Ghostbusters (1984-2020)
Zemeckis chyba ma prawa do filmu i powiedział, że póki żyje to nie będzie żadnego rimejku.

Odpowiedz
Spoko. Winter Soldier już się rozmraża. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ogarnia ktoś co TotalBiscuit napisał w usuniętym komentarzu do tego video?

Odpowiedz
Grievous:

https://www.reddit.com/r/Cynicalbrit/comments/4k4981/tb_offers_his_two_cents_to_the_screen_junkies/
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Ale ten komentarz nie jest usuniety. Po aferze z "usunietym komentarzem" czytalem go jeszcze. Na telefonie wyswietlil mi sie od razu, zaraz pod komentarzem ScreenJunkies do niego (w ktorym zreszta go cytuja, na wypadek, jakby rzeczywiscie zniknal). Na komputerze jakos trudniej oba te posty znalezc. YouTube cos odwala po prostu.

Odpowiedz
Dan Aykoyd kłamie, iż jakoby nowe Ghostbusters jest lepsze od dwóch pierwszych filmów:
Cytat:As originator of the original: Saw test screening of new movie. Apart from brilliant, genuine performances from the cast both female and male, it has more laughs and more scares than the first 2 films plus Bill Murray is in it! As one of millions of man-fans and Ray Stantz, I'm paying to see that and bringing all my friends!

https://www.facebook.com/DanAykroyd/posts/1064544476945042

Odpowiedz
Dementis contractus, niestety objawia się ostrym bredzeniem i kompromitowaniem w mediach.

Odpowiedz
Bardzo ostrożnie sformułowana wypowiedź:

it has more laughs and more scares than the first 2 films

Pewnie, ma więcej suchych dowcipów i rzeczy nagle wyskakujących w stronę widza, ale Aykroyd nigdzie nie mówi, że jest lepsze.

Odpowiedz
Tak dobre jak "Czynnik PSI".

Odpowiedz
"Czynnik KOCI" zapowiadał się jeszcze lepiej, czemu anulowali? :(

Odpowiedz
Mefisto, znow mieszkasz z Mierzwiakiem? ;)

Odpowiedz
:)

[Obrazek: Cj-SPKhWYAUi32t.png]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Po raz pierwszy się zaśmiałem- w momencie w którym japoński voice over krzyknął "Ghostbastards" :)

Odpowiedz
I tak najlepszy zwiastun ze wszystkich. Kolory są beznadziejne. Zbyt jaskrawe.

Odpowiedz
W tle leci nowa wersja oryginalnej piosenki.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
O w morde, jak wszedł ten tani rap połączony z gitarą (?) to myślałem, że j...ę z krzesła. Wszystko, absolutnie wszystko w tym rimejku/reboocie/quasisequelu/jakgozwałtakgozwał jest całkowicie do dupy.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Jakie to żałosne, słabe i manipulatorskie. Rzygać mi się chce.

Odpowiedz
Starają się ratować ten film jak się da. Na krytyków też już znaleźli argument - komu się film nie podoba, albo nie chcę go oglądnąć, to męski szowinista i wyborca Trumpa :/
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Dopiero teraz zauważyłem w komentarzach.

Niby z tych zhackowanych maili wynika, że Sony straszyło pozwami Murraya i pewnie dlatego zgodził się zagrać?

[Obrazek: NExAFHx4tHzfBx_2_b.jpg]

Odpowiedz
To jest z filmu? Gra na PS3 z 2008 miała lepszą grafe.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon