Gorące wieści, plotki itp.
A to przepraszam.
Jest to gdzieś w regulaminie zapisane?

Odpowiedz
TAK :twisted:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Gdzie?

Odpowiedz
a nie wiem - droczę się teraz na czerwono, bo niewiele takich okazji :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Hmmm, w zasadzie ja też mogę. :)

Odpowiedz
Widzisz i nie grzmisz...
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
"-Siedziałeś też za gwałt... na nieletniej. To jest prawda, tak?
-Jak najbardziej. Ale doktorze... ona miała 15 lat, a ja 35... ale powiedziała mi, że ma 18 i była... bardzo chętna, rozumie pan? Musiałbym chyba zaszyć sobie spodnie. Tak między nami... to ona mogła mieć te 15 lat. Jak masz przed sobą taką małą napaloną myszkę, to wcale nie musisz być wariatem."

To Nicholson z Lotu nad kukułczym gniazdem. Czy to przypadek, że Polański sobie baraszkował akurat w jego chałpie :lol:

Odpowiedz
Nowy projekt Manna:

http://www.filmweb.pl/Michael+Mann+przypomni+histori%C4%99+fotografa+Roberta+Capy,News,id=54896
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Świetnie! Jednak liczyłem że zobaczę niedługo jak Mann mierzy się z westernem i kręci 'Teksańskie Pola Śmierci' - no cóż, może później.

Odpowiedz
założę się, że Mann nie wyreżyseruje tego filmu. oto lista tytułów, które Wyrocznia miała wziąć na warsztat po PE:

Empire
Damage Control
Frankie Machine
The Texas Killing Fields
Death of a Dissident

no i najnowsza pozycja do kolekcji: Waiting for Roberta Capa

szczerze? nie mam ochoty oglądać jakiejś sucharskiej biografii fotografa, nawet w wykonaniu Manna. ja chce męskiego kina o zabijaniu, strzelaniu, praniu brudnej forsy, przemycaniu broni i nalotach na meliny. najlepiej od razu z udziałem Seana Penna:)

Odpowiedz
Przecież akcja będzie dziać się w czasie wojny, więc zabijanie i strzelanie będzie na pewno :)

Odpowiedz
Comingsoon.net reports actor Walton Goggins, best known as Shane Vendrell on "The Shield," has been cast in the film [Predators]. This is an unconfirmed report, but considering what is already known about the film, Goggins is a good fit for the film which pits six ruthless people against a planet of Predators.

Odpowiedz
Było w temacie o Predators ; )

Odpowiedz
Snuffer, Crov jest nowy na forum więc jeszcze nie wie że jak o danym filmie jest temat to tam powinno się wklejać takie rzeczy. Dajmy mu czas :)

Odpowiedz
Jestem już dawno na forum i odkąd pamiętam takie rzeczy wklejałem do tematu o Newsach. I nie było problemów. Tak jak nie było problemów z wklejaniem zwiastunów w temacie o zwiastunach i w temacie o filmie. :)

Odpowiedz
Azgaroth napisał(a):Przecież akcja będzie dziać się w czasie wojny, więc zabijanie i strzelanie będzie na pewno :)

Jeśli liczysz na Omahe od Manna to możesz się rozczarować, bo gdzieś czytałem, że Michael zamierza zrobić skromny film, raczej dramat niż sensacje. Ja też bym chciał jak najwięcej strzelania.

Odpowiedz
The Ultimate Omaha Dramatization mieliśmy już w SPR, nikt tego nie pobije, nawet Mann z armią kamer cyfrowych.

Odpowiedz
simek napisał(a):Jeśli liczysz na Omahe od Manna to możesz się rozczarować,

No raczej w czasie hiszpańskiej wojny domowej nie było operacji Omaha, ale spoko mogę się mylić :roll:

Odpowiedz
Azgaroth, Capa robił zdjęcia min. w czasie lądowania w Normandii.

A, bym zapomniał: :roll:

:)

Odpowiedz
Ale w wiadomości na filmwebie jest, że film będzie rozgrywał się w czasie hiszpańskiej wojny domowej, a nie w czasie II wojny światowej, to różnica.

Ja nie zapominam: :roll:

:)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości