Ankieta: Jak oceniasz "Godzilla: King of the Monsters"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Godzilla
Nikt nie wrzucał chyba. I widzimy jak będzie wyglądać Godzilla:

Odpowiedz
Wygląda bardziej jak zbroja Guttsa z berserk niż Godzilla.

Odpowiedz
Ma mieć 300 metrów!

Odpowiedz
Od dzisiaj na Netflixie.

Odpowiedz
Seria o Godzilli to całkiem przyzwoite kino monster movie ;) Oglądałem większość części i ciągle mi mało. Ucieszyła mnie wieść, że pojawi się również wersja anime i do tego na Netflixie. Toho w 2016 wróciło zresztą do kontynuowania filmów i stworzyli Shin Gojirę. Niestety teraz prawa do uniwersum ma Warner, więc kontynuacja japońskiej produkcji pojawi się dopiero po 2020 roku. Czekam z niecierpliwością na wszystko, co związane z Królem Potworów :)

Odpowiedz
Nuda. Jeżeli narzekacie na brak Godzilli w filmie Edwardsa, to tego nawet nie ruszajcie. Niby planeta potworów, a oprócz Godzilli mamy jeszcze tylko stadko latających jebadeł ;)
Sam pomysł wyjściowy jest świetny - Kaiju przejmują Ziemię, ludzie w raz z kilkoma obcymi rasami, które przybyły nam pomóc zmuszeni są do ucieczki w kosmos, gdzie tułają się 20 lat, a tymczasem na Ziemi
.
Szanse na znalezienie innej planety wynoszą 0,01% w ciągu 100 lat, więc zostaje podjęta decyzja o powrocie.

Generalnie to trochę historia o zemście, trochę filozoficznego bełkotu i 10 minut akcji na 1,5 godziny filmu. Kreska ciekawa, design Godzilli ok, ale to w zasadzie wszystko. Kończy się to niezłym clifhangerem, ale to za mało żebym obejrzał 2 część.

5/10

Odpowiedz
Premiera nowej części została przesunięta
http://bloody-disgusting.com/movie/3500553/godzilla-king-monsters-powers-intro-stronger-2019-release-date/
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
Pierwsze foty z Godzilla: King of the Monsters

[Obrazek: image?url=https%3A%2F%2Fewedit.files.wor...=1100&q=85]
[Obrazek: image?url=https%3A%2F%2Fewedit.files.wor...=1100&q=85]

Pierwsza w chooy efekciarska i podoba mi się. Boję się, że bawią się w rejony z Gamerą, gdzie dzieciarnia była na pierwszym planie, a potwór to był ten dobry do wyrzygu (OK, Jedenastka już takim dzieckiem tu nie jest i może będzie w stylu Pete'a z "Godzilli" od Hanna-Barbera).

Odpowiedz
Już zapomniałem że ten sequel w ogóle powstaje i cóż... nic specjalnego. Może poza tym, że pierwszy screen promocyjny ukazuje tytułowego bohatera i nie trzeba z tym czekać do samego filmu :V
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Módlmy się, by Godzilli (i reszty) było więcej niż na 5 sekund...

Odpowiedz
Ostatnio nawet myślałem o tym sequelu i zastanawiałem się czy nie umknęła mi wiadomość o anulowaniu tego projektu...

Odpowiedz
Rodan ponoć taki:

[Obrazek: UXdZGMt.jpg]
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Zaraz... To nie po to kręcili tego Konga, żeby kolejnym filmem był Kong vs Godzilla? Czy to to?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie, kolejny film to Godzilla 2 i dopiero po niej film z Kongiem.

Odpowiedz
"Godzilla Vs King Kong" było zaplanowane jako odpowiednik "Avengers" w MonsterVerse :).

Odpowiedz
Sneak Peak z Stranger Things 3 Godzilli:

Czy ktoś jeszcze wychwycił aż 2 wpadki filmowe w tym klipie :)?

Odpowiedz
Bandaże na rękach i... zgaduję - drzwi? ;) 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
O ile zakład że po tym filmie okaże się że MB Brown to aktorka która potrafi zagrać tylko jedno? :)

Zapowiedź beznadziejna, wygląda jak nakręcona 10 minut przed wypuszczeniem do sieci.

Odpowiedz
Pewnie tak było. Słabe to w chuj, jak miało podnieść zainteresowanie filmem to było to równie udane jak funkcja drzemki w alarmie przeciwpożarowym...

Odpowiedz
(19-07-2018, 10:50)Snappik napisał(a): Bandaże na rękach i... zgaduję - drzwi? ;) 

Obczaj minuty 0:34-0:36 :).

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości