http://cosbravo13.wix.com/universe-g#!yoshimitsu-banno-interview/c20f9
Wywiad dosyć średni, ale chyba najważniejsza rzecz - Banno po amerykańskiej Godzilli planuje drugą część Godzilla kontra Hedora!
12-04-2014, 12:42
|
Godzilla
|
|
Nie wiem czy już było - wywiad z Yoshimitsu Banno, producentem nowej Godzilli:
http://cosbravo13.wix.com/universe-g#!yoshimitsu-banno-interview/c20f9 Wywiad dosyć średni, ale chyba najważniejsza rzecz - Banno po amerykańskiej Godzilli planuje drugą część Godzilla kontra Hedora! 12-04-2014, 12:42
Czyli pogłoski o rzekomym pojawieniu się KG na Księżycu to bullshit, tak jak pisałem. Całe szczęście.
12-04-2014, 14:07
Godzilla Vs. Hedorah 2... jeee, znowu ujrzymy frunącego Króla :P. Gdzieś czytałem, że ma to być coś bardziej ala fanfilm aniżeli pełnoprawny kanoniczny film.
Cytat: Jakiś facet z karabinem, który przez cały film zapobiega kradzieży komórek Godzilli zabijając złodziei, tylko po toby na końcu samemu zostać zabitym!Ej, arabski Chuck Norris był w dechę. Przynajmniej jego zapamiętałem w przeciwieństwie do reszty typowo nudnych bohaterów :). Radziłbym tobie Mierzwiu ominięcie reszty Heisei. Naprawdę. Mothra jest do dupy i mało w niej Króla, Mechagodzilla też nie zachwyca po latach, a SpaceGodzilla to plastikowe gówno. Tylko niepotrzebnie się rozczarujesz. Ewentualnie możesz looknąć na Destroyaha, ale nie gwarantuję, że ci się spodoba. 12-04-2014, 17:05
@OGPUEE - oszalałeś? Usuń tego posta. Mothra to najlepsza część serii, a następne niewiele jej ustępują. Wszystko w latach 90-tych po kontra King Gidorah było lepsze od filmu z trójgłowym smokiem!
12-04-2014, 17:42
Nie, Juby - to ty oszalałeś. Mothra nachalnie uderza w nuty ekologia-chciwy kapitalista-niech żyją hipisy, Godzilli i Battry jest mało, ma spieprzone makiety owadów (Mothra wygląda jak pluszak), jest słodko i znajdzie się nawet facepalmowy sojusz. I po niej następuje trylogia Mothry, która jest gównem :).
Mechagodzilla ma co prawda fajne ujęcia, efekty (oprócz żenującego lotu Rodana) i kostiumy, ale psują je cukierkodupne wstawki z Juniorem i kilka sucharów. Spacegodzilla - c'mon: ![]() Tyle w temacie. Destroyah... musiałbym sobie powtórzyć. Ale ostatecznie film poleciłem Mierzwiakowi w nadziei, że mu przypadnie. Gdyż po przeczytaniu jego dotychczasowej opinii następne filmy będą mieć prawdopodobnie podobną ocenę. 12-04-2014, 21:07
Mothra ma zajebistą piosenkę:
Pozytywna ocena już za tą scenę się należy. Poza tym ma fajną parodię Indiana Jonesa, a Godzilla wygląda lepiej niż w którymkolwiek filmie przedtem. Oczywiście jak już wspomniałem, sam będę powtarzał te filmy, ale tą część (i następne) wspominam najlepiej. 12-04-2014, 21:14
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
14-04-2014, 04:18
Juby, moje uszy i oczy krwawią.
Nie jestem fanem japońskiej Godzilli i jej kolejnych reinkarnacji, stąd po takich scenach, jak ta którą zapodałeś, cieszę się, że za temat znów wzięli się Amerykanie. Zero kiczu i plastikowej dżdżownicy w oceanie - na to liczę;) 15-04-2014, 09:26
No czegoś podobnego u Edwardsa raczej nie zobaczymy ;)
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
15-04-2014, 12:55
lol xd jest jakiś powód dlaczego lubicie godzille? najnowszy film będzie chyba pierwszym dobrym
15-04-2014, 16:13
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
16-04-2014, 17:19
Kilka wniosków z powyższego obrazka:
- Autor świetnie rysuje - Design kaiju z PR to chujnia - Godzilla Emmericha przy tej Edwardsa wygląda jak żałosny kurdupel 16-04-2014, 18:35
Mówiłem, że kaiju z PR wyglądają tak samo i w dodatku nudno. Obrazek utwierdza tylko mnie w przekonaniu.
Utwór na razie brzmi jak typowy sampel do randomowego blockbustera... 16-04-2014, 19:41
godzvidmilla
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 16-04-2014, 20:19
Fajne zestawienie. Godzillę Emmericha zapamiętałem jako mniejszą.
Ten Aqua Monster to z czego jest?
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
17-04-2014, 03:45 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |