Ankieta: Jak oceniasz "Godzilla: King of the Monsters"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Godzilla
Gieferg napisał(a):Pajaców z Pacific RIm tez nie lubię, ale całą resztę filmu już tak (może poza finałem, który nie dorasta do pięt wcześniejszym scenom akcji). Zdecydowanie bardziej od któregokolwek filmu o Godzilli (na półce mam tylko Emmericha

Spoko, czyli po prostu bardziej lubisz jak ktoś ci bezmyślnie świeci w twarz z ekranu niż opowiada poważną, konkretną i zniuansowaną historię. Rozumiem :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Jak zwykle nie mozesz przeżyć, że nie każdy się jara tym samym co Ty. To samo było ostatnio w temacie starego He-Mana z Dolphem :P

Odpowiedz
Jest rok 2026 a ludzie nadal chcą przekonać Gieferga?
Trochę niewiarygodne :)
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):Jak zwykle nie mozesz przeżyć, że nie każdy się jara tym samym co Ty. To samo było ostatnio w temacie starego He-Mana z Dolphem :P

Jak nie mogę przeżyć? Przecież napisałem, że spoko, chciałem po prostu się dowiedzieć, czemu tak a nie inaczej podchodzisz do tego filmu a przy okazji napisałem, myślę że w miarę przejrzyście, czemu osobiście uważam inaczej. W końcu to forum dyskusyjne i ludzie na nim, wiesz, dyskutują. Po tym co napisałeś wiem już, że zwyczajnie nie trawisz skośnookiej maniery aktorskiej i bardziej lubisz te rozrywkowe i nastawione na akcję monster movies i naprawdę nie mam z tym absolutnie żadnego problemu, w końcu każdy powinien oglądać to co się jemu podoba a nie innym. Bez spiny :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Polska premiera "Godzilla Minus Zero" 6 listopada.

[Obrazek: 2.jpg]

Odpowiedz
Jak już reklamują Imaxem w Polsce, to może ktoś tam podszepnie, by dać do kin, które mają tego Imaxa?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości