Gry
Gdzie ja bronię gry w ten sposób? Po prostu opisuję, że gra mi się bardzo przyjemnie. I wcale nie uważam poprzednich produkcji Bethesdy za beznadziejne, chociaż z genialną jedynką i dwójką nie mają nic wspólnego.

I raczej nie napisałem też, że nowy "Fallout" ma więcej wad niż poprzednie. Brak NPC'ów i klasycznej fabuły to nie są wady same w sobie, to specyfika gry. Żeby nie było, "Fallout 76" ma mnóstwo problemów i tutaj nie zamierzam niczego bronić. Każda gra Bethesdy jest na starcie technicznym gniotem i tutaj nie jest inaczej, a jest może i gorzej, bo wcześniej nie wydawali gry sieciowej.

Odpowiedz
Dzisiaj mija 20 (! Dżizas fak'n krajst) lat od premiery pierwszego Half-Life'a.

Z tej okazji, link do Laserów i Potworów:

https://laseryipotwory.blogspot.com/2018/11/po-zycia-rozpadu-poowicznego.html?zx=4aea1ae57f9df3c
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Wygląda na to, że Redzi popłynęli z Gwintem, ciekawe jakie będą decyzje zarządu.

Odpowiedz
Trochę naiwna jest ta logika w internetowych analizach - wątpię, żeby Redzi liczyli na jakikolwiek większy sukces Thronebreakera i tym bardziej wątpię, że decyzja o wypuszczeniu tego na Steama to był efekt słabej sprzedaży na GOGu, a nie coś ogarniętego z Potężnym Gabenem dużo wcześniej.

Bardziej bym się skłaniał do zdania, że Redzi chcieli "przetestować" GOGa jako platformę do własnych wydawniczych exclusive'ów. Z Thronebreakerem nie wiązało się żadne ryzyko - mechanikę Gwinta mieli gotową, do tego dodali jakiegoś prostego rpga/visual novel i jazda. Marka na tym nie ucierpi, bo to zbyt "mały" tytuł, a jednocześnie słupki sprzedaży dadzą jakąś tam wiedzę - no bo to jednak Wiedźmin, więc ktoś to kupi.

Odpowiedz
(19-11-2018, 09:36)Kluski napisał(a): Tutaj głos z drugiej strony barykady:

Obejrzałeś ten film czy zasugerowałeś się jedynie tytułem? :D 

Odpowiedz
No co ty, nigdy nie oglądam filmów, które wklejam, tak samo jak nigdy nie korzystam z ironii.

Odpowiedz
Jeśli to była ironia, to zwracam honor oczywiście. Po prostu link zaraz po hejtach Kuby sprawiał inne wrażenie w pierwszej chwili :) Szczególnie że sam jako dość umiarkowany fan gier Bethesdy mam totalnie wyjebane na F76

Odpowiedz
Skoro przy F76 jesteśmy...

:)

Odpowiedz
I co tu mozna wiecej napisac? hes a gud boi didnufing.

Odpowiedz
Ekspedient też czarnoskóry?

Odpowiedz
Oh fuck.

Odpowiedz
https://news.avclub.com/the-real-life-martial-artists-behind-the-first-mortal-k-1830666739

Odpowiedz
Nie wiedziałeś? :)

Odpowiedz
Wiedziałem, że autentyczni aktorzy/marital artyści w kostiumach, wykorzystywani byli do nagrywania ruchów, ale nie słyszałem wcześniej, że zostali finansowo wyjebani.

Odpowiedz
Niestety tak było :) nie wiem czy na ahrn nie było o tym filmiku kiedyś.
Pytanie z innej beczki. Gra tutaj ktoś w FIFĘ? CHodzi mi konkretnie o 19.
Jako, że PS4 PRO już w domu myślę o zakupie. Ostatnio grałem w 15.
Warto kupić 19? Chodzi głównie o tryb online.

Odpowiedz
Też ostatnio z FIFĄ miałem kontakt na wysokości 2014 czy coś takiego.
Ja gram w 19stkę na... PS3 :D a to kompletnie inna gra niż na PS4, którą też ogrywam u kumpla i według mnie jest świetna, ten nowy silnik naprawdę robi fajną robotę, to spora przyjemność patrzyć na mecz dwóch lub więcej osób, które ogarniają sterowanie, bo akcje już bardzo przypominają te z prawdziwego boiska. O online nic nie wiem, bo ja od zawsze gram tylko lokalnie.

Odpowiedz
Dzięki, na wykopie mówią żeby kupić i grać bo gra naprawdę daje radę, więc chyba się szarpnę.
Konsola od 4 dni na chacie i do ogrania już:

- Kolekcja Uncharted,
- Uncharted 4: Kres Złodzieja
- Mafia 3
- Spider-Man
- Battlefield 1

nie wiem kiedy to ogarnę jak jeszcze muszę kwalifikację zawodową zrobić :)

Odpowiedz
Z Mafią 3 uważaj - osobiście nie grałem, ale jest sporo sygnałów, że w porównaniu z poprzednimi częściami mocno nie domaga.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church

Odpowiedz
Widziałem już chyba każdą możliwą recenzję, od Angry Joe, po Quaza, aż do arhn.eu i wiem mniej więcej czego się spodziewać.
Zresztą mnie już 2 rozczarowała, ale na olx kupiłem za 35 zł, to wiesz ;)

Odpowiedz
Co do FIFY, to u mnie po wieeelu latach zagościł znowu PES. Tegoroczna edycja siedzi mi bardzo dobrze. Znacznie bardziej niż ostatnie FIFY. To mocno inna gra, dynamika rozgrywki to inna bajka - moim zdaniem o wiele ciekawsza i bardziej wymagająca. Polecam rzucić okiem na demo choćby.

Przy graniu lokalnym brak licencji to kwestia 30 minut zabawy i jest wszystko perfekt - z logiem Ligi Mistrzów włącznie.
.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
11 gości