Cytat:Tak w ogóle, Mental, pupa z Ciebie
dlaczego, Gonzo? bo obejrzałem przedwcześnie na marnej kopii xvid.cam? :)
22-07-2007, 23:26
|
Grindhouse: Death Proof (2007)
|
|
w tej kinówce, co widziałem, taniec był, że aż miło sie patrzyło :)
Cytat:Tak w ogóle, Mental, pupa z Ciebie dlaczego, Gonzo? bo obejrzałem przedwcześnie na marnej kopii xvid.cam? :) 22-07-2007, 23:26
W tym jednym cie nie popre Mentalu. Ogladac kinowki to grzech
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 22-07-2007, 23:32
Zobaczcie w jakiej grupie demograficznej DP ma najlepszą średnią na IMDB
![]() http://imdb.com/title/tt1028528/ratings 22-07-2007, 23:32
Ale jaja :)
Hitch - zapytałbym, "a kto niby oglądał kinówkę DH 4", ale jestem nowym Masz rumem nie dyskutującym już z Tobą o tym filmie :)
Aktualnie rządzi: ja
22-07-2007, 23:35
grzech? to głupota :) ale zrobiłem to celem przetestowania programów graficznych i aplikacji do obróbki dźwięku. wiem, wiem, żałosne tłumaczenie o kant dupy można rozbić :)
idziecie powtórnie na film? bo ja idę :) 22-07-2007, 23:36
Ja prawdopodobnie też. Po prostu ciężko się powstrzymać od powtórnego seansu :)
22-07-2007, 23:39
Mush Room, akurat jakosc tej kinowki byla adewkatna do jakosci filmu wiec mozesz wyznac milosc mojemu odbytowi bo to bolalo bardziej mnie niz ten beznadziejny film
![]() Ale co do NORMALNYCH filmow, to wiekszym idiota od typa nagrywajacego w kinie kamera to co sie dzieje na ekranie, jest tylko ten kto to obejrzy z cala swiadomoscia tego co robi
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 22-07-2007, 23:42
nie kumam aluzji, możesz dosadniej? :)
Cytat:Ale co do NORMALNYCH filmow, to wiekszym idiota od typa nagrywajacego w kinie kamera to co sie dzieje na ekranie, jest tylko ten kto to obejrzy z cala swiadomoscia tego co robi :) w poznańskich multikinach chłopcy się wycwanili. co jakiś czas wchodzi gostek i przechadza się po sali z włączonym radarem na kamery jak sądze. nakręcenie czegoś w takich warunkach graniczy z cudem. niestety nie posiadam informacji, czy to samo praktykują w kinepolis. 22-07-2007, 23:45
W SilverScreen nie praktykują w każdym razie, ale nie wiem czy w ogóle jest w Poznaniu.
Multikino sux :)
22-07-2007, 23:48
wróciłem z narady, której celem była rewizja stratyfikacji filmów :) wyszło, że Death Proof to zaraz po Gorączce najlepszy film mojego życia. tak, to już przesadzone :) właśnie przesłuchuje soundtrack z DP i jestem... jakby to poetycko ująć... wniebowzięty :)
23-07-2007, 00:45
Genialny, przewspaniały, 100%-wo "tarantinowski" czyli przegadany, o niczym, ale jednak zawsze błyskotliwy, od ekranu oderwać oczu i uszu nie można. Scena pościgu z laską na masce miażdży jaja, a ostatnie sekundy â żywa klasyka kina, po której ludzie autentycznie bili brawo. Myślałem, że ściemniacie, że tego typu reakcja to może jakieś urojenia, ale nie â odzew na sali kinowej jednoznacznie feministyczno-pozytywny 8) W pierwszej piątce za rok 2007 znajdzie się na pewno, a GRINDHOUSE jako całość⌠czyży 1. miejsce?
23-07-2007, 08:02
1 miejsce bardzo prawdopodobne. Nie wyobrażam sobie na razie niczego lepszego od tego filmu.
23-07-2007, 09:53
scena, która w moim rankingu :) plasuje się zaraz po prologu Gorączki: Zoe zagląda pod maskę Dodge'a i wypowiada wspaniałe słowa. Mówi mianowicie coś, czego nie zapomnę: "Pierdolona legenda".
23-07-2007, 10:56
oglądałeś Znikający punkt? to naprawde jeden z największych amerykanskich filmów wszystkich czasów. Zoe ma rację, gdy mówi o legendzie i wcześniej, gdy w barze wychwala ten film jako najlepsze kino samochodowe ever made.
23-07-2007, 11:08
Widziałem, ale było to dość dawno i czuję się jakbym go nie widział. Muszę sobie odświeżyć.
Ale dzisiaj trzeba zarezerwować ze 3,4 godziny na Once upon a time in America :)
23-07-2007, 11:20 Mush Room napisał(a):Ale dzisiaj trzeba zarezerwować ze 3,4 godziny na Once upon a time in Americamały offtop, ale powiem tylko: to jest dopiero prawdziwe filmowe arcydzieło. 23-07-2007, 11:25 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |