HEZEKARY 2009 (antynagrody KMF za rok2008)
http://www.film.org.pl/prace/hezekary/2008/hezekary_2008.html
Zapraszamy do dyskusji na temat najgorszych dokonań filmowych w roku 2008 - według KMF :)
"It's alive!"

Odpowiedz
Jak najbardziej nie zgadzam się z 5 miejscem na najgorszą scenę. Oglądając tą jakże wyśmienitą scenę nie myślałem o dzielnych amerykanach tylko zbierałem szczękę z podłogi. 8)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Z tym 5. miejscem jakieś nieporozumienie. Przepiękna muzyka i obraz, czynią tą scenę jedną z najbardziej pamiętnych i szokujących z roku 2008. Dodam jeszcze fakt, że uwielbiam te wojskowe uniformy stosowane przy kontaktach wojska z chemią, często przechodzi po mnie dreszcz jak widzę je na filmach.

A umieszczenie 'sceny z lodówką' na pierwszym miejscu to w moim odczuciu takie histeryczne wyładowanie negatywnych emocji związanych z czwartą częścią. Mi się ta scena łącznie z grzybem bardzo podobała.

Odpowiedz
Ronaldinho napisał(a):A umieszczenie 'sceny z lodówką' na pierwszym miejscu to w moim odczuciu takie histeryczne wyładowanie negatywnych emocji związanych z czwartą częścią.

Pudlo. Nie bylo juz takiej potrzeby. Wyzylismy sie przeciez w kategorii Najwieksze rozczarowanie.

Odpowiedz
Ronaldinho, i chyba tylko tobie. :)
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon