Gry
Wygląda kozacko i przerażająco. Czekam
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
W jakie gry mozna zagrac po "Wiedzminie 3"? Takie datą do 2020 roku i niezbyt duze rozmiarowo? Chodzi mi o to, że nie o rozmiarach 30 GB+.

Bo czuje, że niewiele bedzie mnie zadowalac.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Clair Obscur.

Odpowiedz
Tylko 5 lat po 2025.
Co to w ogóle za pokemońskie pytanie? Jakiekolwiek gry? Czy konkretnie rpg? Albo open world?

Odpowiedz
Każde, które wypełnią pustkę. Najlepiej open worldy.
Włączyłem ten Bonda "Blood Stone" (ktoś tu polecał). Wyłączyłem po pierwszym poziomie.

(05-08-2025, 21:40)Gambit napisał(a): Clair Obscur.

Nie :)

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Kul kul.
Z kategorii RPG: Vampire the Masquarade: Bloodlines i Alpha Protocol. Nie istnieją lepiej napisane erpegi.
Z kategorii open world: Far Cry 2.Nie istnieje bardziej złożony, mechanicznie przemyślany open world. Trójka to wersja zrobiona pod każualów. Każda kolejna część to wersja zrobiona pod piździelców.
Z kategorii gra wszechczasów: Spec Ops: the Line. Fabularnie i designersko szczytowe osiągnięcie branży. Nie ma nic wspólnego z rpg i open world. Co gorsza, jeśli w tym momencie chcesz nabyć tą grę... chuj, nie możesz. Rusz w rejs z piracką bracią. Ale nie istnieje lepsza scenariuszowo gra.

Odpowiedz
(06-08-2025, 00:15)Paszczak napisał(a): Z kategorii RPG: Vampire the Masquarade: Bloodlines i Alpha Protocol. Nie istnieją lepiej napisane erpegi.

Zgodzę się co do pierwszego. To dość niezwykła gra, z konceptami które czasami ryją beret tak, że można się od niej odbić. Ale spróbować warto. Alpha protocol - fajne, ale tak zabugowane że nie idzie w to grać bez frustracji.

Cytat:Z kategorii open world: Far Cry 2.Nie istnieje bardziej złożony, mechanicznie przemyślany open world. Trójka to wersja zrobiona pod każualów.  Każda kolejna część to wersja zrobiona pod piździelców.

Fizyka i setting gry do dziś poraża, ale.... dwójka jest cholernie nudna. Co mi po świetnym open worldzie jak to nie ma w zasadzie żadnej fabuły poza kilkoma cutscenkami. To już lepiej - jeśli nie lubimy się z 3 i 4 - zagrać w Far Cry Primal.

Cytat:Z kategorii gra wszechczasów: Spec Ops: the Line. Fabularnie i designersko szczytowe osiągnięcie branży. Nie ma nic wspólnego z rpg i open world. Co gorsza, jeśli w tym momencie chcesz nabyć tą grę... chuj, nie możesz. Rusz w rejs z piracką bracią. Ale nie istnieje lepsza scenariuszowo gra.

Desgnersko to tu nie ma nic szczytowego, co najwyżej poprawnie. Pierwszy The Last of Us zjada to na śniadanie, no ale klimat i pewna scena 

do dzisiaj siedzi mi w głowie. Co więcej, nie ma co sobie psuć tego oglądając gameplay na YT - trzeba to poczuć samemu. Bo to gra corridor-shooter z HISTORIĄ.

shamar, jeśli chcesz pochodzić po otwartych światach w RPG i nie musi to być gra z segmentu AAA to zobacz Two Worlds 2 oraz Greedfall - zwłaszcza to drugie jest dość specyficzne (jak wszystko co pochodzi od studia Spiders), ale moim zdaniem warto. TW2 to polska gierka, która chciała kiedyś rywalizować z pierwszym i drugim Wiedźminem, a wyszedł z tego trochę klon Gothica :) 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(05-08-2025, 22:36)shamar napisał(a): Każde, które wypełnią pustkę. Najlepiej open worldy.
Włączyłem ten Bonda "Blood Stone" (ktoś tu polecał). Wyłączyłem po pierwszym poziomie.
To ja się często gęsto spuszczam nad Blood Stone. Pierwszy poziom to z tego co pamiętam ten na jachcie, co ci się w nim konkretnie nie podobało?

Odpowiedz
Nie mogę strawić, że to jest tak liniowe, korytarzowe ( AAA!) do bolu. Pierwszy poziom to łódz, poscig lodzią, miasto, poscig autem. Pozniej jest budowa... I moze bym dal szanse dalej ale gra jest tak walnieta, że przy wylaczania sie zawiesza :) i za uja nie chce sie zamknąć. Wtedy jedyny sposob to restart kompa.

(06-08-2025, 00:15)Paszczak napisał(a): Kul kul.
Z kategorii RPG: Vampire the Masquarade: Bloodlines

Zrobiona kilka lat temu. Wersja nienajnowsza (bo ta nie miala wtedy tlumaczenia PL) ale jedna z nowszych. Ta muzyczka ciagle siedzi mi w glowie ;)

"Far Cry 2" czeka, zakupiony jakis czas temu :)

Cytat:Alpha Protocol , Spec Ops: the Line.

A te muszę poznać znam tylko po tytulach.

Odpowiedz
Snappik napisał(a):Desgnersko to tu nie ma nic szczytowego, co najwyżej poprawnie
Mam tu na myśli nie projekt poziomów a to jak gra używa swoich mechanizmów, sygnałów audiowizualnych (miejscami niemalże podprogowych) i tym podobnych patentów wykraczających poza sam scenariusz by opowiedzieć swoją historię.
Poza tym Walker to najlepsza rola Nolana Northa a John Konrad to mój ulubiony growy antagonista.
Snappik napisał(a):Alpha protocol - fajne, ale tak zabugowane że nie idzie w to grać bez frustracji.
No wymaga to trochę/sporo cierpliwości, ale moim zdaniem warto.

Odpowiedz
(06-08-2025, 07:41)Snappik napisał(a): shamar, jeśli chcesz pochodzić po otwartych światach w RPG i nie musi to być gra z segmentu AAA to zobacz Two Worlds 2 oraz Greedfall -
Zobacze.

A propos Vampire Bloodlines. Okazuje sie, że kilka dni temu wyszedl najnowszy patch. 11.5. Szkoda tylko, że spolszczenia zatrzymaly sie chyba na wersji 9.7.

https://www.gry-online.pl/download/vampire-the-masquerade-bloodlines-vtmb-unofficial-patch-vv115-rc/z5a7e8

Odpowiedz
W Bloodstone można sobie zagrać, ale można też po prostu w całości odpalić na jutubie i traktować jako nieoficjalną część z kadencji Craiga. Może ktoś przy pomocy AI pokusi się i przemontuje to na pełnoprawny film, bo historię ma lepszą i i klimat fajniejszy niż ostatnie dwa kupsztale :)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Już odinstalowalem. Te zawiechy mnie wkurwily na maksa.

Odpowiedz
To dzieje się naprawdę, koniec oczekiwania. Chyba jednak dożyję premiery. 4 września pojawi się wreszcie kontynuacja najwspanialszego indyka w historii. Jestem w siódmym niebie.

Odpowiedz
Czemu indyka kiedy na tej grafice wygląda jak kogut?

Odpowiedz
[Obrazek: anyone-notice-this-in-the-new-lego-batma...45d65ed421]

henchperson
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Jaki do kurvy nędzy jest interes w wpierdalaniu tego?
Przeciez to wiekszosc ludzi odrzuca.

Czy jakies tajne masonskie stwoarzyszenie placi im za to i wyrownuje straty?

Odpowiedz
Jest DRAMAT w chuj. W sumie mozna bylo sie spodziewac. Ale jest jeszcze gorzej

https://cdaction.pl/juz-gralismy/za-nic-w-swiecie-nie-preorderujcie-vampire-bloodlines-2-to-material-na-najgorsza-gre-roku-i-branzowy

Odpowiedz
https://youtube.com/shorts/OB6Yw-HCPGk?si=WXN79JkiLXwJUyOg

:)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Gry na podstawie filmów mają ostatnio dobrą passę. Po genialnym Indiana Jonesie, 007 wygląda w zasadzie dokładnie tak, jakbym sobie życzył, czyli połączenie Hitmana z Uncharted z fajnym mordobiciem
https://youtu.be/Jom-jxUEqJg?si=CCVExcTDxVlyP1Qy
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości