Gladiator (2000) & Gladiator II (2024)
jakieś multiwersum powstało, nawet nie wiedziałem, że kręcą drugą część Gladiatora w której ma zagrać gościu który grał Jokera w usuniętej scenie z Batmana o której także nie wiedziałem, że taka była

a post wyżej wygląda tak, że nowy Joker z Batmana gra w sequelu... Jokera z 2019 więc sobie myślę WTF!?

Odpowiedz
[Obrazek: 21130475.gif]

Odpowiedz
Denzel także zagrzewa miejsce w obsadzie

[twitter]https://twitter.com/krolljvar/status/1636760404897722368?t=IH782bV4k-Yn6mVtaLK-CQ&s=19[/twitter]

Odpowiedz
Ilu było czarnych senatorów?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
W artykule nic nie ma o tym, kogo zagra Denzel.

Zresztą Scott to nie Julka. Przecież przy Last Duel były płacze, że casting odrzuca POCów. I znając życie pewnie zagra nauczyciela gladiatorów czy kogoś w tym stylu.

Odpowiedz
Dajcie spokój, Denzel jest biały przecież.
Captain Obvious

Odpowiedz
Gdzieś to się jednak chyba przewinęło, bo mi mignęło że zagra mentora głównej postaci, trenera gladiatorów.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Dziwna sprawa, albo i nie... Zależy jak na to patrzeć.

Ploty mówią, że pomimo ponad 11-letniej współpracy Scott nie nakręci "Gladiatora 2" z Wolskim, a z operatorem 'jedyneczki' - Johnem Mathiesonem.

Odpowiedz
Pewnie chce utrzymac wizualny styl jedynki.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Deznel spoko. Może grać wszystkich białych senatorów.

Odpowiedz
(28-04-2023, 21:52)zombie001 napisał(a): Ploty mówią, że pomimo ponad 11-letniej współpracy Scott nie nakręci "Gladiatora 2" z Wolskim, a z operatorem 'jedyneczki' - Johnem Mathiesonem.
Już miałem protestować, że jakie 11 lat, co ty gadasz, przecież nakręcili razem Helikopter w ogniu ponad dwie dekady temu i wtedy zdałem sobie sprawę, że w mojej świadomości Dariusz Wolski zlał się w jedną osobę ze Sławomirem Idziakiem :p

Odpowiedz
Obsada się powiększa o Pedro Pascala

[twitter]https://twitter.com/krolljvar/status/1653127389810155520?t=pAgtxMnAmkbDLOQWUwBsvQ&s=19[/twitter]

Odpowiedz
Cholera. To obsada robi się zachęcająca.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No całkiem fajna ta obsada.

Pascal gada czasami głupoty, ma poglądy jakie ma, nie wyszedł mu ten ostatni serial, tzn. w mojej ocenie, bo ogólnie wiadomka, zachwyty, ale.. ja i tak go bardzo lubię.

Swoją drogą jaki obstawiacie tytuł sequela?

"Gladiator 2"/ "Gladiator II"
"Gladiators"
"Gladiator: Part II"
"Lucius Verus: A Gladiator Story"

Biorąc pod uwagę ludzi z Holly, wszystkie propozycje jak najbardziej na poważnie.

Odpowiedz
Mnie to bardziej interesuje jak przetłumaczy polski dystrybutor.
Captain Obvious

Odpowiedz
A mnie, o czym to kuwa będzie. Bo jeśli "Gladiator" to powinno być o gladiatorach. Wymyślą kolejnego poczciwego gladiatora-bohatera? Kichowo.

Odpowiedz
(01-05-2023, 23:40)Reno napisał(a): Mnie to bardziej interesuje jak przetłumaczy polski dystrybutor.
"Gladiator 2. Zemsta gladiatora"
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Shamar, znasz scenariusz do sequela Gladiatora napisany przez Nicka Cave'a? Ciekaw jestem co byś o takiej kontynuacji mówił, skoro bezpieczny sequel w konwencji jedynki jak rozumiem cię nie interesuje.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
(01-05-2023, 23:47)Dr Strangelove napisał(a):
(01-05-2023, 23:40)Reno napisał(a): Mnie to bardziej interesuje jak przetłumaczy polski dystrybutor.

To brzmi tak absurdalnie, że może się wydarzyć. I na to pójdę do kina. 

Chociaż co do samego filmu się nie napalam, bo dla mnie ostatnim zajebistym filmem jaki nakręcił Scott jest Helikopter w ogniu. 
Captain Obvious

Odpowiedz
(01-05-2023, 23:47)Dr Strangelove napisał(a):

To juz czasy Chrzescijanstwa przebijajcego sie masowej swiadomosci Rzymu, takze kulturowej.

Wybor dla mnie jest tylko jeden.

Gladiator: Wojownik, ktory zostal Papiezem Uśmiech
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości