31-07-2025, 09:51
|
Gry
|
|
W jakie gry mozna zagrac po "Wiedzminie 3"? Takie datą do 2020 roku i niezbyt duze rozmiarowo? Chodzi mi o to, że nie o rozmiarach 30 GB+.
Bo czuje, że niewiele bedzie mnie zadowalac.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 05-08-2025, 20:43
Tylko 5 lat po 2025.
Co to w ogóle za pokemońskie pytanie? Jakiekolwiek gry? Czy konkretnie rpg? Albo open world? 05-08-2025, 21:43
Każde, które wypełnią pustkę. Najlepiej open worldy.
Włączyłem ten Bonda "Blood Stone" (ktoś tu polecał). Wyłączyłem po pierwszym poziomie. (05-08-2025, 21:40)Gambit napisał(a): Clair Obscur. Nie :)
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 05-08-2025, 22:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-08-2025, 22:36 przez shamar.)
Kul kul.
Z kategorii RPG: Vampire the Masquarade: Bloodlines i Alpha Protocol. Nie istnieją lepiej napisane erpegi. Z kategorii open world: Far Cry 2.Nie istnieje bardziej złożony, mechanicznie przemyślany open world. Trójka to wersja zrobiona pod każualów. Każda kolejna część to wersja zrobiona pod piździelców. Z kategorii gra wszechczasów: Spec Ops: the Line. Fabularnie i designersko szczytowe osiągnięcie branży. Nie ma nic wspólnego z rpg i open world. Co gorsza, jeśli w tym momencie chcesz nabyć tą grę... chuj, nie możesz. Rusz w rejs z piracką bracią. Ale nie istnieje lepsza scenariuszowo gra. 06-08-2025, 00:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-08-2025, 00:16 przez Paszczak.) (06-08-2025, 00:15)Paszczak napisał(a): Z kategorii RPG: Vampire the Masquarade: Bloodlines i Alpha Protocol. Nie istnieją lepiej napisane erpegi. Zgodzę się co do pierwszego. To dość niezwykła gra, z konceptami które czasami ryją beret tak, że można się od niej odbić. Ale spróbować warto. Alpha protocol - fajne, ale tak zabugowane że nie idzie w to grać bez frustracji. Cytat:Z kategorii open world: Far Cry 2.Nie istnieje bardziej złożony, mechanicznie przemyślany open world. Trójka to wersja zrobiona pod każualów. Każda kolejna część to wersja zrobiona pod piździelców. Fizyka i setting gry do dziś poraża, ale.... dwójka jest cholernie nudna. Co mi po świetnym open worldzie jak to nie ma w zasadzie żadnej fabuły poza kilkoma cutscenkami. To już lepiej - jeśli nie lubimy się z 3 i 4 - zagrać w Far Cry Primal. Cytat:Z kategorii gra wszechczasów: Spec Ops: the Line. Fabularnie i designersko szczytowe osiągnięcie branży. Nie ma nic wspólnego z rpg i open world. Co gorsza, jeśli w tym momencie chcesz nabyć tą grę... chuj, nie możesz. Rusz w rejs z piracką bracią. Ale nie istnieje lepsza scenariuszowo gra. Desgnersko to tu nie ma nic szczytowego, co najwyżej poprawnie. Pierwszy The Last of Us zjada to na śniadanie, no ale klimat i pewna scena do dzisiaj siedzi mi w głowie. Co więcej, nie ma co sobie psuć tego oglądając gameplay na YT - trzeba to poczuć samemu. Bo to gra corridor-shooter z HISTORIĄ. shamar, jeśli chcesz pochodzić po otwartych światach w RPG i nie musi to być gra z segmentu AAA to zobacz Two Worlds 2 oraz Greedfall - zwłaszcza to drugie jest dość specyficzne (jak wszystko co pochodzi od studia Spiders), ale moim zdaniem warto. TW2 to polska gierka, która chciała kiedyś rywalizować z pierwszym i drugim Wiedźminem, a wyszedł z tego trochę klon Gothica :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
06-08-2025, 07:41 (05-08-2025, 22:36)shamar napisał(a): Każde, które wypełnią pustkę. Najlepiej open worldy.To ja się często gęsto spuszczam nad Blood Stone. Pierwszy poziom to z tego co pamiętam ten na jachcie, co ci się w nim konkretnie nie podobało? 06-08-2025, 08:36
Nie mogę strawić, że to jest tak liniowe, korytarzowe ( AAA!) do bolu. Pierwszy poziom to łódz, poscig lodzią, miasto, poscig autem. Pozniej jest budowa... I moze bym dal szanse dalej ale gra jest tak walnieta, że przy wylaczania sie zawiesza :) i za uja nie chce sie zamknąć. Wtedy jedyny sposob to restart kompa.
(06-08-2025, 00:15)Paszczak napisał(a): Kul kul. Zrobiona kilka lat temu. Wersja nienajnowsza (bo ta nie miala wtedy tlumaczenia PL) ale jedna z nowszych. Ta muzyczka ciagle siedzi mi w glowie ;) "Far Cry 2" czeka, zakupiony jakis czas temu :) Cytat:Alpha Protocol , Spec Ops: the Line. A te muszę poznać znam tylko po tytulach.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-08-2025, 09:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-08-2025, 09:32 przez shamar.) Snappik napisał(a):Desgnersko to tu nie ma nic szczytowego, co najwyżej poprawnieMam tu na myśli nie projekt poziomów a to jak gra używa swoich mechanizmów, sygnałów audiowizualnych (miejscami niemalże podprogowych) i tym podobnych patentów wykraczających poza sam scenariusz by opowiedzieć swoją historię. Poza tym Walker to najlepsza rola Nolana Northa a John Konrad to mój ulubiony growy antagonista. Snappik napisał(a):Alpha protocol - fajne, ale tak zabugowane że nie idzie w to grać bez frustracji.No wymaga to trochę/sporo cierpliwości, ale moim zdaniem warto. 06-08-2025, 10:32 (06-08-2025, 07:41)Snappik napisał(a): shamar, jeśli chcesz pochodzić po otwartych światach w RPG i nie musi to być gra z segmentu AAA to zobacz Two Worlds 2 oraz Greedfall -Zobacze. A propos Vampire Bloodlines. Okazuje sie, że kilka dni temu wyszedl najnowszy patch. 11.5. Szkoda tylko, że spolszczenia zatrzymaly sie chyba na wersji 9.7. https://www.gry-online.pl/download/vampire-the-masquerade-bloodlines-vtmb-unofficial-patch-vv115-rc/z5a7e8
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-08-2025, 12:06
W Bloodstone można sobie zagrać, ale można też po prostu w całości odpalić na jutubie i traktować jako nieoficjalną część z kadencji Craiga. Może ktoś przy pomocy AI pokusi się i przemontuje to na pełnoprawny film, bo historię ma lepszą i i klimat fajniejszy niż ostatnie dwa kupsztale :)
06-08-2025, 12:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-08-2025, 12:28 przez Corn.)
Już odinstalowalem. Te zawiechy mnie wkurwily na maksa.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-08-2025, 12:46
To dzieje się naprawdę, koniec oczekiwania. Chyba jednak dożyję premiery. 4 września pojawi się wreszcie kontynuacja najwspanialszego indyka w historii. Jestem w siódmym niebie.
21-08-2025, 16:51
Czemu indyka kiedy na tej grafice wygląda jak kogut?
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 21-08-2025, 17:12
Jaki do kurvy nędzy jest interes w wpierdalaniu tego?
Przeciez to wiekszosc ludzi odrzuca. Czy jakies tajne masonskie stwoarzyszenie placi im za to i wyrownuje straty?
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 21-08-2025, 21:17
Jest DRAMAT w chuj. W sumie mozna bylo sie spodziewac. Ale jest jeszcze gorzej
https://cdaction.pl/juz-gralismy/za-nic-w-swiecie-nie-preorderujcie-vampire-bloodlines-2-to-material-na-najgorsza-gre-roku-i-branzowy
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 23-08-2025, 16:54
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
27-08-2025, 00:56
Gry na podstawie filmów mają ostatnio dobrą passę. Po genialnym Indiana Jonesie, 007 wygląda w zasadzie dokładnie tak, jakbym sobie życzył, czyli połączenie Hitmana z Uncharted z fajnym mordobiciem
https://youtu.be/Jom-jxUEqJg?si=CCVExcTDxVlyP1Qy 04-09-2025, 00:44 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |
Spoiler![[Obrazek: anyone-notice-this-in-the-new-lego-batma...45d65ed421]](https://i.redd.it/anyone-notice-this-in-the-new-lego-batman-game-v0-9czpglk34fkf1.jpeg?width=1080&crop=smart&auto=webp&s=78e40015feb7a6035943181448a38a45d65ed421)