Gry
Cytat:SW maja szczęście do gierek
Wnioskuję, że nie grałeś w takie perełki jak Battle for Naboo czy egranizację The Phantom Menace :-)
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Brawo Luis za opinię. Zalicz też dwójkę, świetna gra. I ciekawi mnie Twoja mina na koniec Kotora, koniecznie napisz ; )

Odpowiedz
widzialem:)

jarod napisał(a):The Phantom Menace
na plejstejszyn chwile. i starczylo:)

Odpowiedz
Czadowy arcik do nowego K&L.

[Obrazek: kane-lynch-2-dog-days-20091215084210892.jpg]
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Mocno epicki zwiastun Mass Effect 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y2O-0-fQOOs[/youtube]

Robi wrażenie. Serio.
"That is not dead, which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."

Odpowiedz
Szczerze? Zwiastun fajny, ale jak dowiedziałem się, że w grze nie ma żadnych statystyk broni i w sumie całość poszła jeszcze bardziej w stronę akcji-napierdzielanki to odechciało mi się preordera.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Dobry zwiastun. Nie jakiś zrywający czapę z głowy, ale całkiem nakręcający. Już bym pewnie gierę dawno zamawiał, gdyby mi nie przysłano niemieckiej wersji pierwszego Mass Effect (ale w polskim opakowaniu). A grać w sequel bez znajomości poprzednika to jakoś tak głupio.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church

Odpowiedz
O, chciałem zamieścić ten zwiastun, ale widzę, że ktoś mnie uprzedził :) Żeby nie było nieporozumień - dla mnie ten trailer to jest małe arcydzieło BioWare'u. Dawno już nie widziałem tak doskonale zrobionej zapowiedzi jakiegokolwiek filmu, o grze nie wspominając. Jest absolutnie genialny, przykro mi :)
Choć może to też wina faktu, że bardzo lubię 1 część i odliczam dosłownie dni do premiery drugiej. Zwłaszcza po entuzjastycznych recenzjach z całego świata.
Snappik -> Skąd Ty żeś wziął info, że w ME2 nie będzie statystyk broni? oO A że poszło w stronę akcji - może i tak, ale mi to nie przeszkadza. Ostatnio przechodzę Planescape Torment więc ME2 będzie miłą odmianą po tym oldschoolowym erpegu :)

Odpowiedz
Rodia napisał(a):dla mnie ten trailer to jest małe arcydzieło BioWare'u. Dawno już nie widziałem tak doskonale zrobionej zapowiedzi jakiegokolwiek filmu, o grze nie wspominając. Jest absolutnie genialny, przykro mi
Dla mnie to niewiele zwiastunów gier oglądasz, o filmach nie wspominając. Ładna grafika, poprawny, ale niezbyt porywający montaż, banalna fabuła. Jest absolutnie przeciętny, przykro mi :)

(For the record: ME1 wciąż nie skończyłem).
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
Ja pograłem ze 3-4 godziny w jedynkę i mnie znudziła, wywaliłem ją wpizdu. Jako, że jestem fanem kotorów to spodziewałem się i oczekiwałem dokładnie tego samego, tylko, że z celowaniem. Wiem, złe podejście, bo można powiedzieć, że nie polubiłem tej gry dlatego, że nie było w niej mieczy świetlnych i gwiezdno-wojennych postaci.

Odpowiedz
Negrin -> Czy ja wiem... oglądam raczej sporo, to jest kwestia gustu. Faktem jest, że od bar-dzo długiego czasu nie miałem do czynienia ze zwiastunem czegokolwiek (czy to filmu czy gry), który oglądałbym po kilka razy i chciałbym mieć na u siebie na dysku. Ostatnia taka okazja była chyba przy trailerze to The Old Republic. Większość zajawek gier to rozrywka na minutę, o której po kolejnej się zapomina - a ten zwiastun naprawdę zrobił na mnie wrażenie. I w sumie dość łatwo doszedłem do tego czym, bo muzyką i jej inteligentnym użyciem, które pozwala na kontrolę emocji u widza. Czy montaż kiepski... widziałem dużo gorsze i dużo lepsze. No to kruchy grunt jest i odbiór jednak chyba od gustu zależy :) Mnie i tak najbardziej z tego trailera zainteresowały dwie oceny 10/10 :D (powinna być jeszcze trzecia taka z nowego CDA ;)
simek -> Nie czaję jak to możliwe, że jesteś fanem kotora, a ME Ci nie podszedł, to jest przecież kropka w kropkę ten sam mechanizm rozgrywki :)

Odpowiedz
Rodia, mylisz chyba oczekiwanie na Mass Effect 2 i podniecenie wywołane oglądaniem tego co będzie w grze z samym trailerem jako takim. Zdarza się, ale warto oddzielić te dwie rzeczy.

Trailer zrobiony jest na modłę zwiastunów kinowych blockbusterów i zawiera wszystkie możliwe chwyty muzyczno-montażowe. Banalny.

Odpowiedz
Cytat:simek -> Nie czaję jak to możliwe, że jesteś fanem kotora, a ME Ci nie podszedł, to jest przecież kropka w kropkę ten sam mechanizm rozgrywki :)

Gram mało, bo jak mi się cokolwiek w gierce nie podoba to ją wyrzucam do kąta, a co do samego ME to nie ruszyła mnie historia ani troche, owszem, prawie wszystko było jak kotorze, ale tylko prawie. Żeby skończyć jakiegoś rpga potrzebuję świata, który lubię, dlatego nie zagram w nic z rycerzami i smokami, których nie znam, bo mnie to nie kręci.

Odpowiedz
Gears of War 2 - Cliff B. nie przesadzał - sequel GoW naprawdę jest "bigger, better, more badass". Brakowało komuś walki z Brumakiem w pierwszej części (i nie miał dostępu do wersji PC)? Tutaj walczymy z ok. tuzinem tych bydlaków (chociaż możliwe, że mocno zaniżyłem). Albo Corpser, czyli jeden z bossów jedynki. Kontynuacja może pochwalić się lokacją, w której walczymy z trzema takimi okazami naraz. I walka ta nie trwa dłużej niż 10 sekund. Dawniej mięso armatnie padało setkami, ale było to rozciągnięte na całą grę. Obecnie do dyspozycji gracza oddawane są bronie o takiej sile rażenia, że jeden strzał pozbawia życia liczby locustów odpowiadającej około 5 pomieszczeniom z pierwszego GoW (bo i są lokacje, w których biega sobie ponad trzydziestu piechurów). Komuś było za mało juchy? Dość powiedzieć, że w dwójce w pewnym momencie gracz walczy z czasem, żeby nie utopić się we krwi przeciwnika. Czaicie? Marcus i jego oddział topi się we krwi. I żeby nie było - to co napisałem powyżej, to w moim odczuciu wyłącznie zalety. Chciałem po prostu pokazać jak bardzo Epic dowaliło do pieca z tą grą. Nawet grafa doprowadzała nieraz moją szczękę do padu na glebę, czego się po żadnej grze sprzed 2009 roku nie spodziewałem. Gdyby tylko była nieco dłuższa... Ale i tak warto. Jak jasna cholera.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church

Odpowiedz
jak dla mnie za duzo podziemi, no ale gierka nadal zajebista

przeszedlem KOTORa. Znakomita gra i straszny pochłaniacz czasu tak, ze daruje sobie narazie dwojke.
Teraz mecze guitar hero 3

aha, mozecie polecic jakies fajnie gierki z co opem przez net z fabula?

Odpowiedz
Cytat:Teraz mecze guitar hero 3

Masz gitarkę? To ściągaj Frets on Fire, nie będziesz musiał się zdawać na gust panów z Aspyra ; )

Odpowiedz
gitare mam rzecz jasna

wlasnie sciagam FoF i mam problem. Cholernie sie tnie! Wymagań to nie ma niby duzych. GH3 mi chodzi bez problemu, a w to grac nie idzie. Mozna na tym grac na gitarce od GH? Bo na klawiaturze to jakas patologia, a co dopiero na padzie;] (jak ją wlaczylem to gitara nie dzialala. moze trzeba plugin albo co?)

Odpowiedz
No nie - ja po prostu zainstalowałem, podłączyłem gitarkę i w ustawień pozmieniałem klawisze na kolorki na gitarze i żadnego problemu nie było.

Odpowiedz
ok, tak samo zrobilem i jest git. Tylko, ze sie strasznie zacina. Nie wiem co z tym zrobic. Najwyzej pozostane przy GH3 i poczekam na nową;) A w sumie szkoda

Odpowiedz
Poczytaj coś o tym - jakiś mod powinien pomóc a od biedy zmiana rozdzielczości..

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości