11-03-2010, 14:32
|
Gry
|
|
Cała seria Gothic (1, 2 i dodatek do 2, Noc Kruka, najlepsze, 3 to cienizna, ale od biedy mozesz pograć), Risen, Morrowind, Oblivion, Fallout 3, Vampire the Masquarade: Bloodlines.
A propos Risen to widział to kto na Xboxie? Gothic 1 na moim starym kompie mi się przypomniał. Grafa jest tak okropna, że człowiek się zastanawia czy nie odpalił jakiejś gierki z pierwszego Xboxa.
11-03-2010, 21:01
Teaser trailer Deus Ex 3: Human Revolution.
http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7653930,Whow___nowy_teaser_Deus_Ex_3_.html Wygląda w kit klimatycznie, o! Oby gra była równie gęsta w ponurą atmosferę. 12-03-2010, 17:07
Nowy (chyba) trailer Red Dead Redemption:
Jakoś nigdy nie udało mi się na dłużej przysiąść do żadnego GTA, to jednak wygląda na wirtualny świat, w który cholernie przyjemnie byłoby się zanurzyć. Bonusowo:
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 18-03-2010, 09:33
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cm18F8R6sJE[/youtube]
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie. Bodie: Thought you said it was getting warmer. Poot: The world goin' one way, people another yo'. 19-03-2010, 17:24
taki news na ZP wyczytałem dziś:
http://www.zakazanaplaneta.pl/news.php?readmore=4618 oczywiście dwóch białych grać nie może - musi być Murzyn do kompletu. trzeba wszak wyprostować zawoalowany, rasistowski przekaz gry! 19-03-2010, 20:05
A może Foxx był najlepszym kandydatem? Na castingu albo gdzie tam.
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie
19-03-2010, 20:36
Z Foxxa taki uczestnik castingów, jak ze mnie bohater filmu przygodowego :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 19-03-2010, 20:40
ja tam bardzo lubię Foxxa - za znakomite: Kingdom i Jarhead oraz oczywiście epokowe MV. wiem, że brzmi to w stylu "nie jestem homofobem, mam przyjaciela geja", ale ja naprawdę Foxxa mega lubię:) aktor z niego żaden, lecz żywię doń sympatie tak samo jak do wielu innych aktorów, którzy grac umieją co najwyżej średnio.
a Lynch powinien być biały - koniec, kurna, i kropka. 19-03-2010, 20:43
Z jednej strony miałem napisać coś podobnego do tego, co napisał Negrin (może Foxx zażądał najmniej kasy?), ale akurat Lyncha powinien zagrać jakiś redneckowaty kolo, a nie czarnoskóry Foxx. Walton Goggins mógłby zagrać Lyncha.
19-03-2010, 20:48
Co więcej - Lynch powinien być stary. I brzydki. I łysy. No po prostu Ironside wyciągnięty z domowego obiadku, albo Patrick Steward w roli życia.:)
19-03-2010, 20:48 Crov napisał(a):może Foxx zażądał najmniej kasy? mniej niż emerytowany wteran eighties Bruce Willis? Foxx jest obecnie na topie, Willis to już figura woskowa. no chyba że Foxx zadeklarował odwalanie wolontariatu na planie. "gram za darmo dla biednych dzieci" - wtedy ok:) 19-03-2010, 20:54
Willis to jednak ikona. Jeżeli miałbym obstawiać to stawiałbym, że on przyciąga do kina więcej ludzi i żąda więcej kasy (bo w sumie po co mu brać rolę za drobniaki? Forsy na pewno ma więcej niż Foxx, który pewnie jeszcze zbiera pieniążki do skarbonki). Zresztą, nawet jeśli zażądał więcej to może ciągle mniej niż ktoś tam? Np Billy Bob Thorton, o którym też się mówiło przy okazji tego filmu.
Co do Michaela Ironside'a to dla mnie bardziej pasowałby na Kane'a niż na Lyncha. A najlepiej niech odmłodnieje trochę i gra Sama Fishera. A propos. Ostatnio mnie olśniło: Hitman w reżyserii Cronenberga (+ dobry scenarzysta) z Viggo Mortensenem w roli zabójcy nr 47. Chyba bym umarł ze szczęścia. 19-03-2010, 20:57
tak czy siak, dobrze, że nie postawili na Willa Smitha. zresztą... ten film będzie gówno warty z Murzynem czy bez Murzyna:)
19-03-2010, 20:59 Crov napisał(a):Hitman w reżyserii Cronenberga (+ dobry scenarzysta) z Viggo Mortensenem w roli zabójcy nr 47. Chyba bym umarł ze szczęścia. Ale to powtórka z History of Violence by była, nawet częściowo fabularna :) 19-03-2010, 21:12 Tyler Durden napisał(a):Nowy (chyba) trailer Red Dead Redemption: piękne. serce roście patrząc na te gierkę. 20-03-2010, 13:50
Demo nowego Splinter Cella:
Lepiej żeby dało się wyłączyć ten interfejs z GIGANTYCZNYMI WYTYCZNYMI. Co to ma być? 20-03-2010, 16:20
Ale czad! "Splinter Cell" w końcu z bluzgami, krwią i nieco bardziej rozbudowaną walką wręcz. Trochę zbyt błyskający, ale nie można mieć wszystkiego. Te Bournowe zapożyczenia trochę niepotrzebne, ale zawsze przyda się argument dla fanów, że z przemocą i dorosłym językiem film o wyszkolonym mordercy byłby lepszy dużo :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 20-03-2010, 16:43 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 7 gości |