Gry
Cytat:Tak naprawdę jedyną rzecz, którą bardzo usprawniono, i która pozwoliła mi poczuć że gram w sequel, to zdobywanie znaków pozostawionych przez Riddlera i jego misje.

Rada? Zagraj w obie gry jeszcze raz, nim zaczniesz pisać podobne rzeczy :)

Odpowiedz
W AC zagrałem zaraz po ukończeniu AA.

@Mierzwiak
Heh, ja tylko twierdzę, że nie ma pomiędzy obiema częściami dużego skoku jakościowego.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church

Odpowiedz
Dla mnie AA jest doskonałe, więc nie spodziewam się żadnego skoku. Chcę zagrać w kolejną równie świetną grę :)

Odpowiedz
Cytat:Heh, ja tylko twierdzę, że nie ma pomiędzy obiema częściami dużego skoku jakościowego.

Casus Terminatora i Terminatora 2: Dzień Sądu. Ni mniej, ni więcej :) Mierzwiak - coś czuję, że nie wytrzymasz do GOTY ;)

Odpowiedz
Dobra, Anielski, rozgryzłeś mnie :).

Mierzwiak, w takim razie szykuj się na dobry szpil.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church

Odpowiedz
Widzę Anielski, ze mocno jarasz się fabułą Arkham City, ja szczerze mówiąc skończyłem już grę jakiś czas temu i już nie pamiętam wątku fabularnego. Nie porwała mnie jakoś ta historia. Nie mówię, ze była zła, ale niczym mnie nie zachwyciła.

Odpowiedz
Bo się gówno znasz, gnoju.

Odpowiedz
LOL :)

A żeby było na temat - mnie gra porwała, ale ze dwa miesiące po ukończeniu, nie mogę sobie przypomnieć, czym był ten protokół 10 o którym piszecie :)

Odpowiedz
Anielski za znanie się na grach dostał +2 punkty. Jeszcze trochę i będzie level up.

PS Anielski, dziękuje za PW. Bardzo pouczające. ;)

Odpowiedz
Animacja Maxa jest niesamowita:

http://www.ppe.pl/news-14993-Bullet_time_w_Max_Payne_3.html

Odpowiedz
Trine 2 - zdecydowanie najładniejsza platformówka ever. Dowody:

[Obrazek: trine2_5.jpg]

[Obrazek: trine_2_3.jpg]

[Obrazek: 5.jpg]

Pierwszy etap złodziejki mógłby być śmiało jakimś prologiem dla Assasins Creed 2D/ Po prostu magia bajki oraz fantasy wycieka z tej gry wszystkimi otworami. Nawet pretekstowa fabuła, która jest tak biedna że nie wiem o co w niej chodzi nie przeszkadza w delektowaniu się rozgrywką.

9.5/10
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Może i technicznie ładna, ale estetycznie - nabździane kolory jakby jednorożec dostał sraczki. Nie podoba mi się grafika Trine 2. Jedynka wyglądała o wiele lepiej - przynajmniej było widać, o co chodzi.

Odpowiedz
(13-04-2012, 09:25)military napisał(a): Może i technicznie ładna, ale estetycznie - nabździane kolory jakby jednorożec dostał sraczki. Nie podoba mi się grafika Trine 2. Jedynka wyglądała o wiele lepiej - przynajmniej było widać, o co chodzi.

Zagraj najpierw :p Na screenach może to wydaje się napaćkane, ale w ruchu jest cudowne i nie pozwala się oderwać.

Odpowiedz
Duke Nukem 3D (XBLA) - przeglądając dema z XBLA i zastanawiając się, na co wydać pozostałe mi punkty, ściągnąłem Duke'a. Chciałem sprawdzić, jak wypadła konwersja - nie zamierzałem go kupować. Nigdy nie przepadałem za Diukiem. Ale przeszedłem demo i... to jest zupełnie inna gra. Na joypadzie gra się mega-płynnie, przez co rozgrywka niesamowicie wciąga. Do tej pory wkurzało mnie w DN3D sterowanie, tzn. i z myszką źle, i bez myszki niedobrze. Z padem nie mam najmniejszych problemów, a że grę skonwertowano idealnie, nie mogłem się powstrzymać przed zakupem.

DN3D (w takiej postaci) jest GENIALNY. Ma to, co lubię, tzn. zero bullshitu. Kosmici porwali nasze panienki - załatw ich. I od tej pory wszystko jest w rękach gracza. Świetne poziomy, w których trzeba naprawdę szukać dróg i kombinować; pełno nawiązań do filmów; zaskakująco fajny i intensywny klimat - no po prostu 10/10. Niezły wygrzew, a przy tym niegłupia gra.

I, co ciekawe, wcale nie dziecinna. Parodystyczna - owszem, ale nigdy głupawa. A wydaje się, że tak właśnie jest w przypadku DNF.

Tak czy siak, za jednym posiedzeniem przeszedłem cały pierwszy epizod i część drugiego. Polecam - za 800 MS Points dostajecie mistrzostwo świata.

[Obrazek: 35550_normal.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: 65643-93ytd.jpg]

Powszechną opinią, iż Arcania to gra zła, ale żeby aż dopłacać za jej nabycie? No cóż, po kilku minutach skorygowali swój błąd i chodziło im o 75%. Tak, generalnie spory upust na uniwersum Gothic na Steamie przez kolejną dobę. Pierwsze trzy części za jedyne 5 euro, niby mam, ale dodatek do dwójki nie działa, jedynka gdzieś zapodziana... Ach, chyba kupię, co mi tam. Warto mieć legendarną serię pod ręką.

Odpowiedz
przed chwilą to -150% było aktualne, bo cena wynosiła -25 euro ;)

A od 2 dni pomykam ze znajomymi po Drakensang Online - MMOH'N'S, który działa przez przeglądarkę (ale i tak korzysta z mocy obliczeniowej kompa, więc netbooki i stare kompy odpadają) i jest całkiem przyjemnie. Gdyby tylko nie pewne przegięcia w mikropłatnościach (mały plecak, eliksiry i ulepszenia sprzętu tylko za twarda walutę), to gra byłaby naprawdę fajna. Ale jak macie grupę znajomych z mikrofonami, to dajcie tytułowi szansę.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Też się właśnie zastanawiam bo świetna kolekcja.

Odpowiedz
Trzeci Cryzys nadchodzi... http://gameplay.pl/news.asp?ID=67482
Hail to the king, baby!

Odpowiedz
Crysisy wyglądają zajebiście. Pod względem gameplayu nie dorastają do poziomu DN3D. I to jest problem współczesnych gier.

Odpowiedz
Pod względem gameplay'u Crysisy to chyba najnudniejsze gry w jakie grałem kiedykolwiek.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości