Grand Theft Auto (seria)
A zaopatrzyłeś się już w Kel-Teca? :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Zdecydowanie wolę strzelby bojowe Fostecha. W grze jest konstrukcja przypominająca Origin 12 i to jak na razie moja ulubiona maszynka:

Odpowiedz
Z mordy jak Saiga, a bolt catch jak w M4, hm.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
(10-05-2015, 17:48)Mental napisał(a): Jadę autem, zatrzymuję się, słyszę głos kobiety: "Pomocy! Niech mi ktoś pomoże! Mój brat jest ranny!" Co tam, pomogę. Wysiadam, biegnę za nią, nagle zza winka wylatuje jej "brat", oboje wyciągają giwery i chcą mnie najwyraźniej obrabować. Hola, hala, dziwko, not so fast - chwytam za swojego guna i zabijam "rodzeństwo" na miejscu. Piękne. Zupełnie randomowe spotkanie zaowocował podwójnym DGU :) Love this game.
Jedź tam, gdzie mowilem, a nie zabijasz byle kogo. :P

Odpowiedz
Kim graliście najwiecej, tak swoja droga? Ja chyba Majkelem. Rozpiżdżanie ludzi w slo mo z pitoletu to czysta przyjemność, zwłaszcza, gdy sa jakies fajne misje. Juz pisalem, ale misja z napadem na dom Majkela jest piekna.

Odpowiedz
Kiedyś najczęściej grałem Michaelem, teraz Trevorem :)
--
Laozi

Odpowiedz
W czasie pokonywania fabuły Majkelem, bo ma najciekawszą otoczkę i ogólnie jest spoko postacią, ale później, ale we free roamie Trevor jest taki... bardziej właściwy.:) Franklina mogłoby wcale nie być.

Odpowiedz
Ja Trevorem. Ale Majkel ma najfajniejszą stylówę - krótko z przodu, długo z tyłu i bródka ala Neil McCauley na przedzie :)

Odpowiedz
Stylówa zależy od gracza już. Mój Michael jest obcięty na krótko i ze szczecinką na ryju. Trevor jest łysy, też ze szczecinką i chodzi w strzeleckich, czarnych okularach :)
--
Laozi

Odpowiedz
No ja Majkela zrobiłem na Crocketta bardziej - długie włosy, zarost. A Trevora na Waingro - długie włosy i broda. :)
(11-05-2015, 11:42)Hitch napisał(a): Stylówa zależy od gracza już. Mój Michael jest obcięty na krótko i ze szczecinką na ryju. Trevor jest łysy, też ze szczecinką i chodzi w strzeleckich, czarnych okularach :)
No tak, ale kazdy ma swoje stylowy.

Co z jednej strony jest spoko, ale z drugiej szkoda, ze nie maja wszyscy dostepu do tych samych ubrań i fryzur. Niepotrzebne ograniczenie.

Odpowiedz
Trevor wygrywa hasłami, które rzuca do ludzi, jeśli naciśniecie prawą gałkę. Nie jakieś tam "hi" od Michaela, tylko coś typu "you look like a penis", po czym adresat ucieka z krzykiem.

Odpowiedz
Hitch/Crov/military

Można jakoś zwiększyć czułość "grzyba" na padzie odpowiedzialnego za ruch głową postaci/rozglądanie się? Chodzi naturalnie o GTA5.

Odpowiedz
(13-05-2015, 23:36)Mental napisał(a): Można jakoś zwiększyć czułość "grzyba"

Są na to tabletki.

Dobra, dobra. Już sobie idę.

Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Wiedziałem, że pojawi się taki komentarz. Wiedziałem :)

Odpowiedz
Było mi miło być obligatoryjnym cwaniakiem :)

Pamiętaj - gdy okazje na czerstwe suchary pozostają niewykorzystane, gdzieś na świecie umiera kaczątko.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Czułość grzyba, dobre.:) Powinno byc w opcjach - X / Y sensitivity czy jakoś tak, w większości gier jest. W GTA domyślnei mi nie przeszkadzało, to nie sprawdzałem.

Odpowiedz
Pada mam już opanowanego w 90%. Jest niesamowicie :) A GTA5 to najlepsza giera, w jaką grałem. Jadę sobie Trevorem, nagle słyszę odgłosy strzelaniny, zjeżdżam na parking, a tam gliny w starciu z dwoma złodziejami. Zabijają ich, ja łapię walizkę z kasą i spierniczam. Trzy gwiazdki. Zupełnie randomowy incydent, w ogóle nie planowałem brać tej forsy. Cudowne to jest.

Odpowiedz
Dziwię się, że najpierw nie zabiłeś policjantów.

Odpowiedz
Za dużo ich tam było - szybciej wyszło wziąć kase i w nogi. Zresztą i tak mnie zapali. Auto, do którego wsiadłem, należało do złodziei i było uszkodzone.

Odpowiedz
Amator ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon