GTA 6
Dawanie zwiastuna gry za paywallem to już wyższy poziom spierdolenia, więc jakoś miło się na serduszku robi, że ktoś utrze noska Rockstarowi (oby).

Odpowiedz
Z jednej strony racja, ale z drugiej to nikt przeciez nie zmusza ludzi, zeby sobie na sile Netlixa kupowac, bo na tubie i stronie Rockstara ten trailer bedzie miec premiere zaledwie szesc godzin pozniej. To najwyrazniej jakis test, z podzialem na zwyklych Gojow i super (glupich) Gojow :)

Na szczescie wraz z tym leakiem wygral europejski duch!!!
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(20-08-2026, 09:03)Albertino napisał(a): Dawanie zwiastuna gry za paywallem to już wyższy poziom spierdolenia, więc jakoś miło się na serduszku robi, że ktoś utrze noska Rockstarowi (oby).

I zapłaci za to 35 latami w kamieniołomach :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Jakies to podejrzane. Typ rzekomo wrzuca kolejne filmiki i tu nie kasują/

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(19-08-2026, 06:19)simek napisał(a): Podoba mi się ta mapa

Gdzie ona?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Osoba lub osoby odpowiedzialne za wycieki zaczęły pobierać opłaty za udział w ankiecie dotyczącej kolejnego wycieku. Ceny sięgają nawet stu dolarów, czyli równowartości samej gry. Ktoś już zapłacił.

Źródło: https://www.gry-online.pl/newsroom/leakerzy-gta-6-pytaja-graczy-jaki-gameplay-chcieliby-zobaczyc-w-n/z931876

Odpowiedz
(20-08-2026, 13:18)Mefisto napisał(a):
(19-08-2026, 06:19)simek napisał(a): Podoba mi się ta mapa

Gdzie ona?
Mogę tylko doradzić wklepanie w Twittera "GTA 6 map" i przeglądnięcie co tam widać, bo każdy nowy post jest dosyć szybko kasowany.

Odpowiedz
:) A w ogóle piszą, że to wyciekło (no NIE ZGADNIECIE) w Indiach :)

Odpowiedz
Nie wiem jak wy, ale ja tam sobie z popcornem obserwuję rozwój sytuacji.

Odpowiedz
Spoko. Fajna sytuacja :)

Jeszcze coś. Wersja, którą typ wrzuca nie jest z żadnego 2023, tylko z 2025 roku.

Wszyscy są jak Buczo:

Odpowiedz
Czy tylko mnie interesuje ta drama? Ale z perspektywy samego faktu a nie przedmiotu?
Bo to takie FILMOWE :)

EDIT: widzę, że 2 poprzednie strony już wyłączone.

Odpowiedz

Odpowiedz
Nie urywa dupy ten gameplay, trochę nie rozumiem pomysłu na taką kampanię reklamową: 26 minut fragmentów gry, często mocno losowych, masa dialogów, akcji mało, a jak jest to sztampowa do bólu: Lucia prowadzi wóz, a ty strzelasz do tabunów policji.
Parę widoczków miasta robi wrażenie, ale nic mnie nie zachwyciło, nic nie sprawiło żebym jakoś bardziej czekał.

Odpowiedz
No bo tak naprawde, co tu moga jeszcze zrobic i pokazac?! Ok, nowe lokalizacje, nowe poziomy patoli masci wszelakiej, ale cala reszta to juz odsmazany kotlet (na starym oleju) i jedna wielka sztampa. Szal na GTA to jeden z fenomenow, ktorych kompletnie nie pojmuje. Inaczej, rozumiem psychologie stojaca za popularnoscia tej serii, ale nie trafia do mnie to kompletnie - tj. za gowniaka bawilo, kiedy to byla jeszcze "gra", a nie obwozny lunapark, ale przygode z seria skonczylem na Vice City i wiecej nie trzeba.

#JesteGieferge :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Grzeszysz. SA i IV byly fajne.

(27-08-2026, 21:38)simek napisał(a): Nie urywa dupy ten gameplay, trochę nie rozumiem pomysłu na taką kampanię reklamową: 26 minut fragmentów gry, często mocno losowych, masa dialogów, akcji mało, a jak jest to sztampowa do bólu: Lucia prowadzi wóz, a ty strzelasz do tabunów policji.
Parę widoczków miasta robi wrażenie, ale nic mnie nie zachwyciło, nic nie sprawiło żebym jakoś bardziej czekał.

Czyli dobrze przewidywałem. Ot GTA z ładniejszą grafiką. Czyli nuda.

I, że KURVA teraz lud ma czekać 6 godzin, żeby to obejrzeć oficjalnie? Na bank są już ripy w necie.

Odpowiedz
Ripy są już nawet na Tubie, jak ten poniżej (tylko miejscami wyciszono muzykę, pewnie ze względu na prawa autorskie).

Odpowiedz
Po co Ripy jak dosłownie 2 godziny po tym streamie na Netflix pojawił się już oficjalny filmik. Goje zostali ogoleni z kasy kupując Netflixia za 10 dolców, a i tak scrashowała im się aplikacja xD

EDIT

Obejrzałem całość i.... no wygląda jak kolejne GTA, czyli wielki, piękny i otwarty świat, masa aktywności pobocznych oraz typowe misje reżyserowane tak, aby nawet samochody ładnie koziołkowały w pościgach. Trzeba oddać Rockstarowi, że wiele elementów wygląda technicznie pierwszorzędnie (zasięg widzenia, detale wnętrz, włosy), ale jeśli chodzi o mechanikę poruszania się czy strzelania to coś tu mi nie gra.

Nie wiem, zagram pewnie za 1-2 lata po wymianie laptopa, pewnie z jakimś dodatkiem z okazji "Complete Edition".
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Obejrzałem dziś ciut więcej i... te główne postaci (szczególnie typ) wydają się nudne na maksa. Sama historia też jest z dupy: jacys "Bonnie i Clyde" rabują stacje benzynowe i sklepy. No kurva SUPER. Postaci w tle też nijakie.

Czyli ogólnie: bohaterowie i historia wyglądają na sztampową chujnię. Nie czuć zupełnie szalenstwa i groteski GTA.

PS: rozjebują mnie te zachwyty w sieci jakie to hiperduper realistyczna, normalnie GRA ŻYCIA. I mam dziwne wrażenie, że sporo z tych osób na siłę się przekonuje.

Odpowiedz
Przede wszystkim ten materiał wydaje się totalnie z dupy. Jak ktoś już wyżej napisał: randomowe fragmenty misji i cut-scenek. Ani to nie opowiada jakiejś historii, ani nie jest jakoś sensownie ułożenie. Fatalny montaż.

W dodatku pokazali dwa razy taka sama misje. Bohaterowie gdzieś wbijają po czym jest obława. Nic specjalnego. Ogólnie nie widzę tam nic co by mnie rzuciło na kolana. Pewnie interakcje z NPCami będą bardziej różnorodne, psa można pogłaskać i porzucać do kosza. Świat pewnie będzie bardziej rozbudowany, mapa większą. Ale albo ja się zestarzałem przez te kilkanaście lat, ale jakoś nie czuję, żebym miał ochotę się nawet bez celu pobujać po tych lokacjach.

No i bohaterowie raczej wkurwiajacy i nudni. To już wzbudziło moje wątpliwości w pierwszym zwiastunie. Jakiś bucowaty typ i Karyna.

Odpowiedz
(28-08-2026, 11:10)shamar napisał(a): Nie czuć zupełnie szalenstwa i groteski GTA. 
Być może to kwestia beznadziejnego dobrania fragmentów, bo ten zeszłoroczny trailer miał w sobie więcej energii i jaj, chociaż no wiadomo, że trudno porównywać 90 sekundowy trailer z 25 minutami gameplaya. W tamtym trailerze miejscami czuć było, że to jest Floryda, że jest klimacik Miami i starego Vice City, a po tym wczorajszym to mam wrażenie jakbym wciąż był w Kalifornii, w LA z piątki, może poza fragmentami na tym poduszkowcu.
U mnie jesień i tak będzie należeć do Wiedźmina, na GTA rzucę okiem na konsoli kumpla, a ja czekam na wersję PC.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości