Ankieta: Jak oceniasz "Godzilla: King of the Monsters"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Godzilla
Ostatni raz takie stosy ciał w amerykańskim blockbusterze PG-13 widziałem w "Bitwie Los Angeles". Tam też robiły wrażenie plaże usłane trupami.

Złamałem swoją zasadę nieoglądania żadnych teaserów i trailerów właśnie dla Godzilli 2014 i kurde nie żałuję. Coś cudownego, ale i wyjątkowo przerażającego. Ja się naprawdę boję wielkich potworów, chociaż one nie istnieją... Prawda?

Odpowiedz
Cytat:widziałem w "Bitwie Los Angeles". Tam też robiły wrażenie plaże usłane trupami.

Tam akurat nie było niczego co by robiło wrażenie :P

Odpowiedz
To tylko twoje zdanie:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Powiedział jedyny na świecie fan tego filmu.

Odpowiedz
Nie pamiętam ciał w Battle LA, a nawet jeśli były, to nie zrobiły wrażenia z oczywistego powodu.

Odpowiedz
Z jakiego to powodu nie zrobiły wrażenia? Przecież był praktycznie na samym początku filmu.

Odpowiedz
Z powodów, które wyłożyłem na forum i w recenzji na KMFie.

Odpowiedz
Ok, chociaż mimo wszystko doceniasz pewne elementy filmu, a nie co poniektórzy próbują być fajni i jechać jak po łysej kobyle na co film Liebesmana nie zasługuje.
Ciał rzeczywiście były i to dość dobrze widoczne, na zniszczonej plaży, czego praktycznie reżyserzy w blocbusterach nie pokazują, ostatnio takie stosy ciał jak Battle LA widziałem w Wojnie Światów Spielberga.

Teraz tylko czekać na zwiastun 3 listopada, coś czuję, że zmiecie czapki z głów i znów zacznie się hajp jak przed premierą Pacific Rim.

Odpowiedz
Battle: LA warto było obejrzeć chociażby dla sceny przelotu helikopterkami. Ale co tam, żeby nie zbaczać z tematu...

[Obrazek: godzilla16.gif]

Odpowiedz
Ooo... reklama z Barkleyem. Wydali nawet z tej okazji (gówniany) komiks:

Odpowiedz
http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=88237

Drugi zwiastun. UWAGA! Nagrywany pralką...

To nie jest teaser z tegorocznego Comic Cona, ale posiada z niego sceny. Widać że jest jeszcze ze wczesnej postprodukcji gdyż zawiera sceny z poprzedniego teasera (taka zapchajdziura). Prawdopodobnie ujrzymy go 3 listopada w normalnej jakości, ale na prawdziwy trailer chyba jednak będzie trzeba poczekać do premiery drugiego Hobbita.

Szkoda że zabrakło sceny z pajęczakiem rozdeptanym przez Godzillę (chociaż w większości gówno widać więc może gdzieś tam jest).

Odpowiedz
matko, tam praktycznie nic nie widać ;/

Odpowiedz
Rzuciłem okiem z ciekawości i wyobrażam sobie (hihi), że ta początkowa scena jest świetna wizualnie. Skok z flarami na teren... czego?

Odpowiedz
Piękna jakość. Piękne kadrowanie.
Wiem, że ci ludzie robią to specjalnie bo nie wierzę, ze są aż takimi idiotami.

Najbardziej podobają mi się nagrania, z domu, z własnego telewizora, gdzie debil, jeden z drugim, kręci telefonem przez rozedrganą łapę.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nic nie widać bo zdjęte ;)

Odpowiedz
(09-10-2013, 12:30)Mierzwiak napisał(a): Rzuciłem okiem z ciekawości i wyobrażam sobie (hihi), że ta początkowa scena jest świetna wizualnie. Skok z flarami na teren... czego?

Chyba zdewastowane miasto, wydaje mi się, że widziałem tam wierzchołki budynków ;)

Odpowiedz
Mimo iż tam gówno widać, to jedno wiem na pewno, ten trailer nie ma ani jednej sceny z Królem Potworów oprócz tej znanej z pierwszego teasera. Że tak powiem, zwiastun jest bardzo... ludzki:P

Odpowiedz
Spóźniłem się. Jak ktoś go gdzieś jeszcze znajdzie to prosiłbym o info.

Odpowiedz
(09-10-2013, 19:08)Danus napisał(a): Mimo iż tam gówno widać, to jedno wiem na pewno, ten trailer nie ma ani jednej sceny z Królem Potworów oprócz tej znanej z pierwszego teasera. Że tak powiem, zwiastun jest bardzo... ludzki:P
Bo teoretycznie nie ujawnili jeszcze oficjalnej mordy Króla. Zapomnieli tylko, że od 1998 r. technologia się rozwinęła i nie tylko Harry Knowles ma nieograniczony dostęp.

Ja tam czekam 3 listopada na pełny widoczny teaser, a nie jakieś niewidoczne gówno specjalnie tak nakręcone na zlecenie Comic-Conu.

Odpowiedz
Podobno 3 listopada mają pokazać jeszcze inny zwiastun. Ten który był pokazywany na tegorocznym Comic Conie, gdzie widzimy walkę Godzilli z potworem na płycie lotniska.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości