Niefortunne sformułowanie.
Spotkałem się porównaniami gier na różne sprzęty i konsolowe wersje były nieco wolniejsze niż PCtowe. Nie ważne czy to port, czy robione od razu na kilka platform.
Taki QuakeWorld na padzie byłby całkowicie niegrywalny...
09-01-2013, 12:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2013, 12:07 przez tchopz.)
Do FPSów nawet nie podchodzę póki co, bo nie mam odwagi. Przed rokiem spróbowałem Killzone'a 3 na padzie i grałem jak potłuczony. Podejmę wyzwanie chyba dopiero przy Crysis 3.
I was always criticized for style and content, but I enjoy trying to tell stories a different way - Tony Scott
Brzmi ciekawie, ale jezeli chodzi o gry z serii lego to pogralem chwile w indiane jones'a i jakies star warsy. W oby dwu przypadkach wytrzymalem gora 1 h. Nie dla mnie takie gry.
Ktoś się orientuję kiedy w końcu wyjdzie demo Metal Gear Rising? Nie mogę nigdzie znaleźć żadnej informacji. Myślałem, że dzisiaj będzie ten dzień odpaliłem PS Store i kiszka.
10-01-2013, 20:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2013, 20:15 przez Sephiroth.)
Prawdopodobnie najlepszy cyberpunkowy film od czasów Blade Runnera - ten klimat, ten design, wszystko! Od tej chwili najbardziej wyczekiwana przeze mnie gra obok GTA V.
Gdzie tu pretensjonalność? W spuszczaniu się nad świetnymi projektami? Że w tle leci muzyka i wszystko jest zatrzymane w czasie? Jeżeli tak, to chcę więcej takich nadętych trailerów (i gier i filmów).
Całość wygląda jak Blade Runner plus implanty i futurystyczne zbroje minus smog i deszcz.
Lol, tak, jak Blade Runner, gdyby tam występowały cukierkowe plastikowe lasie i żołnierze z Final Fantasy, a miasto wyglądało jak zaprojektowane przez Biedronia.:)
Może gdyby chociaż nie ta muzyka waląca gejozą od pierwszej nuty...