Get the Gringo
Cytat:nie wiadomo czy jej przypierdoli, czy ją przeleci

Prędzej nałoży jej habit i zmusi do wykucia biblii na blachę :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
No wlasnie. I tak źle, i tak nie dobrze, i tak źle.

Odpowiedz
Cytat:Ja i Mel się trochę pogodziliśmy.

a o co się pokłóciliście, jeśli można wiedzieć? O to, że on jest zajebistym bogiem kina i epy, a ty... no właśnie, kim ty jesteś? ;)

Odpowiedz
Ja jestem nikim. Wyrywam tylko chwasty. A ja i Mel się pokłóciliśmy, bo niepotrzebnie się nieładnie zachowywał, podczas gdy mógł robić filmy.

Odpowiedz
To Mela sprawa co robi jak nie robi filmów, Cróvko :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Myślę, że moja przyjaźń z Melem to nie twoja sprawa, Pitchko. :) I nie widzę sensu zagłębiać się w to bardziej.

Odpowiedz
Cytat:bo niepotrzebnie się nieładnie zachowywał, podczas gdy mógł robić filmy.

Już nie wpisuj się w ten chór, co po Melu jeździł. On był zaszczuty po prostu :) A poza tym jak wczoraj z nim piłem wódkę, to mi powiedział, że to było z jego strony strategiczne wycofanie się z branży, aby po powrocie dostać od żydków 10x więcej funduszy na film o Wikingach!

Odpowiedz
Janek daj spokój. Masz szczęście, że w przypływie szału Mel nie trzasnął Cię z otwartej bo byś przez słomkę do końca życia jadł ;) tak jak pisze Mental - Mel to bóg :)

Odpowiedz
Buk jak już, większość jego filmów oceniłem w okolicach 6-7, a do tego ma jeszcze tak kompromitujące wpadki jak Patriota i Pasja. Mocno przeceniacie Mela :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Cytat:większość jego filmów oceniłem w okolicach 6-7

Szanuję twoje zdanie. Jest demokracja i każdy może oceniać filmy jak mu się podoba.

:)

Odpowiedz
Również szanuję Twoje zdanie Azgaroth, ale teraz kiedy uprzejmości i głaskanie się po jajkach mamy za sobą powiem Ci - idź i nie grzesz więcej ;)

Odpowiedz
(27-10-2013, 23:50)Mental napisał(a):
Cytat:bo niepotrzebnie się nieładnie zachowywał, podczas gdy mógł robić filmy.

Już nie wpisuj się w ten chór, co po Melu jeździł. On był zaszczuty po prostu :) A poza tym jak wczoraj z nim piłem wódkę, to mi powiedział, że to było z jego strony strategiczne wycofanie się z branży, aby po powrocie dostać od żydków 10x więcej funduszy na film o Wikingach!
No to szkoda, że dalej nic o filmie o wikingach nie slychac. Ani o innych ciekawych projektach Mela. Póki co jakiś kabaret u Rodrigueza, próba powrotu do "mejnstrimu" u Sly'a, no i cameo w MAD MAKSIE.

Swoja droga, a propos filmu o wikingach, że Leoś się z projektu wycofał. Akurat jak rozpętała się burza wokół prywatnego życia Gibsona. DiCaprio byłby wstanie pomóc sprawić, by ten film powstał, choć w roli jakoś średnio go widze (Hardy to powinien grać wikinga).

PS Włączyłem Payback. NARA CIEMNIAKI. :)

A propos, jako ciekawostka link do strony z fragmentem początku komiksu "RICHARD STARK'S THE HUNTER" na podstawie książki, o której oparto Payback. Darwyn Cooke to rewelacyjny rysownik, a kreskówkowy styl fajnie kontrastuje z historią. http://www.idwpublishing.com/previews/parker/

Odpowiedz
Cytat:a propos filmu o wikingach, że Leoś się z projektu wycofał.

I huj mu w de. Leoś to byłaby mega siara w roli Wikinga - nawet Wikinga-geja nie mógłby zagrać ;)

Odpowiedz
E tam. Wystarczy mu zapuścić brodę i byłoby spoko.

[Obrazek: la-follia-di-howard-hughes-leo-dicaprio-...-13839.jpg]

Aktorem jest dobrym, więc chętnie bym go u Mela zobaczył.

Odpowiedz
Leo mógłby być spoko, co nie zmienia faktu, że uber Wikinga powinien zagrać Mel.

Odpowiedz
Leo dałby radę! Mental odwołaj to bo mój gniew Cie dopadnie!

Odpowiedz
Leoś nie dałby rady. Niedawno widziałem "Gangi Nowego Jorku" w interpretacji Scorsese i Leoś nie nadaje się do ról wojowników tak samo jak Russell Crowe i Christian Bale nie nadają się do ról kowbojów. Obejrzyjcie sobie serial "Vikings" - tam macie dobrą ekipe kult berserkerów. Travis Fimmel jako Ragnar rządzi:

[Obrazek: History_Vikings_Prepare_for_War_SF_HD_still_624x352.jpg]

Odpowiedz
(28-10-2013, 23:58)Mental napisał(a): Travis Fimmel jako Ragnar rządzi

Ale parę lat temu też nic nie wskazywało, że nadawałby się na wikinga ;)

Odpowiedz
Ja już go wyczaiłem wcześniej w roli McQueena Oodie'ego w "The Baytown Outlaws". Jego zaletą jest to, że wygląda jak krzyżówka Brada Pitta z czasów "Kalifornii" i Jaxa Tellera z SOA.

A ta fotka wyjątkowo tendencyjna :)

Odpowiedz
Grunt, żeby jeden pan zaliczył cameo:

Mel - nie zawiedź.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości