Ankieta: Jak oceniasz "Godzilla: King of the Monsters"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Godzilla
Na comic conie pokazali tez rzezbe godzilli w gablocie 100% standard.

Odpowiedz
O tej rzeźbie mowa?

[Obrazek: Godzilla-Encounter-Comic-Con-image-57.jpg]
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Teaserek z comic conu.

[Obrazek: vLj9nYE.jpg]

Fota przypomina mi Godzillę 1985.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Tak, tamta fote mialem na mysli.

Odpowiedz
Nowa Godzilla chociaż przypomina i odnosi się wyglądem do japońskiego gumiaka, wygląda duzo fajniej niż pierwowzór. Głowa bardziej drapieżna.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Hmmm...nie widzę własnoręcznie wklejonej fotki. Forum ma ostatnio jakieś problemy z wyświetlaniem obrazków.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Na sentymentalny powerek. Moc zaczyna się od 2:03, choć już i sam początkowy main theme Ifukube, przyprawia o ciary.

Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Ta fota to z tizeru? Jak dawali na forum Godzilli, też myślałem, że to z filmu z 1984 r.

A co do rzeźby - widzę, że dali krokodylą skórę. Można byłoby dać przy okazji spłaszczony ogon.

Odpowiedz
(17-07-2013, 15:36)Proteus napisał(a): Fota przypomina mi Godzillę 1985.

Mi też. Ale mam nadzieję, że film nie będzie (Godzilla 1984 to nuuuuda z zaledwie dwoma akcjami z tytułowym potworem).

Co do figurki, która podobno pokazuje pełny wygląd potwora - dla mnie bomba. Nowa, lepsza wersja oryginału, wyglądająca potężnie.

Odpowiedz
Design tej z 1998 był świetny. teraz mamy powrót do 2 nożnych grubasów, rodem z oryginału. Nie podoba mi się.

[Obrazek: image0003.jpg]

[Obrazek: image0024.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(17-07-2013, 16:16)Proteus napisał(a): Na sentymentalny powerek. Moc zaczyna się od 2:03, (...)

Jesteś pewien, że to chciałeś wrzucić? Czy może raczej to:

Odpowiedz
Ta dolna Godzilla wygląda świetnie, ciekawe jak zaprezentuje się w ruchu. Oby animacja była trochę bardziej "zwierzęca" niż dostojny chód gościa w kostiumie.

Odpowiedz
Też jestem ciekaw jak to będzie się w ruchu prezentować, bo sama figurka jest fantastyczna.

Odpowiedz
Ta pierwsza fotka to chyba z "Powrotu Godzilli" aka. "Godzilla 2000", ale 100% pewności nie mam.
Co do figurki - niby ok, ale jednak trudno mi kupić taką bulwę ;)

Odpowiedz
Prosty, przejrzysty projekt - sama radość; przynajmniej nie wygląda jak przypadkowy i niesymetryczny zbiór kończyn różnej wielkości...

[Obrazek: review_cloverfield_6.jpg]

Odpowiedz
Mam trochę problemy z tą figurką. Ten głowotułów nie do końca do mnie przemawia. I fakt, rzeczywiście wydaje się być to trochę taka utuczona Godzilla. Ale to tylko figurka.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
utuczona?! tyś chyba Godzilli nie widział na oczy :P

Odpowiedz
To przez tą szyję, która mi się zdaje być za gruba i zbyt zrośnięta z ciałem. Przez to trochę wygląda jakby Godzilla miała drugi podbródek. Ale może tylko się czepiam :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Czepiasz się. Właśnie ta jak to mówisz utuczona szyja nadaje drapieżności nowej Godzilli.
Wiec jest ok.

Odpowiedz
Ale ona zawsze wydawała się takim klocem. Człapała ospale. Mnie się to nie widzi.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości