Gorące wieści, plotki itp.
No ale jemu się tak wydaje, to jego autorska opinia...
Jak film jest tak zły, to musi być kultowy :wink:

Odpowiedz
Nawet teraz George często kręci na modelach. :lol:
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Jeśli chodzi o Lucasa, to owszem - w nowych Star Warsach np. drzewa na planecie Wookiech czy cała ta baza w kanionie w ep. II były modelami, zaludnionymi CGI-ludźmi i maszynami.

Odpowiedz
z tym że z tą częścią akurat on nie miał nic wspólnego.

Odpowiedz
Co masz na myśli?

Odpowiedz
Przeszło 40 minut temu ogłoszono, że JGL i Marion Cotillard oficjalnie są w obsadzie "The Dark Knight Rises".

http://blogs.indiewire.com/thompsononhollywood/2011/04/19/gordon-levitt_cotillard_confirmed_for_the_dark_knight_rises/

EDIT:

"Cotillard zagra pracującą w Wayne Enterprises Mirandę Tate, która będzie pomagać Bruce'owi Wayne'owi wznowić filantropijną działalność w Gotham i kontynuować dzieło ojca dla tego miasta. Gordon-Levitt zagra postać Johna Blake'a, który będzie policjantem pracującym w zespole Komisarza Gordona.

Nolan nie ukrywa, że świetnie mu się pracowało z obojgiem aktorów na planie "Incepcji" i że bardzo chciał powtórzyć to doświadczenie."
źródło: Stopklatka.pl

@Mierzwiak:
Zbyt rzadko mam przyjemność, by tutaj przebywać i jakoś umknęło mi, że ładnym zwyczajem jest wrzucanie takiego newsa do tematu o filmie - pierwsza myśl osoby, która nie odbyła tu długiego stażu, to właśnie zamieszczenie tego w tym temacie. Zwłaszcza, że to news o produkcji otoczonej sporym "hajpem".
Point taken, zakodowane.

@Danus:
Patrz wyżej.
Wypraszam sobie takie insynuacje. :)

Odpowiedz
Jest temat o TDKR :roll:

Odpowiedz
Ignorancja niektórych użytkowników sięga szczytów Everestu, widać, to też w temacie o trailerach i plakatach.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Spaghetti western od Tarantino

Cieszę się, że prawdopodobnie za niecały rok będzie się można wybrać do kina na nowy film Tarantino, ale dziwi mnie, że Quentin już w tytule odnosi się do kultowego "Django", co przecież kilka lat temu (zresztą z pomocą Tarantino) zrobił Takashi Miike. Ale ufam QT, więc jestem zaciekawiony.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Nie mam pojęcia co to ten Django i nie mam zamiaru się dowiadywać. Tak samo, jak nie wiem jacy byli oryginalni Inglorious Bastards. Mam nadzieje, że nowy film Quentina nie będzie dużo gorszy od Bękartów, bo o lepszym nie śmiem marzyć.

Odpowiedz
E tam, znowu banał. Dobry Czarnuch kontra Zły Białas (i to pewnie jeszcze z Południa USA, bo wiadomo, że na Północy to sami zajebiści wyzwoliciele czarnych i właściciele manufaktur z sercem na dłoni). I to ma być nietuzinkowe przedstawienie kwestii rasizmu? Zieeeew. Gdyby Tarantino chciał zaimponować takiemu wymagającemu widzowi jak ja, to musiałby nakręcić coś NAPRAWDĘ niesztampowego. Na przykład historię białego niewolnika w rękach czarnych. O tych sprawach się praktycznie wcale nie mówi, bo wiadomo - poprawność polityczna i inne, ale sami tylko czarnoskórzy piraci z północno-afrykańskiego Wybrzeża Berberyjskiego wzięli w niewolę - w okresie od 1600-1800 roku - co najmniej milion białych Europejczyków. Tym samym liczba przewiezionych przez nich do Północnej Afryki europejskich niewolników była wyższa niż liczba niewolników afrykańskich (nawiasem, wyłapywanych przez swoich ziomków i sprzedawanych białym oraz semitom) przetransportowanych do USA i amerykańskich kolonii, które dały im początek.

Quentin, masz jeszcze szanse przerobić scenariusz na coś niesztampowego i zbulwersować całe pierdolone Cannes :)

Odpowiedz
Chciałbym tylko przypomnieć, że film jeszcze nie powstał, a scenariusz QT może się znacznie różnić od suchego opisu i póki co nie ma na co psioczyć ;).

Odpowiedz
Projekt Pompeii wraca czyli od Polańskiego do Andersona :lol:

Odpowiedz
Ja tu nie widzę żadnego banału tylko zarys fabuły na dobry film w stylu QT. Jak jeszcze tym białym myśliwym, który będzie ćwiczył byłego wyzwolonego, czarnego Django będzie Ch. Waltz a konkretnie Hans Landa, z opaloną od amerykańskiego słońca facjatą i posfastykową szramą na czole to będzie przepięknie! :wink:

Odpowiedz
Zarys fabuły w kiepawym stylu QT, czyli 95 min pierdolenia o dupie Maryni, 10 minut wystylizowanej przemocy, 20 minut cytatów z Petroniego, Leone i Corbucciego i wszyscy popuszczą w gacie. I pewnie muzyczkę skomponuje Morricone, żeby w Cannes krytycy nie mieli wątpliwości, że oto mega artystyczne wydarzenie się dzieje.

Odpowiedz
no, podsumowałeś twórczość Tarantino. Tylko nie wiem co w tym złego skoro daje tyle radochy ;p

Odpowiedz
Mi już nie daje od dawna, a dla odmiany zaczyna wkurwiać :)

Odpowiedz
Mental napisał(a):Zarys fabuły w kiepawym stylu QT, czyli 95 min pierdolenia o dupie Maryni, 10 minut wystylizowanej przemocy, 20 minut cytatów z Petroniego, Leone i Corbucciego i wszyscy popuszczą w gacie. I pewnie muzyczkę skomponuje Morricone.
Przepis na super film :wink:

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/news/Zdj%C4%99cia+do+nowego+filmu+Spielberga+jesieni%C4%85-73215

No w końcu od czasu Monachium jest szansa na coś porządnego od Spielberga.
koronex1989

Odpowiedz
Pozytywnie nastraja, że z projektem związany jest Tony Kushner, który napisał "Monachium", ale raczej demitologizacji tej postaci się nie spodziewam, prędzej kolejny pean pochwalny ku wielkiemu władcy.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości