Gorące wieści, plotki itp.
Film nawiązuje do tragicznych wydarzeń z 1996 roku, kiedy podczas zdobywania Mount Everestu zginęło jednego dnia 15 himalaistów.
Szczerze, od razu mam przed oczami bardzo dobre K2 (Michael Biehn, Matt Craven). Skojarzenie najbardziej oczywiste ze wszystkich. Właśnie w tym filmie mamy fenomenalne sekwencje wspinaczki, które jeśli się nie mylę nie zostały do tej pory przebite przez inne produkcje. Mam nadzieje, że oprócz rewelacyjnych zdjęć dostaniemy coś więcej!

[Obrazek: 7604890.3.jpg]
,,Nawet kałuże odbijają Słońce''

Odpowiedz
Nie ma tematu o tym wycieku z Sony, więc dam info tutaj, że można już sobie spokojnie buszować po tysiącach dokumentów: znajdzie się budżety, strategie marketingowe do kilkudziesięciu filmów. Klik

Odpowiedz
Tylko się czegoś doszukać tam. Przejrzałem sobie budżet Snowdena, bo link był w tym wstępie. Na coś warto rzucić okiem?

Odpowiedz
No, spędziłem dobrą godzinę wertując te pliki (nie przeglądałem maili) i 99% to jakieś pierdoły, szczegółowy budżet produkcji to znalazłem tylko do Interview (to już było opisywane dawno temu, ale miło zobaczyć taki szczegółowy budżet do nowego filmu), bo do innych filmów są chyba tylko koszty marketingu i dystrybucji w Brazylii (wtf?). Można rzucić okiem na to, jak wyglądają te strategie marketingowe, bo są dla kilkunastu filmów - opisy grup docelowych, na czym położyć nacisk w reklamach w poszczególnych krajach, diagramy z popularnością aktorów też z podziałem na kraje i takie tam. Z rzeczy, które są w planach, to tylko scenariusz Uncharted. Są też scenariusze do kilkudziesięciu odcinków dosyć znanych seriali jak kogoś to ciekawi.

Odpowiedz
Może kojarzycie "Pana", czyli kolejną wariację na temat "Piotrusia Pana" z Hugh Jackmanem w roli głównej i w reżyserii Joe Wrighta. No cóż nie wygląda to dobrze, gdyż premierę przeniesiono z końca lipca na początek października:

http://variety.com/2015/film/news/pan-release-date-october-hugh-hackman-1201476156/
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
[Obrazek: 69100_1.12.jpg]

Pierwsza fota Johnny'ego aka Whiteya Bulgara.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Dla porównania the man himself.

[Obrazek: whiteydl3.jpg]

Odpowiedz
Wreszcie nie wygląda jak klaun dla amatorów Różowej Pantery. Może to będzie wreszcie dobry film z Deppem :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
ciekawe spojrzenie RDJ na swiat indie

ma duzo racji w tym, co mowi i osobiscie w ogole mu sie nie dziwie, choc sadzac po komnetarzach duza czesc ludzi tego nie rozumie

http://uproxx.com/movies/2015/04/robert-downey-jr-explains-why-he-wont-do-low-budget-indie-movies-with-a-stark-truth-bomb/

Odpowiedz
Dobrze gada, lub po prostu wyraża swoje zdanie i tyle. Tylko niech uważa, bo wyniki kasowe czasu Ultrona ucierpią jak miłośnicy kina niezależnego zbojkotują Avengersów lol

Odpowiedz
Cytat:When asked about whether or not he’ll turn to some film projects with smaller budgets now that his time as Tony Stark is ending,

Ending?
A nie miał go czasem zagrać w kolejnych trzech filmach w najbliższych czterech latach? :P

Odpowiedz
Fassbender i Rogen jako Jobs i Wozniak. Heh, fatalny casting. Są zbyt starzy i zbyt niepodobni do swoich pierwowzorów. Żałuję, że jednak Bale odmówił. Liczyłem, że chociaż jakoś ich ucharakteryzują by byli bardziej podobni a tu dupa.

[Obrazek: 2536097E00000578-0-image-a-27_1422709812751.jpg]

Do tego zabawny komentarz :)

https://thedissolve.com/news/4677-new-on-set-photos-from-danny-boyles-steve-jobs-are/

http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
He? Przecież Bale jest jeszcze starszy do Fassbendera.

Co do podobieństwa do granej postaci, cóż.. myślałem, że już "Wilk z Wall Street" i Di Caprio udowodnili, iż to nie ma nic do rzeczy.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Najlepiej udowadnia to Langela we Frost/Nixon.

Odpowiedz
Widmo/Nixon

Odpowiedz
Cytat:He? Przecież Bale jest jeszcze starszy do Fassbendera.

Co do podobieństwa do granej postaci, cóż.. myślałem, że już "Wilk z Wall Street" i Di Caprio udowodnili, iż to nie ma nic do rzeczy.
To prawda, ale Belfort nie miał przesadnie charakterystycznej urody, a jednak Steve się trochę wyróżniał ;].

A że starszy no cóż, wciąż nie znam fabuły filmu, wiec nie wiem w jakiej/ich dekadach osadzą fabułę.

Na razie najlepszym Jobsem był Noah Wyle
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Ale wyglad to przeciez najmniejszy problem. Mysle, ze znajdziesz mnostwo swietnych filmow biograficzny (czy na faktach) i rol, ktore nie odzwierciedlaly wygladu oryginalnej postaci.

Odpowiedz
Wszystko ok. Dopóki białych nie grają czarni wszystko ok :)

Odpowiedz
Rogen :/ Miał w tym grać Jonah Hill, co się stało?

Odpowiedz
Rzeczywiście podobieństwo dosyć marne, jakoś w wyobraźni widziałem lepiej ucharakteryzowanego Fassbendera, ale tak jak mówicie - to żaden problem jeśli film będzie dobry sam w sobie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości