Marcin "Koso" Kossman napisał(a):Tymczasem w świecie Kojimy: The camera rotated behind Snake, and then, his horse defecates.
The producer clarified: "Your horse will defecate. That's a feature."
That's a feature.
A feature.
12-06-2014, 02:21
|
Gry
|
Marcin "Koso" Kossman napisał(a):Tymczasem w świecie Kojimy: The camera rotated behind Snake, and then, his horse defecates.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
12-06-2014, 02:21
To co? Z kim pogram w HEAT THE GAME? :P Czyli BATTLEFIELD: HARDLINE. O ile rozgrywka będzie wystarczająco z balansowana (tj. żeby nie było tak, ze wszyscy śmigają z wyrzutniami rakiet) to moze być przekozacko. Mój klimat wreszcie, a nie kolejne wojenne szutery.
A z kolei FAR CRY 4 wygląda równie dobrze, co FAR CRY 3. Ja już się nie mogę doczekać. Nie jara mnie co prawda główny złoczyńca, który wydaje się być bardziej przerysowany niz Vaas, ale oprócz tego może być równie dobrze jezeli chodzi o rozgrywkę. Dużo fajnych dodatków, których brakowało (m.in. strzelanie z auta). Jeżeli zaś chodzi o opowiadanie historii to mega mi się podoba, że wciąż unikają "cut-scenek" i pozostają przy obserwowaniu historii z oczu bohatera. Super. 12-06-2014, 15:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2014, 15:07 przez Gal Anonim.)
Wojskowy,a grałeś w 1 i 2 zremasterowaną? Sam też zaczynałem od 3, ale gdybym mógł to zacząłbym po bożemu od 1 i 2, a dopiero później 3. Fajnie poznawac historię Kratosa od początku, zwłaszcza, że w 3 sporo nawiązań do poprzednich części.
Nie wiem czy było, ale pierwsza gra z Obcym od dłuższego czasu, która może byc dobra. Statek, jeden Alien i klimacik: 12-06-2014, 20:16
100 najlepszych gier wszech czasów według Slant Magazine:
http://www.slantmagazine.com/features/article/100-greatest-video-games-of-all-time Arkham City zamiast Arkham Asylum, brak Uncharted 3, The Journey za nisko, Bioshock za wysoko, ale zajrzeć warto. 13-06-2014, 19:47
Brak TLOU i pierwszego Half-Life'a sprawia, ze tak lista jest nie tyle co śmieszna a wręcz żałosna
13-06-2014, 20:11
BioShock jest akurat w dobrym miejscu :P. Ale z wrzucaniem The Walking Dead do pierwszej dwudziestki to jednak kogoś poniosło. Poza tym trochę za dużo tam japońskich tytułów jak na mój gust - zwłaszcza, że niektóre są po prostu co najwyżej "dobre".
13-06-2014, 20:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2014, 20:31 przez Khet.) (15-06-2014, 02:29)Albertino napisał(a):(13-06-2014, 20:13)Mierzwiak napisał(a): Ano, braki można wyliczać. Gdzie do cholery jest The Longest Journey?!Nie przypominam sobie, aby to wyszło na konsole :P Ale to nie jest przecież lista gier wyłącznie konsolowych. Grim Fandango trafił na nią bez problemu. 15-06-2014, 10:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-06-2014, 10:15 przez Khet.)
God of War 3 zaliczony. Początkowo byłem sceptyczny. Nie mogłem się wkręcić w rytm i klimat tej gry. Kratos to dupek i ma dziwaczny głos, jego misję mam gdzieś, a Olimp jest dziwny, surrealistyczny. Mniej więcej w połowie udało się poczuć bluesa - i wsiąkłem na dobre. Świetna zręcznościówka z doskonałym gejmplejem i piękną grafiką. I z fatalną fabułą.
Sam pomysł zemsty na bogach kozacki, ale sposób prezentacji postaci jest tragiczny. "Oto nowa, ciekawa postać, w której projekt włożono masę pracy i serca. A oto jej trzy linie dialogowe. Teraz ją zabij". Wszystkie wątki zaczynają się i kończą nagle, postaci znikają po minucie obecności na ekranie, a relacji między nimi i Kratosem nie rozumiem - no ale nie grałem w poprzednie części. Twórcy założyli chyba, że gracze znają GoW 1 i 2, i stąd może wynikać trudność z wkręceniem się w trójkę. Tak czy inaczej: chcę ograć poprzednie części. 9/10 A przy okazji: ograłem 6 gier ekskluzywnych dla PS3 i muszę przyznać, że pod tym względem ta konsola po prostu miażdży X360. 15-06-2014, 22:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-06-2014, 22:12 przez military.) (15-06-2014, 10:15)Khet napisał(a):(15-06-2014, 02:29)Albertino napisał(a):(13-06-2014, 20:13)Mierzwiak napisał(a): Ano, braki można wyliczać. Gdzie do cholery jest The Longest Journey?!Nie przypominam sobie, aby to wyszło na konsole :P Widocznie nie wszyscy głosujący byli konsekwentni, ale widać gołym okiem, że taki był zamiar. Zresztą Grim Fandango ma w tym roku wyjść na konsole (w odnowionej wersji) ;) 15-06-2014, 22:24 (12-06-2014, 15:00)Crov napisał(a): To co? Z kim pogram w HEAT THE GAME? :P "Heat: The Game" już powstał i zwie się "Payday 2". Wszystkie niuanse rozgrywki omawiam w moim mega profesjonalnym filmiku (tak naprawdę, to nie).
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
16-06-2014, 09:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-06-2014, 09:48 przez Wawrzyniec.)
Ja grałem w Payday, nawet jedynke mam oryginlana na stimie. Ale otwarte mapy i rozwałka robią z Battlefield Hardline bardziej Heat the Game niż było nim Payday. :)
16-06-2014, 10:25 (15-06-2014, 22:11)military napisał(a): God of War 3 zaliczony. Początkowo byłem sceptyczny. Nie mogłem się wkręcić w rytm i klimat tej gry. Kratos to dupek i ma dziwaczny głos, jego misję mam gdzieś, a Olimp jest dziwny, surrealistyczny. Mniej więcej w połowie udało się poczuć bluesa - i wsiąkłem na dobre. Świetna zręcznościówka z doskonałym gejmplejem i piękną grafiką. I z fatalną fabułą.Ograsz The Last of Us i zapomnisz w ogóle, ze xbox istnieje. 16-06-2014, 20:25 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |