Lepsza byłaby jakaś świeża twarz.
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
10-08-2022, 22:21
|
Highlander
|
|
Tam już kilka razy zmieniała się ekipa scenarzystów.. Ja nie jestem dobrej myśli. No i Cavill mi średnio leży.
Lepsza byłaby jakaś świeża twarz. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
10-08-2022, 22:21
Dość smutny wywiad.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-12-2022, 20:40
Wg. plotek Fassbender ma grać Kurgana
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 10-02-2024, 12:22
Byle ta kłoda Cavill nie grał MacLeoda, bo to byłaby kolejna charakterystyczna rola po Geralcie którą Cavill by przerobił na zesterydowanego Logana.
Btw, to Drax już nie gra Kurgana? On na Kurgana, a Fassbender na MacLeoda.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 10-02-2024, 12:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2024, 12:38 przez marsgrey21.)
Właśnie Fass byłby zdecydowanie lepszym Connorem. Ten casting na Kurgana (albo postać w jego stylu) jakiś taki dziwaczny. Tzn. witam go na pokładzie z otwartymi ramionami, ale przez to wcześniejsze zatrudnienie Cavilla i osobę reżysera, która też jest taka sobie, nie mogę się w pełni cieszyć tym potencjalnym angażem Fassa :(
Wysłane przy użyciu Tapatalka
10-02-2024, 12:59
Ja bym chciał, żeby Ramirez był wizualnie 20latkiem, bo to by było naprawdę wykorzystanie potencjału z faktu, że nieśmiertelni się nie starzeją a zdobywają wiedzę i doświadczenie. Fajnie też bawi się schematem bo stary uczeń, młody mistrz
10-02-2024, 20:14
O to to, fajny pomysł.
PS. Ramirez będzie czarny na bank.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 10-02-2024, 20:29
I idąc dalej tym tropem to w roli ok. 20-letniego Ramireza widziałbym Menę Massouda. W live action remake'u Aladyna Disneya był świetny jako Aladyn i jednym z nielicznych plusów. I przy okazji od razu mamy Egipcjanina w roli Egipcjanina, a nie Szkota grającego Kota w Butach ;).
EDIT: Jak by mieli sequel (inna sprawa, że Highlander to jedna z tych historii, która powinna być zamknięta na jednym filmie), to spotkałem się z jednym komentarzem że po zdobyciu nagrody przez Connora nastąpił "reset" i pojawia się nowa generacja nieśmiertelnym i nowa tura z Nagrodą. 10-02-2024, 20:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2024, 20:42 przez OGPUEE.)
He, he, he... Przy okazji plotek o Fassbenderze mowa, że jest przymierzany do roli czarnego charakteru, który ma być... Mongołem. Więc nie jestem pewien co oni tam knują.
W ogóle ja nie jestem fanem oryginału i nie wiem, czy robienie fabularnie remaku niemal 1:1 to dobry pomysł. Chociaż jak na razie chyba oficjalnie niczego nie potwierdzono. Ps. równie dobrze można odejść od Egipcjanina i dać Nordyckiego wojownika i cyk - angażujemy dowolnego Skarsgårda - Bill nawet grał w Wicku :P
10-02-2024, 20:40 (10-02-2024, 20:40)zombie001 napisał(a): He, he, he... Przy okazji plotek o Fassbenderze mowa, że jest przymierzany do roli czarnego charakteru, który ma być... Mongołem. Więc nie jestem pewien co oni tam knują.W Imperium Mongolskim to sporo było plemion/narodów nie będących stricte Azjatami - jak Tatarzy chociażby. 10-02-2024, 20:45
Jeżeli już musieliby na casting Ramireza wcisnąć kogoś kolorowego to widziałbym Donalda Glovera. Może nie ma 20 lat, ale ma za to zawadiacki, jajcarski charakter, a Ramirez to był jednak heheszek.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
10-02-2024, 20:58 (10-02-2024, 20:14)Corn napisał(a): Ja bym chciał, żeby Ramirez był wizualnie 20latkiem, bo to by było naprawdę wykorzystanie potencjału z faktu, że nieśmiertelni się nie starzeją a zdobywają wiedzę i doświadczenie. Fajnie też bawi się schematem bo stary uczeń, młody mistrz Przecież Ramirez się nie starzal. Co za różnica. (10-02-2024, 20:34)OGPUEE napisał(a): że po zdobyciu nagrody przez Connora nastąpił "reset" i pojawia się nowa generacja nieśmiertelnym i nowa tura z Nagrodą. Bez sensu. Wtedy Nagroda nie ma wartości.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 10-02-2024, 22:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2024, 22:57 przez shamar.)
Corn chce mistrza i "wymiatacza" w młodym ciele. Taki książkowy wampir Armand. :D
Albo Numer 5 z Parasolowej Akademii.
10-02-2024, 22:52
Ja bym chciał historii mocniej opartej o związek z Heather, fakt że Connor traci miłość swojego życia przez swoją klątwę (zbudowanie lore nieśmiertelnych o przeklętą gałąź ludzkości, jakieś bibilijne mumbo jumbo). Po śmierci chłop w depresji próbuje się zabić ale mu nie idzie aż natrafia na Ramireza - dwudziestoletniego a tak naprawdę dwutysiącletniego typka, który jest nieśmiertelnym i który wyjawia mu, że jedyną szansą na odzyskanie utraconej milosci jest zdobycie nagrody - bo nagrodą jest mozliwosc odzyskania śmiertelności oraz przywrócenia do życia jednej wybranej osoby z przeszłości (zrzucenie klątwy) i tak dostajemy osobistą motywację dla bohatera do pokonania szeregu przeciwników w starciu na śmierć i życie
11-02-2024, 00:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2024, 00:03 przez Corn.)
No i Kurgan by walczył o to by znowu być śmiertelnym?
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 11-02-2024, 00:41
Oni wszyscy walczą po coś, każdy kogoś stracił w przeszłości. Nie musi to być baba za każdym razem - Kurgan mógł stracić syna na przykład. Można mu dodać backstory, że sam był obarczony klątwą nieśmiertelności, miał nadzieje że rodzina też, więc wszystkich wyrżnął, a oni nie wrócili do żywych po tej śmierci, więc chłop zwariował.
Zgodnie z oficjalnym lore nieśmiertelni stają się bezpłodni i zatrzymują się w swoim wieku dopiero po zmartwychwstaniu. Przed śmiercią są zwyczajnymi ludźmi. To daje mega pole do popisu. W serialu bawiono się tym konceptem dużo bardziej niż w filmach. 11-02-2024, 00:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2024, 00:52 przez Corn.)
Osobiście wolę by Kurgan był jednak takim typowym taranem bez empatii, tacy złoczyńcy też mają swój urok bo nie da się z nimi negocjować, ale to wszystko i tak w piach jak wezmą Fassa na Kurgana, a Cavilla na Connora, Cavill powinien zostać Kurganem jeśli już musi, chociaż... Podobno na grubo wchodzi w tego Warhammera i nie będzie mieć czasu? Oby.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 11-02-2024, 00:51
(potencjalny) Angaż kogoś takiego jak Fass chyba świadczy o tym, że coś tam będą robić więcej z Kurganem i jego historią.
Bo w innym przypadku (np. Kurgan=czołg zabójca) nie kumam czemu nie zostali przy tym Batiscie. Wysłane przy użyciu Tapatalka
11-02-2024, 01:34
Im więcej o tym projekcie słyszę tym mniej mnie interesuje, Cavill jako Connor, Fass jako Kurgan i Stahelski którego lubię bo potrafi przy niskim budżecie nakręcić ciekawe rzeczy, ale... Te jego Wicki chwalone za choreografię nigdy mi nie imponowały, bo zawsze wyglądały mechanicznie, coś jak w Echo, tylko szybciej, zero naturalności...
Dobra, kończę, bo będę tak pierdolił bez końca, cya.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 11-02-2024, 01:43 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |