graczy zostaną uznane za przestępstwa z nienawiści.

Odpowiedz
Jeśli te parady będą, to na bank motyw wjeżdżania w tłum zostanie zablokowany, skoro gra wyszła właśnie od tęczowych.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Właśnie. Parady będą się odbywać na zamkniętych ulicach, gdzie nie wjedziesz.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości