22-07-2024, 20:59
|
Polański Gińcie dzieci
|
|
no skoro przywołano powyższy film to przypomniało mi się, że w The Hurt Locker był taki dzieciak co w bazie USA sprzedawał filmy na DVD i później leżał martwy na stole u jakiegoś bombowca w hali gdzie robiono bomby pułapki, miał robić za pułapkę bo zaszyto w nim ładunek
Warlock uczy, że jeśli nie ochrzcimy dziecka po narodzinach, to posłuży złym czarnoksiężnikom jako eliksir do niecnych celów:
06-10-2024, 21:57
Art The Clown w "Terrifier 3" nie oszczędza nikogo i tak samo jest ze smarkaczami, tak tymi niegrzecznymi jak i grzecznymi, nie ma to dla niego absolutnie żadnego znaczenia. W pierwszej scenie używa do pomocy siekiery, z kolei w supermarkecie najpierw rozdaje dzieciakom różnorakie prezenty, by później zaskoczyć je pewną wybuchową niespodzianką :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
12-10-2024, 12:36
When Evil Lurks (2023)
Scena z dziewczynką i psem. Niby czuć, że zaraz nastąpi bliskie spotkanie, ale gdy w koncu do niego dochodzi to szczęka opada. 13-10-2024, 21:45
W pełnometrażowym Kimbie, białym lwie z 1966 roku trójka młodych kotowatych widząc, że tzw. Bogowie Śmierci są silniejsi od głównego bohatera, postanawiają im służyć. Jak domyślacie po tytule tematu, trio wychodzi na tym jak Zabłocki na mydle:
01-01-2025, 23:54
Patriota z 2000 roku to normalnie najbrutalniejszy film mainstreamowy jaki kiedykolwiek powstał, jeśli chodzi o umierające dzieci. Syn Benjamina, Thomas, dostaje kulkę w plecy i ginie na rękach ojca. Dzieci są rozstrzeliwane, palone żywcem i wieszane na drzewach. Kompletna masakra, bo to wszystko jest dosłownie on-screen WTF. Nie do pomyślenia w dzisiejszych czasach.
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”
02-02-2025, 13:16 (02-02-2025, 13:16)Debryk napisał(a): Dzieci są rozstrzeliwane, palone żywcem i wieszane na drzewach. To były czasy. Dawno niczego nie wrzucałem, więc wrócę do tematu z najlepszym filmem XXI wieku (powtórzyłem ostatnio czwarty lub piąty raz i odkryłem kolejne smaczki). Padają strzały, biedny dzieciaczek kończy z hedszotem i staje się katalizatorem wydarzeń; dręczony wyrzutami sumienia Ray musi pojechać do pierdolonej Brugii. 02-02-2025, 13:58 (02-02-2025, 13:16)Debryk napisał(a): Nie do pomyślenia w dzisiejszych czasach. Cały ten film byłby nie do pomyślenia obecnie.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 02-02-2025, 15:49 (02-02-2025, 13:58)Norton napisał(a):(02-02-2025, 13:16)Debryk napisał(a): Dzieci są rozstrzeliwane, palone żywcem i wieszane na drzewach. Wtedy jeszcze Emmerichowi chciało się robić całkiem fajne filmy. Takie to były czasy.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
02-02-2025, 16:15
W Night of the Lepus jedną z ofiar króliczych mutantów jest 4-osobowa rodzina, w tym dwoje gówniaków:
18-04-2025, 21:29
Nie wiem czy było. Kojarzycie to finalowe ujecie z egzekucji Alexa Murphy'ego? Ten tył głowy.
To podobne jest w "Possessor (2020)
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 14-06-2025, 13:24
Batman TAS zaprezentował nam widowiskową śmierć dziewczynki i to w pełnym kadrze. I nim ktoś przyczepi się, że technicznie nie jest to śmierć dziecka, bo Clayface zespala się tutaj z częścią samego siebie, to jakby nie było Anne przez cały odcinek posiadała swoją własną osobowość i nie była świadoma tego czym naprawdę jest. Łącząc się z Clayfacem więc tak naprawdę tutaj umiera.
12-11-2025, 12:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2025, 12:21 przez Kwasiboromir.)
Może Anne była wcześniej szczęśliwsza jako część Clayfaca i łącząc się z nim przypomniało jej się wszystko i są z powrotem jedną osobą a nie dwiema w różnych miejscach :P
12-11-2025, 13:36 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |

Spoiler