Gorące wieści, plotki itp.
Wersja z Cooperem jest i tak lepsza od książki. Nie wiem co by tu dodał Snyder? Rysowanie w slow motion?
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
http://uproxx.com/movies/michael-mann-chicago-mobster-big-screen/

Mann gangsterów będzie kręcił. Z Chicago.

Odpowiedz
Pierwsze oficjalnie zdjęcie Scarlett Johansson z aktorskiego "Ghost in the Shell":
[Obrazek: ghostox.jpg]

Odpowiedz
Okropna fryzura, Scarlett wyglada dziwnie, ale spoko, moze byc dobry film i super rola.

Odpowiedz
W sytuacji kiedy nie zekranizowano tylu fantastycznych powieści sci-fi, mang i komiksów zresztą też, nie widzę totalnie powodu do kręcenia tego rimejku, nowej ekranizacji, czy jak tam zwał.

Odpowiedz
[Obrazek: 8ugCbv5.jpg]
Elizabeth Banks jako Rita Repulsa. Power Rangers w wydaniu poważnym i mhrocznym.

Odpowiedz
Still would. Not repulsa enough ;)
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Wow, dawno nie było w mainstramie takiego bezobciachowego campu. Biere.

Odpowiedz
http://collider.com/terrence-malick-voyage-of-time-imax/

Aż chce się rzec: Wow! That's Fast?

Czekam bo opis
Cytat:VOYAGE OF TIME is a celebration of the universe, displaying the whole of time, from its start to its final collapse. This film examines all that occurred to prepare the world that stands before us now: science and spirit, birth and death, the grand cosmos and the minute life systems of our planet.

wskazuje, że Malick tym dokumentem, odleci dalej niż kiedykolwiek wcześniej =/

Ps. Myślicie, że w Polsce też będą jakieś pokazy w kinach?
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Coś muszą w tym IMAX-ie pokazywać, więc stawiam, że tak. Na oficjalne info pewnie będzie trzeba jeszcze poczekać.

Odpowiedz
Pierwszy film Malicka jakim jestem zainteresowany, chociaż już z opisu czuć wielkimi pretensjami.

Odpowiedz
Bleed for This. Biopic boxerski z Milesem Tellerem.

Nie wiem co jest zabawniejsze w tej fotce. Udający twardziela Teller z miną niedorozwoja. Eckhart z lśniącą łysiną. Czy Ciaran Hinds z kietą.

[Obrazek: bleed-for-this-h_2016.jpg]
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Hinds najlepszy, niczym stary bawarski turysta w Szczecinie, jakos latem 1992.

Teller natomiast ma na tej focie jakies very funny retardation :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Cheesy as fuck, czyli bardzo w klimacie serialu :) Jak całość będzie potraktowana z wielkim dystansem, to może wyjdzie z tego nawet całkiem fajny blockbuster. Ostatnio powtórzyłem sobie ten okropny, pierwszy film kinowy i bawiłem się rewelacyjnie :P

Odpowiedz
Widziałem go na vhs chyba ze cztery razy! Hmmm, może czas na powtórkę?

Odpowiedz
(05-05-2016, 17:41)Grievous napisał(a): Cheesy as fuck, czyli bardzo w klimacie serialu :) Jak całość będzie potraktowana z wielkim dystansem, to może wyjdzie z tego nawet całkiem fajny blockbuster. Ostatnio powtórzyłem sobie ten okropny, pierwszy film kinowy i bawiłem się rewelacyjnie :P
Blockbuster? Przy podawanym budżecie w wysokości 35 milionów dolarów? Nie sądzę. :) Chyba, że idą tropem twórców 21 Jump Street i Baywatch i będą kręcić bekę z oryginalnego serialu. Wtedy to może się sprzedać. :)

Odpowiedz
35 mln!?!?! Serio!? Ja myślałem, że co najmniej 100 mln na to wyłożyli. A więc będzie to bliższe oryginałowi niż sądziłem :P

Odpowiedz
Ciekawe jak będzie wygląd Megazord :D Kostiumy Rangersów, jak i Rity mi sie podobaja i jestem mega zainteresowany projektem :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Była chyba mowa o budżecie rzędu 40mln.

Nie jest to dużo, ale też bez przesady... Power Rangers to bardziej skala "Deadpoola" (58mln$) - walki wręcz Rangersów oraz Zordy vs "random monster" w finale 3 aktu - niż takie "Pacific Rim" (190mln$). Obsada też jakoś szczególnie kapitałochłonna nie jest.

Kostiumy spoko, choć ten niebieski nieco odstaje od reszty. Napisałbym również, że przy przeprojektowywaniu kostiumów Rangersów ktoś się bardziej napracował, niż ekipa Abramsa przy projektowaniu "nowych" kostiumów szturmowców.. no ale tego nie napiszę, bo może zostać to źle odebrane.

zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Te kostiumy to znowu pełne CGI, czy jednak po Bożemu uszyte z kaskami na głowie?
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości