17-02-2011, 23:25
|
Gry
|
|
Kapitalnie pomyślane i jeszcze lepiej wykonane! Chciałbym być świadkiem burzy mózgów, która ostatecznie doprowadziła do wyłonienia się finalnego pomysłu na montaż i muze.
Marvel vs Capcom 3 (X360)
Starcraft 2 wśród nawalanek, czyli gra silnie polegająca na rozgrywkach sieciowych, która jest "easy to learn, but hard to master". A polega na grze z innymi graczami głównie z powodu trybów single player, których jest jak na lekarstwo (Arcade, VS, Training oraz Mission). Jeśli ktoś nie ma zamiaru kopać tyłków ludziom okupującym pozostałe strefy czasowe, to niech sobie zakup podaruje lub przynajmniej poczeka na spadek ceny. Reszta, o ile nie ciorała nałogowo w poprzednie części, niech przygotuje się do spędzenia masy czasu na dostosowanie się mózgu do zabójczego tempa walk i stopniowego wyrabiania niemalże instynktownego naciskania przycisków odpowiedzialnych za niszczące kombinacje ciosów. Najszybsza current-genowa bijatyka jaką obecnie można wyczaić na rynku. Dodatkowo nie przychodzi mi do głowy lepszy crossover z kompletem tak dużej liczby zajebistych postaci (i jedną ultra-wqrwiająca, czyt. Deadpool). Polecam. 8/10 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b-VMvbKVYYs[/youtube]
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
19-02-2011, 14:23
Wow! :shock:
Nie tylko to, że nigdy nie widziałem tak dobrego zwiastuna gry. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek widział lepszy zwiastun jakiegokolwiek filmu. Kupuję w dniu premiery, kiedy by nie była.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast
19-02-2011, 18:20 Karol napisał(a):Zwiastun rewelacyjny, ciekawe czy gra będzie oferowała podobne klimaty co w zwiastunie, czyli z jednej strony krwawa jatka, ale i niebanalność fabularna i ciekawe rysy postaci. Choć pewnie skończy się na rzeźni. A szkoda, bo brakuje takiego bardziej dramatycznego podejścia do tematu zombie w grach. W CDA piszą, że to w zadnym razie nie bedzie standardowy slasher. Ponoc szykuje się kultowa produkcja.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 19-02-2011, 19:55 Cytat:Ponoc szykuje się kultowa produkcja.Z całym szacunkiem, ale produkcja to może stać się "kultową" dopiero po premierze. A szykuje się ciekawe połączenie FPSa i RPG z otwartym światem - co z tego wyjdzie, się zobaczy. 19-02-2011, 20:08
Zwiastun jest rewelacyjny, ale to po prostu kolejna rzecz o zombie, więc nie rozumiem po co bawić się w wykupywanie praw itd, zwłaszcza że w grę nikt nie grał? Poza tym Oni chyba niczego się nie nauczyli i nie nauczą, bo już nie raz okazało się, że sukces w sieci =/= sukces kasowy.
19-02-2011, 23:08 Khet napisał(a):Z całym szacunkiem, ale produkcja to może stać się "kultową" dopiero po premierze. Nie zgadzam się. Duke Nuken 4ever już od dawna jest kultowy :) I każda gra Blizzarda już przed premierą jest kultowa.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
19-02-2011, 23:13
Wiedziałem po prostu WIEDZIAŁEM, że ktoś z tym wypadnie. Kultowy jest sam Duke i seria gier, a to co się dzieje dookoła nadchodzącej (w końcu) gry to zupełnie inna sytuacja.
Zresztą określenie kultowe jest ostatnie strasznie nadużywane i stosowanie bezmyślnie i zupełnie nieadekwatnie do sytuacji. O tym, czy kolejny Duke i Dead Island są kultowe, będziemy rozmawiać za jakiś czas. Póki co "kultowy" jest trailer i hype :P 20-02-2011, 00:10
A hype już całkiem potężny..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rv-SQc6LA2E[/youtube] 20-02-2011, 00:41 Khet napisał(a):Cytat:Ponoc szykuje się kultowa produkcja.Z całym szacunkiem, ale produkcja to może stać się "kultową" dopiero po premierze. A szykuje się ciekawe połączenie FPSa i RPG z otwartym światem - co z tego wyjdzie, się zobaczy. Przeciez napisałem , że cytuje CDA : "Najważniejsze - to będzie kultowy tytuł, którym mnóstwo ludzi będzie się ekscytować, o którym będą "tłitować", i do filmików z którego będą sobie wysyłać filmy na YT." http://www.cdaction.pl/artykul-17593/dead-island---wrazenia.html
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 20-02-2011, 00:49
Demko Dragon Age II tylko utwierdza w przekonaniu, że twórcy wykonali ten sam ruch, co przy okazji Mass Effect 2 - mniej cRPG, więcej akcji, czyli, w tym przypadku, maszowanie przycisku odpowiedzialnego za podstawowy atak, wsparty szeregiem wcześniej wykupionych umiejętności. Wersja demonstracyjna nie pozwala na zarządzanie ekwipunkiem, czy kombinowanie z taktycznego punktu widzenia (wszystko ustalone z góry), ale gra się bardzo dobrze. Plus główny bohater w końcu mówi, a w połączeniu z "dialogue wheel" daje to dokładnie taki efekt, jakiego oczekiwałem. Wszystko jest miodne do tego stopnia, że nie zawaham się wydać blisko dwóch stów na tę gierę.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
23-02-2011, 00:44
Za tyle godzin grania można tyle zapłacić. Ja przechodzę po raz drugi Fallouta NV, tym razem z modem Project Nevada i z pierwszym dodatkiem. Gram oczywiście zupełnie inaczej niż za 1 razem. Włączyłem tryb hardcore i walczę na poziomie very hard. Teraz to czuć tego postapokaliptycznego ducha i o przeżycie o wiele ciężej. Podmieniłem nawet muzykę na dark ambient by Lustmord - efekt bardzo ciekawy, jest o wiele straszniej. Za pierwszym razem przejście zajęło mi 70 godzin, teraz chcę odkryć jeszcze więcej.
Listen to them. Children of the night. What music they make.
24-02-2011, 03:47
Demo Dragon Age 2 skwituję prostackim "hahahaha". Może kupię jak trafi do kosza z przecenami w Biedronce.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
24-02-2011, 11:02
Battlefielda 3:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5-XuVqWWOuI&feature=topvideos[/youtube] na mnie robi wrażenie. 04-03-2011, 15:20
Wow, nie wierzę że ta gierka będzie tak zajebiście wyglądać. Animacje i światło to mistrzostwo świata.
04-03-2011, 23:02 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 13 gości |