Ankieta: Jak oceniasz "Godzilla: King of the Monsters"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Godzilla
Nie powiem, opis brzmi bardzo ciekawie. Info o figurce nie będącej właściwym designem zasmucające, ale trzeba być dobrej myśli że wersja ostateczna nie będzie od niej daleko odbiegać.

Odpowiedz
Troszkę smuci info o figurce. Już przyzwyczaiłem się do myśli, ze figurka spasionej Godzilli to ta z filmu. Mam nadzieje, ze za bardzo wygląd odbiegać nie będzie.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Twórcy zapowiadali, że Godzilla będzie wierny oryginałowi, więc prawdopodobnie będzie to stary, zły spaśluch, któremu potrzebna dieta i siłownia. Nawet urywki z poprzedniego Comic-Conu potwierdzały to. Więc nie ma powodów do jęczenia.

Edwards powiedział też, że potwór ma mieć największe rozmiary w całej swojej historii. A największy Godzilla miał w serii Heisei 100 metrów plus 140 metrów ogona. Plus potwierdza, że będzie ział swoim ogniem (ciekawe jaki kolor).

Odpowiedz
Kurde chyba kolejny rok fapowania się zbliża.
Wpierw premiera Pacific Rim na BD, a dalej majaczy premiera Godzilli? Ręka nie wyrobi.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
(20-07-2013, 23:12)OGPUEE napisał(a): Plus potwierdza, że będzie ział swoim ogniem (ciekawe jaki kolor).
Pomarańczowym, żeby dobrze komponował się z turkusową resztą ;)

Odpowiedz
(20-07-2013, 23:17)Danus napisał(a): Kurde chyba kolejny rok fapowania się zbliża.

Mi to mówisz? Nawet nie wiecie jak bardzo chciałbym, żeby to wypaliło i w większości poszło po mojej myśli. Nie chcę rozczarowania jak z Pacific Rim.

Odpowiedz
(20-07-2013, 22:27)OGPUEE napisał(a): Żaden z modeli widzianych na wystawie nie przedstawia Godzilli z nowego filmu. Prawdziwy Król ukrywa się za czarną kurtyną z napisem "Legendary's GODZILLA" i nikt nie mógł go jeszcze zobaczyć, więc póki co nadal jest tajemnicą.

Ciekawe, ale znaczy też poznamy design dziś/jutro. Natomiast ciekaw jestem czy trailer też udostępnią.

Odpowiedz
Tak sobie przeglądając rozmaite strony o Królu i jego występie w 2014 roku trafiłem na to:

[Obrazek: 6qzzr.jpg]

tylko pysk bym zmienił, cała reszta idealna

Odpowiedz
Toto (tylko bez tych kolców) to by był fajny Lizard do Spajdermena, ale sorry, na pewno nie Godzilla :) Btw:

[Obrazek: 945174_594395390583642_1936572918_n.jpg]

:)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Kurde, liczyłem że jak się dziś obudzę to będzie już trailer. :(

Odpowiedz
W komentarzach na YT czytałem, że Legendary dało dupy i teasera nie pokażą poza Comic-Conem. Decyzja niby bezsensowna, ale tego z poprzedniego roku również nie upublicznili.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Cytat:Gareth Edwards's GODZILLA
Big reveal at Comic-Con is coming

Podsycają napięcie skurwisyny...
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(21-07-2013, 15:14)Proteus napisał(a): W komentarzach na YT czytałem, że Legendary dało dupy i teasera nie pokażą poza Comic-Conem. Decyzja niby bezsensowna, ale tego z poprzedniego roku również nie upublicznili.

Rok temu na Comic-Con był trailer Pacific Rim który w necie zagościł jakoś w maju czy nawet później. :/
Lipa jakiś ochłap moglibyśmy dostać.

Odpowiedz

Ludzie spekulują, że trailer pojawi się najbliżej w okolicach premiery Hobbita. I kampania rozwinie się na dobre.

Odpowiedz
Godzilla XXX NSFW WTF lulz ROTFL

;)

Odpowiedz
Ten panel Godzili do najśmieszniejsze 13 minut jakie przeżyłem w tym roku! :D Bryan Cranston pod koniec miażdży!

Odpowiedz
Ano, fajowy panel. Swoją drogą, z takich pudelkowych niusów, wiecie, że Aaron Taylor-Johnson mając 23 lata jest mężem 46-letniej Sam Taylor-Wood, i ma z nią dwójkę dzieci (z czego pierwsze urodziło się 3 lata temu)? :) Nie wspominając, że jest też przybranym ojcem kolejnej dwójki. Ech, te holiłudy :)

Odpowiedz
Też mnie to intryguje. Potrafię zrozumieć zamiłowanie do milfów, ale nie do takiego, który wygląda jak wygląda. :|

[spoiler=swoją drogą uwielbiam tę emotkę: ":|", stanowi idealne odwzorowanie pewnej fotki Natalie z Thora][Obrazek: 1310481500822.jpg][/spoiler]
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=OCg45R6c4TM&feature=youtu.be

Jakość fatalna, ale... podoba mi się.

Odpowiedz
pomysłowe i wygląda nieźle :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości