Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
Nie oglądałem.
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Heat (1995)
Szamar, ale co ta fota z Gangow, filmu sprzed cwierc wieku ma wspolnego z Goraczka?! Bo Leos? No moze jeszcze z Titanica fote wrzuc, albo z Gilberta Grejpa Uśmiech
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Bo Graham (Neil) i diCaprio (Chris).
Zobacz jakim ten gościu jest karłem przy deNiro.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No bo jest mlodszy, pozniej jeszcze urosnie Uśmiech
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(02-09-2026, 22:54)shamar napisał(a): Bo Graham (Neil) i diCaprio (Chris).
Zobacz jakim ten gościu jest karłem przy deNiro.
No tak bo de Niro wcale nie jest manletem i słynie z wysokiego wzrostu.

Już abstrahując od castingu Grahama, bo również uważam go za dość dyskusyjny wybór.

Odpowiedz
Ale to jednak 10 cm różnicy. Moim zdaniem znacząca różnica.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Wlasnie mialem pisac, bo tez miarke wyciagnlem z szuflady.

Ogolnie mocno dziwna decyzja castingowa.

Odpowiedz
Podobno już angaż Grahama bardzo mocno pewny.

Dziwne, że ma niby grać młodszą wersję De Niro. Przecież Graham teraz jest już starszy niż De Niro wtedy jak grał Neila.

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Jest starszy (ma grać MŁODSZĄ wersję), jest niepodobny, jest NIŻSZY. O chuj chodzi tym typem? Może to jakiś ultrawybitny aktor? ja go nie kojarzę, oświećcie mnie.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
To nie jest film o tym jak kręcili Gorączkę, więc Graham nie gra DeNiro... 

To prequelo-sequel z nową obsadą, więc widocznie Mann ma w dupie podobieństwo do pierwotnych aktorów i Graham będzie grał nową wersję Neila. Pomysł jak każdy inny. Mogło być gorzej - AI odmładzanie Duży uśmiech
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Wolałbym AI odmładzanie.

Odpowiedz
(08-09-2026, 20:50)shamar napisał(a): Jest starszy (ma grać MŁODSZĄ wersję), jest niepodobny, jest NIŻSZY.  O chuj chodzi  tym typem?  Może to jakiś ultrawybitny aktor? ja go nie kojarzę, oświećcie mnie.

Serio go nie kojarzysz, nawet z drugiego planu? Jest to świetny aktor, jak większość brytyjskich aktorów. Znany z choćby Dojrzewania, Punktu wrzenia, Szefa kuchni, Zakazanego imperium, Line of Duty, This is England, Przekrętu Ritchiego i wiele innych ról w filmach i serialach, które zapomniałem wymienić.

Odpowiedz
Ja go kojarzę tylko z Piratów z Karaibów. Ale kojarzę Język

Odpowiedz
(Wczoraj, 00:36)michax napisał(a): Serio go nie kojarzysz, nawet z drugiego planu? Jest to świetny aktor, jak większość brytyjskich aktorów. Znany z choćby Dojrzewania, Punktu wrzenia, Szefa kuchni, Zakazanego imperium, Line of Duty, This is England, Przekrętu Ritchiego i wiele innych ról w filmach i serialach, które zapomniałem wymienić.

Z tego widziałem tylko "Przekręt" ze 20 lat temu. A skojarzyłem go ostatnio w powtarzanych "Gangach NJ". Ale to na zasadzie: "ten typ ma grać Neila".

PS: ja nie oglądam seriali. "Zakazanego Imperium" widziałem ze 2 pierwsze odcinki.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości