Grand Theft Auto (seria)
Crov, ten hajp jest pojebany. Wiarygodne opinie będzie można poczytać za jakiś miesiąc, jak gimby się nagrają i emocje opadną :)

Swoją drogą, za mną już 4 godziny grania. Wszystko mega super - wszędzie pełno broni i Murzynów :)

Odpowiedz
Nie śpieszy mi się do "piątki". Spokojnie ogram kilka gier na PS3 i wtedy GTA 5. Powiedzmy za miesiąc.
L.A. Confidential - 8/10
He liu - 7/10
The Insider - 8/10
Dredd - 6/10
Total Recall ( 2012 ) - 5/10
G.I. Joe: The Rise of Cobra - 5/10

Odpowiedz
(14-09-2013, 16:56)Mental napisał(a): Crov, ten hajp jest pojebany. Wiarygodne opinie będzie można poczytać za jakiś miesiąc, jak gimby się nagrają i emocje opadną :)

Hajp straszny, ale jak weźmiesz Mike, fajną bryke, odpalisz radio z muzyką lata 80 i śmigniesz po ładniejszej części Los Sanots to wtedy zrozumiesz, że ciężko się nie podniecać :D.

Odpowiedz
Jak tam to miasto? Bo na mapie jakieś takie małe i nieskomplikowane.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(14-09-2013, 16:56)Mental napisał(a): Crov, ten hajp jest pojebany. Wiarygodne opinie będzie można poczytać za jakiś miesiąc, jak gimby się nagrają i emocje opadną :)

Swoją drogą, za mną już 4 godziny grania. Wszystko mega super - wszędzie pełno broni i Murzynów :)

Spotykasz takiego na ulicy i juz Cie pewnie reka swierzbi, zeby poczestowac go z RPG :D

Odnosnie hajpu :P

[Obrazek: tr98vxe.jpg]

Odpowiedz
Shamar napisał(a):Bo na mapie jakieś takie małe i nieskomplikowane.
Jest duże i skomplikowane. :]
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Właśnie zobaczyłem reklamę na Polsacie. W prime time!

Perfik: ja również Cię nienawidzę :)

Odpowiedz
Cytat:ten hajp jest pojebany

Jako że Rockstar jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, stwierdzam, że hajp jest współmierny do jakości gry, która zapewne jest tak wypierdoliście zajebista, że zesranie się na widok kuriera niosącego ją nie będzie ani przesadą, ani nietaktem :)

W każdym razie wszelkie gejmpleje tak sugerują. O tym, czy tak jest w rzeczywistości przekonam się (mam nadzieję) we wtorek, nie to co niektórzy burżuje, co już sobie pykają :)

No i twój ukochany Kenny Powers jest w obsadzie, co pozwalał usłyszeć wrzucany rano przeze mnie spot.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
McBride jako DJ redneckiej stacji i Pam Grier jako prowadząca na innym kanale - jestem ciekaw, kto jeszcze "wystąpi". Chyba pozbędę się paru gierek na rzecz premiery tego dziełka:)
Red, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Aug 2012.

Odpowiedz
Przy okazji chciałem uspokoić, że samochodów na ulicach jest w sam raz, a gierka nie przycięła nawet na milisekundę :)

Odpowiedz
Mnie uspokoisz tylko, kiedy wypiszesz jakiś milion detali, o których jeszcze nigdzie nie pisali. Spoiler free w sferze fabuły oczywiście.

[Obrazek: 7450.jpg]
--
Laozi

Odpowiedz
Nic w takim razie nie piszę, bo nie wiem o czym pisali inni :)

Odpowiedz
Jak rowery? :)

Odpowiedz
Na rowerze jeździłem tylko raz, ale jest nieporównywalnie lepiej niż w SA.

Odpowiedz
Perfiku, moim zdaniem to amazon tak Ci wysłał paczuszkę, że powinna ona według nich dojść we wtorek, sam miałem kilka razy wysyłaną od nich w piątek po czym otrzymywałem wtorek/środa, a że wyszło jak wyszło... good 4 U, zazdroszczę kurewsko :D

Odpowiedz
Cytat:nie wiem o czym pisali inni

Nie pisali jakie fryzury można dać Trevorowi, czy są sklepy z ubiorem taktycznym, jak wygląda przejście z North Yankton do San Andreas, czy można wrócić do NY, czy na samochodach dalej zostaje krew po potrąceniu, jak dokładniej w praktyce wygląda zmiana postaci podczas misji i poza, jakie zwierzęta występują w grze, czy są konie, czy są inne psy niż Chop, co można robić z Chopem, czy wróciły siłownie, jaka piosenka jest w czołówce, czy samochody zostawiają ślady na śniegu, jak konkretnie przebiega planowanie skoku i czy poprawili walkę wręcz.
--
Laozi

Odpowiedz
[Obrazek: hqdefault.jpg]
...twisted firestartah
Perfik napisał(a):Na rowerze jeździłem tylko raz, ale jest nieporównywalnie lepiej niż w SA.
No to cudnie, bo rowery to obok Hydry mój ulubiony środek transportu z SA.

Odpowiedz
@Mental, zaopatrzyłeś się w X360?

Ktoś to już pisał, ale w empiku mają spoko deal - http://176.31.106.146/zdjecia/z239/2392115/big/1.jpg?screen Plus zawsze można zbić cenę, sprzedając inną grę na miejscu:).

Odpowiedz
A co jest przy tej gwiazdce przy 79,99zł? Bo bym może opchnął im Mass Effecta 2 (ktorego jednak mam).

Odpowiedz
Szczegóły w gazetce :D. Pewnie mają listę gier, które się łapią pod promocję. To mi akurat mega pasuje, może uda się kupić za cenę gry na PC:)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon