sami złożycie stos - - stanę na szczycie.
Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier
25-06-2009, 21:58
|
Gorące wieści, plotki itp.
|
|
to i ja się dołączam do bractwa. wołanie że TDK zasłużył na nomnicje bo zyskał uznanie tłumu, to jak naleganie na obwołanie Leppera prezydentem, bo też go dużo ludzi popierało ;>
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie. Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier 25-06-2009, 21:58
Weinstein o cięciu Basterdsów:
Those stories are all untrue. Thereâs no fucking way. Here, read my lips: That is nuts. Please donât even write that, itâs insanity. Thereâs not even a question of that. Whatever youâre reading, itâs like some insane blogger⌠Thereâs no truth to any of this. Heâs not gonna cut. What heâs doing is just reorganizing some scenes. I mean, the guy had six weeks to cut his movie [for Cannes]; most guys take six months. Most guys take a year. When I worked with Martin [Scorsese], weâd do eighteen months in post-production. Quentin Tarantino cuts a movie in six weeks? Come on, thereâs shit on that cutting-room floor thatâll blow your brains out. I was telling Quentin the oppositeâ"You should put that shit back in the movie." Thereâs scenes with Brad Pitt and the Basterds, and Iâm praying he puts that shit back in, âcause itâs un-fucking-believably great. Listenâthis movie will be between two hours and twenty minutes and two hours and twenty-seven minutes. I donât think itâs going to be shorterâitâs just a question of rearranging. I know heâs putting footage back into the movie. I know heâs got some cool shit that he didnât get time to address. 25-06-2009, 22:30
Jeśli to kogo interesuje, ruszyła strona z wideo blogiem z planu "Paula", czyli nowego filmu Simona Pegga i Nicka Frosta:
http://www.whatispaul.com/
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie
26-06-2009, 11:53
Nowy film Simona Pegga i Nicka Frosta? W koncu!
Ale rezyserem nie jest Edgar Wright. :( O, widze, ze Kirsten Wiig bedzie w tym grala. Fajnie. 26-06-2009, 13:36
Edgar Wright pracuje nad "Scott Pilgrim vs. the World". Liczę na dwa fajne filmy zamiast jednego ;)
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie
26-06-2009, 13:55
niech będzie, że wklejam to tu - fajna mapka top 250:
http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/zz77e4364e.jpg why? i zastanawiające słowa Baya: Cytat:Iâve been talking to some big actors right now about something that is totally different. A small dark comedy, a true story, with actors just acting, no effects. Iâm done with effects movies for now.:shock:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 26-06-2009, 16:48
Co w tym zastanawiającego. Bay ma dość kręcenia wysokobudżetowych produkcji z mnóstwem efektów. W głównej mierze przyczyniła się do tego ogólna krytyka stylu jakim kręci filmy. Nie dziwię się mu, też bym miał dość :wink:
Chce nakręcić coś małego za niższy budżet i ja mu będę gorąco kibicował. Ciekawe co by wyszło z takiego kameralnego Baya.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 30-06-2009, 22:37
Kręcić w slo mo/pod słońce/od dołu da się i z małym budżetem, więc co to zmienia? Bay to Bay : )
30-06-2009, 22:40 Mierzwiak napisał(a):Kręcić w slo mo/pod słońce/od dołuKurcze jakbym gdzieś już to widział? :razz: :wink: Myślę, że po tej całej krytyce jego stylu Bay nakręci swój najnowszy film w zupełnie inny sposób- inaczej mówiąc w zupełnie niebayowski sposób.
Directed by James "THE KING" Cameron 30-06-2009, 22:43
Ja myślę, że wyjdzie mu najwyżej coś w stylu pierwszych Bad Boys :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
30-06-2009, 23:18
Raczej coś bardziej kameralnego. Podobno w którymś wywiadzie Bay mówił jakoby jedyną efektowniejszą sceną będzie jak ktoś podpala drugiego człowieka. :razz:
Directed by James "THE KING" Cameron 30-06-2009, 23:47
Na jednym portalu znalazłem taką wypowiedź Baya: "mój nowy film będzie spokojny i kameralny, mamy tylko jeden pościg i jeden wybuch na całe osiemdziesiąt minut. Budżet też jest niski - 50-60 milionów".
02-07-2009, 09:52 Azgaroth napisał(a):Ja myślę, że wyjdzie mu najwyżej coś w stylu pierwszych Bad Boys :) I bardzo byłoby miło gdyby stworzył coś na takim poziomie.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
02-07-2009, 10:05 military napisał(a):spokojny i kameralny, mamy tylko jeden pościg i jeden wybuch na całe osiemdziesiąt minut spokojny kameralny, a do tego bedzie poscig i wybuch - czy tylko mnie smieszy ta wypowiedz?!
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
02-07-2009, 18:05
Pościg, wybuch, podpalenie.I tylko 50-60 baksów...
Gdyby u nas robili takie "spokojne i kameralne produkcje"... 02-07-2009, 21:50
Gdyby robili, co by to niby dało? Odkąd wartość filmu mierzy się w jego budżecie i ilości pościgów/strzelanin?
Why are you firing wallnuts at me?
03-07-2009, 20:53
O-JA-PIERDOLĘ :shock:
Cytat:Amerykańscy producenci przyzwyczaili widzów do tego, że inspiracją dla scenariusza filmowego może być wszytko. Studio DreamWorks odnalazło ją właśnie w wyświetlaczu ViewMaster, zabawce z końca lat 30. ubiegłego wieku. niedługo zaczną ekranizować kapsle i butelki :neutral:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 03-07-2009, 21:19 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |