Ankieta: Jak oceniasz "Godzilla: King of the Monsters"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Godzilla

Odpowiedz

Odpowiedz
Czas trwania filmu to ponoć 123 minuty.

[Obrazek: NEweX6C.jpg]
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
No i dobrze. Mam już dość blockbusterów +140 minutowych, których przydałoby się odchudzić o 20 minut.

Odpowiedz
Czas trwania mozna rzec standardowy. W tych dwoch godzinach Edwards mogl upchnac mase epy z gatunku monster movie, lub tone nudy i braku polotu. Jak narazie wszystko wskazuje na to poerwsze;) Jak bedzie okaze sie niebawem;)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz

plus filmik z cyklu "gikom się nudzi":

;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Fan trailer świetny :D

Odpowiedz
Widział może ktoś zwiastun Godzilli u nas w kinach? Bo jeśli grają przed jakimś ciekawym filmem, to bym się przeszedł zobaczyć na wielkim ekranie.

Odpowiedz
Był przed Kapitanem Ameryką (jeśli gdzieś jeszcze leci). Liczę na to, że zwiastun Godzilli zobaczę przed TASM2.

Odpowiedz
Na Kapitanie byłem, ale opuściłem 5 minut reklam/zwiastunów, a potem nie widziałem trailera Godzilli. Teraz będę żałował tych paru minut.

Co do Godzilli, to dawno nie było filmu, na który tak bym czekał. Wchodząc prawie codziennie do tego wątku i licząc na nowe materiały. Ale zapowiada się obiecująco, klimat będzie się wylewał z ekranu, byle tylko nie popsuli seansu głupotami scenariuszowymi, a wyjdę z kina zadowolony. Chciałbym, żeby na koniec roku postawiłbym go w top5 filmów, oczywiście nie na pierwszym miejscu, bo takie Inherent Vice mam nadzieję, że zbliży się do arcydzieła.

Odpowiedz
No to jak liczysz na nowe materiały, polecam nowy, IMAXowy poster (miazga)!

[Obrazek: 01ca59cab6.jpg]

Plus Japoński zwiastun i spot.
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=117471

Odpowiedz
Japoński zwiastun na YT:

Odpowiedz
Ostatnie ujęcie <3
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Koniec kombinowania z wyglądem skrzydlatego MUTO:

Super, podobie mnie się :)

Odpowiedz
Design MUTO to chyba jedyna rzecz w tym filmie co do której mam wątpliwości. Jakieś to takie nijakie jest :/

Odpowiedz
A mnie się strasznie podoba. Zawsze jakiś powiew świeżości w temacie, choć trochę wygląda jak Metal Gear Ray oblepiony mięsem. :)
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Ano, design designem, zobaczymy jak ta pokraka będzie się w ruchu prezentować, a co najważniejsze, w walce ;) Na razie wiadomo tyle, że skrzydlaty to

Odpowiedz
Czyli samicy jeszcze w trailerach nie widzieliśmy;)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Jaka świeżość? Clovie po liftingu.

Odpowiedz
@Craven:

Mnie tam bardziej kojarzy się z robalami ze Starship Troopers.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
4 gości