Gorące wieści, plotki itp.
Może już było coś na ten temat.
Na stronie serwisu Imdb - można znaleźć informację, że "kręci się" film pt. "Righteous Kill", w którym w głównych rolach wystąpią Al Pacino i Robert De Niro. Premiera prawdopodobnie w maju 2008 r. Reżyseria Jon Avnet.

[Obrazek: 01uh9.jpg]
Plakat.
I have a plan. Heh.
Mein Fuhrer, I can walk!!!

Odpowiedz
Ten sam pan, który napisał Plan Doskonały + duet Pacino / De Niro? Zapowiada się pysznie.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Zapowiada się powtórka z Gorączki? ;) Słyszałem, że tym razem zamienią ze sobą więcej słów niż ostatnio :)

Odpowiedz
Oconnel napisał(a):Zapowiada się powtórka z Gorączki? ;) Słyszałem, że tym razem zamienią ze sobą więcej słów niż ostatnio :)

Z tego co wynika z informacji zamieszczonych w sieci Pacino i De Niro maja zagrać policjantów tropiących seryjnego mordercę. Czyli są po tej samej stronie barykady.
I have a plan. Heh.
Mein Fuhrer, I can walk!!!

Odpowiedz
Szkoda tylko, ze rezyser RK w najmniejszym stopniu nie dorownuje Mannowi..

Odpowiedz
Będzie kolejny Conan:

http://www.filmweb.pl/Millennium+Films+zrealizuje+serię+filmów+o+Conanie,News,id=36775

Ja to widzę optymistycznie, jak produkują nowego Rambo, który zapowiada się conajmniej dobrze to i Conan może powróci w chwale :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Len Wiseman wyreżyseruje remake "Ucieczki z Nowego Jorku". W roli głównej wystąpi Gerard Butler ("This is New Yooooork!"?)

Osobiście bardziej interesuje mnie ekranizacja gry Gears of War którą Wiseman miałby reżyserować, na podstawie skryptu Stuarta Beattie.

Odpowiedz
no dobra, ale po co dwa razy ta informacja? chcesz mnie podwójnie zdenerwować? :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ja byłem pierwszy z tą informacją w tym temacie więc nie do mnie pretensje :wink:

Odpowiedz
Amerykanie szykują się z kolejnym remakiem. Tym razem beda odnawiac...
Wejscie Smoka.
Nie wiem jak oni sobie to wyobrazaja, ale trudno poprawic jednego z najwiekszych fajterow jakich widziala ziemia...
Fakt scenariusz moglby byc lepszy ale kto oglada Wejscie Smoka dla scenariusza?
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Może dodadzą bullet time :P
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
FBI zniszczyło karierę Stevena Seagala?;)

Odpowiedz
Z cyklu "debile z Hollywood":

Najnowszy film Tima Burtona Sweeney Todd jest krwawy. Bardzo krwawy i oczywista jest dla niego kategoria R. Ale studio chce by ta opowieść o fryzjerze kanibalu podcinającym ludziom gardła brzytwą trafiła do jak największej ilości widzów i miała kategorię PG-13. Wymagają od reżysera cięć.

Trzymaj się Tim!

Odpowiedz
I ty sie dziwisz czmeu znienawidzilem DH4 od pierwszej minuty :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Z cyklu "debile z Hollywood":

Najnowszy film Tima Burtona Sweeney Todd jest krwawy. Bardzo krwawy i oczywista jest dla niego kategoria R. Ale studio chce by ta opowieść o fryzjerze kanibalu podcinającym ludziom gardła brzytwą trafiła do jak największej ilości widzów i miała kategorię PG-13. Wymagają od reżysera cięć.

Trzymaj się Tim!

Już się nie mogę doczekać tego filmu. Johnny, Helenka i Tim... oby tylko pozostał w ramach kwalifikujących go na R, a nie zrobiono z niego wywietrzałego tytoniu i zmieniono na PG-13, bo zapewne straci połowę smaku...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate.
All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.

Odpowiedz
Zawsze pozostanie wersja dvd.

Odpowiedz
Tej tendencji tez nie potrafie troche skumac: czy te "nieocenzurowane" wersje na dvd faktycznie roznia sie tak drastycznie od wersji kinowych?

Odpowiedz
Hmm a "Wilk i Zajac" to mial jaka kategorie :) ,przeciez Wilk palil fajki ile wlezie ,chlal winsko :) ,a Btw Zajac to kobieta ? bo w jednym odcinku Wilk mu/jej kwiaty i jabola przynosi :) hehe to taki off top :)

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Tej tendencji tez nie potrafie troche skumac: czy te "nieocenzurowane" wersje na dvd faktycznie roznia sie tak drastycznie od wersji kinowych?
To zależy do filmu.

Np. 40 letni prawiczek normalnie trwa 116 minut, wersja unrated 133 (według imdb). Widziałem tylko tę drugą wersję więc nie wiem co dokładnie dodano.

Marine jest dłuższy o... 30 sekund.

A w Pile III unrated wychwyciłem tylko większe zbliżenia na flaki i dłużej pokazane wykręcanie nóg i takie tam.

To raczej chwyt marketingowy, ale niewykluczone że są filmy w których dodano sporo.

Odpowiedz
Wychodzi na to, ze taka wersja unrated to i tak co najwyzej swego rodzaju smaczek w postaci kilku dodanych minut. Watpie zeby te kilka scen w jakis radykalny sposob zmienialy obraz filmu. Dlatego tez zawsze dziwie sie, kiedy czytam, ze ktos "poczeka na wersje na dvd".

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości