-- Laozi
05-06-2008, 00:40
|
Gry - pytania, dyskusje, popierdółki
|
|
Skad pobrac Fate of Atlantis z muzyka i voice actingiem?
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 05-06-2008, 00:40
Hitch - np TU.
BTW, skorzystam z okazji i zareklamuję nieśmiertelną klasykę jaką jest "Gabriel Knight: Sins of fathers". Best-adventure game-EVER. ;) 05-06-2008, 02:33
Muzyka dziala, ale voice acting nie :(
-- Laozi 05-06-2008, 06:32
Wlaczylem i wciaz nie dziala.
-- Laozi 05-06-2008, 13:07
No to jakaś dziwna sprawa, bo u mnie jest wszystko w porządku. Może to kwestia ustawień, nie wiem :(. W każdym razie w tej wersji jest i muzyka, i głosy postaci.
05-06-2008, 14:43
Dwa miesiące temu stałem sie szczesliwym posiadaczem nowego kompa -jak tylko go kupiłem od razu postanowiłem nadrobić zaległości w grach -ostatnią rzeczą w jaka grałem na moim starym rzęchu był Half Life 2 na najniższych mozliwych ustawieniach. Oto w co do tej pory zdązyłem zagrać:
-Stalker (mimo niedoróbek klimat powala) -FEAR -odinstalowałem w połowie, znudziła mnie monotonia poziomów -Doom 3 -jak wyżej -Crysis -udany, ale jakoś nie wciągnał mnie -po kilku poziomach "uninstall" -Call Of Duty 4 -rewelacja, bez dwóch zdań -Quake 4 -gdyby ta gra była filmem, w Wyborczej napisaliby o niej "Łubudubu dla amatorów" -Half Life: Episode Two -średnizna -Bioshock -własnie jestem w połowie -zdecydowanie najlepsza z powyzszych gier -dla mnie jako fana System Shock 2 pozycja niemalże idealna...brawa za fabułę, klimat i przedstawienie swiata. W związku z tym mam pytanie...w co warto zagrac dalej ? poleccie mi coś ciekawego, ekscytującego, urywającego kask, cos czemu naprawde warto poswiecic te kilka nocnych godzin...nie musi to byc nowosc, wazne zeby miało klimat i wysoki współczynnik tak zwanej "miodnosci"-z góry wielkie dzieki :wink:
You Are What You Watch
06-06-2008, 14:46
Orange Box - głównie dla "TF2" (mój ulubiony strzelak multiplayerowy :D) oraz "Portalu", bo jak widzę w HL2 już się nagrałeś :D.
W sumie to pomijając podane przez ciebie tytuły, to ciężko mi tu coś dodać, bo ja tak mocno nie siedzę w nowościach, wolę klasykę. Może jeszcze tylko polecę naszego polskiego "Wiedźmina", bo to naprawdę kapitalna produkcja, ze świetnym klimatem i piękną oprawą audiowizualną :). 06-06-2008, 16:35 KrzychuS napisał(a):poleccie mi coś ciekawego, ekscytującego, urywającego kask, cos czemu naprawde warto poswiecic te kilka nocnych godzin...nie musi to byc nowosc, wazne zeby miało klimat i wysoki współczynnik tak zwanej "miodnosci" Rune i Myth II: Soulblighter. 06-06-2008, 18:06
Grałem juz w oba wieeeki temu...ale dzieki za przypomnienie. A tak wracając do nowszych rzeczy: Gears Of War -warto ? :wink:
You Are What You Watch
06-06-2008, 20:04
Ha, właśnie wszedłem na forum, żeby ci podać ten tytuł :). Oczywiście, że warto, miliony graczy nie mogą się mylić :D.
06-06-2008, 22:13
Skoro miliony nie mogą się mylić to tylko World of Warcraft :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
07-06-2008, 13:17
Skończyłem Bioshocka -naprawde perła na dzisiejszym rynku gier, gra z fabułą, klimatem i osobowoscią. Momentami straaasznie podobna do System Shocka 2, czasem miałem wrazenie ze twórcy cytują samych siebie. Głowna roznica to poziom trudnosci -SS 2 był momentami piekielnie trudny, ciezko było przezyc . znalezc drogę i połapac sie co robic dalej. Tutaj zaś jestesmy prowadzeni za ręke od poczatku do końca, gra jest strasznie łatwiutka. Troche mało rodzajów wrogów, ale ogólnie 9/10
Jednak znudził mnie troche ten Gears Of War -moze jestem za stary na strzelanie do kosmitów i szukam czegoś głębszego ? Ja wiem ze fenomenalna grafika i w ogóle, widowiskowosc...ale jakos nie porwało mnie to, początkowa ekscytacja zmieniła sie w "biegnij, schowaj sie strzelaj, biegnij, schowaj sie, strzelaj etc" Poza tym wkurza mnie "konsolowatosc" dzisiejszych gier -te wszystkie checkpointy, brak mozliwosci sejwu w dowolnym momencie, i to całe uproszczenie...dobra, koniec malkontenctwa, zaraz pewnie wygrzebie z pudła Thiefa albo Deus Exa albo Fallouta albo Swat 4 i znowu ugrzęznę na pół nocy...:wink:
You Are What You Watch
09-06-2008, 22:34
Tak, checkpoint to uproszczenie w porownaniu do mozliwosci sejwowania w dowolnym momencie.
10-06-2008, 16:00 Karol napisał(a):Orange Box - głównie dla "TF2" (mój ulubiony strzelak multiplayerowy :D) oraz "Portalu", bo jak widzę w HL2 już się nagrałeś Dwa pytania: naprawde warto w ten Portal pograc? I czy ta gra uruchomi sie spokojnie bez zainstalowanego HL2 na kompie? 01-08-2008, 16:17
W PORTAL cholernie warto pograć. Nawet nie potrafię wyrazić jak bardzo. Jak lubisz łamigłówki i klimaty buntującej się AI, eksperymentów na ludziach itd. to jeszcze bardziej. Inna sprawa że dość krótkim jest.
Powinien się odpalić bez HL2.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie. Bodie: Thought you said it was getting warmer. Poot: The world goin' one way, people another yo'. 01-08-2008, 19:58
Jakuzzi, czy Twoje pytanie ma charakter, ahem, zwyczajny czy nadzwyczajny, if you catch my drift? ;) Bo jeśli zwyczajny -- to oczywiście, że kupiony oddzielnie Portal będzie działał sam. A jeśli nadzwyczajny... to też :)
Skądinąd potwierdzam, że to lektura obowiązkowa.
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie
01-08-2008, 20:06
Wydawalo mi sie, ze to dodatek do HL2, stad pytanie. :p
Bo niektore dodatki nie chodza bez glownej giery. :p 02-08-2008, 14:55 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |