Cytat:nie wiadomo czy jej przypierdoli, czy ją przeleci
Prędzej nałoży jej habit i zmusi do wykucia biblii na blachę :)
-- Laozi
27-10-2013, 19:15
|
Get the Gringo
|
Cytat:nie wiadomo czy jej przypierdoli, czy ją przeleci Prędzej nałoży jej habit i zmusi do wykucia biblii na blachę :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 27-10-2013, 19:15
Ja jestem nikim. Wyrywam tylko chwasty. A ja i Mel się pokłóciliśmy, bo niepotrzebnie się nieładnie zachowywał, podczas gdy mógł robić filmy.
27-10-2013, 22:39
Myślę, że moja przyjaźń z Melem to nie twoja sprawa, Pitchko. :) I nie widzę sensu zagłębiać się w to bardziej.
27-10-2013, 22:51 Cytat:bo niepotrzebnie się nieładnie zachowywał, podczas gdy mógł robić filmy. Już nie wpisuj się w ten chór, co po Melu jeździł. On był zaszczuty po prostu :) A poza tym jak wczoraj z nim piłem wódkę, to mi powiedział, że to było z jego strony strategiczne wycofanie się z branży, aby po powrocie dostać od żydków 10x więcej funduszy na film o Wikingach! 27-10-2013, 23:50
Janek daj spokój. Masz szczęście, że w przypływie szału Mel nie trzasnął Cię z otwartej bo byś przez słomkę do końca życia jadł ;) tak jak pisze Mental - Mel to bóg :)
28-10-2013, 00:40
Buk jak już, większość jego filmów oceniłem w okolicach 6-7, a do tego ma jeszcze tak kompromitujące wpadki jak Patriota i Pasja. Mocno przeceniacie Mela :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
28-10-2013, 01:02 Cytat:większość jego filmów oceniłem w okolicach 6-7 Szanuję twoje zdanie. Jest demokracja i każdy może oceniać filmy jak mu się podoba. :) 28-10-2013, 01:07
Również szanuję Twoje zdanie Azgaroth, ale teraz kiedy uprzejmości i głaskanie się po jajkach mamy za sobą powiem Ci - idź i nie grzesz więcej ;)
28-10-2013, 01:54 (27-10-2013, 23:50)Mental napisał(a):No to szkoda, że dalej nic o filmie o wikingach nie slychac. Ani o innych ciekawych projektach Mela. Póki co jakiś kabaret u Rodrigueza, próba powrotu do "mejnstrimu" u Sly'a, no i cameo w MAD MAKSIE.Cytat:bo niepotrzebnie się nieładnie zachowywał, podczas gdy mógł robić filmy. Swoja droga, a propos filmu o wikingach, że Leoś się z projektu wycofał. Akurat jak rozpętała się burza wokół prywatnego życia Gibsona. DiCaprio byłby wstanie pomóc sprawić, by ten film powstał, choć w roli jakoś średnio go widze (Hardy to powinien grać wikinga). PS Włączyłem Payback. NARA CIEMNIAKI. :) A propos, jako ciekawostka link do strony z fragmentem początku komiksu "RICHARD STARK'S THE HUNTER" na podstawie książki, o której oparto Payback. Darwyn Cooke to rewelacyjny rysownik, a kreskówkowy styl fajnie kontrastuje z historią. http://www.idwpublishing.com/previews/parker/ 28-10-2013, 05:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-10-2013, 05:16 przez Gal Anonim.) Cytat:a propos filmu o wikingach, że Leoś się z projektu wycofał. I huj mu w de. Leoś to byłaby mega siara w roli Wikinga - nawet Wikinga-geja nie mógłby zagrać ;) 28-10-2013, 16:11
E tam. Wystarczy mu zapuścić brodę i byłoby spoko.
![]() Aktorem jest dobrym, więc chętnie bym go u Mela zobaczył. 28-10-2013, 16:23
Leoś nie dałby rady. Niedawno widziałem "Gangi Nowego Jorku" w interpretacji Scorsese i Leoś nie nadaje się do ról wojowników tak samo jak Russell Crowe i Christian Bale nie nadają się do ról kowbojów. Obejrzyjcie sobie serial "Vikings" - tam macie dobrą ekipe kult berserkerów. Travis Fimmel jako Ragnar rządzi:
28-10-2013, 23:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-10-2013, 23:59 przez Mental.)
Ja już go wyczaiłem wcześniej w roli McQueena Oodie'ego w "The Baytown Outlaws". Jego zaletą jest to, że wygląda jak krzyżówka Brada Pitta z czasów "Kalifornii" i Jaxa Tellera z SOA.
A ta fotka wyjątkowo tendencyjna :) 29-10-2013, 00:55 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |