10-02-2026, 11:17
|
Highlander
|
|
Kino bardzo by skorzystało jakby chociaż część scenariuszy była pisana na naszym eksperckim forum.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
Niby dlaczego?
Ja zawsze uważalem, ze Timothy Dalton.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 10-02-2026, 11:38
Banderas to ciekawy wybór, chociaż ja w roli Ramireza widziałbym raczej Diego Calve, w końcu to jest Egipcjanin pomieszany z Hiszpanem, więc nie powinien go grać ani Australijczyk ani Anglik tylko ktoś o bardziej oliwkowej cerze. Po co powielać pomysł z Connerym tylko w innym wydaniu? W remake'u mogli poprawić kilka "błędów" oryginału i pójść swoim kierunkiem.
10-02-2026, 12:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2026, 12:24 przez Corn.)
Nie no Banderas to najnudniejszy i najbezpieczniejszy wybór - O, jak Latynos z szablą to dajcie mnie Banderasa.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
10-02-2026, 12:36
Bez kitu, Banderas brzmi jak pozycja numer 1 w rekomendacjach ChatGPT na pytanie o latynoskiego mentora w Highlanderze:)
Jeśli mieliby zmieniać pochodzenie nauczyciela i musiałby być to ktoś w wieku 50+, kto miałby też okazję to walki mieczem to wziąłbym Jackmana lub Vincenta Cassela. Ale ten wybór Bautisty nie jest zły jeśli to będzie typowy złol-agresor szukający Mcleoda po wiekach poszukiwań. I faktycznie szkoda, że nie dali dzieciaka jako nowego Ramireza, bo zmieniałoby to dynamikę tej relacji.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
10-02-2026, 12:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2026, 12:43 przez Snappik.) (10-02-2026, 12:24)Corn napisał(a): Banderas to ciekawy wybór, chociaż ja w roli Ramireza widziałbym raczej Diego Calve, w końcu to jest Egipcjanin pomieszany z Hiszpanem, więc nie powinien go grać ani Australijczyk ani Anglik tylko ktoś o bardziej oliwkowej cerze. Po co powielać pomysł z Connerym tylko w innym wydaniu? W remake'u mogli poprawić kilka "błędów" oryginału i pójść swoim kierunkiem. Mój fan-casting to Mena Massoud, który grał Aladyna w live action remake'u Disneya. Raz, że młody, więc pasuje do pomysłu Corna, i dwa - to rodowity Egipcjanin (chyba, że coś zmienią), więc punkty za diversity, które w tym przypadku ma sens. I trzy - jako Aladyn był strzałem w dziesiątkę. 10-02-2026, 14:32
Właśnie się zorientowałem, że prowadziłem z Ogupee tę samą wymianę zdań od 2016 roku. :D
10-02-2026, 14:49
Już wyciekają całe sceny podczas kręcenia :)
Ta stylówa Cavilla to bardziej pod Kurgana podchodzi, Mcleod to od zawsze miał "trencha" a nie takie coś.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
19-02-2026, 08:58
Pod Duncana.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 19-02-2026, 10:29
Ech, to już nawet na planie dają filtry w postaci zielonego światła.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 19-02-2026, 17:48
Przynajmniej nie będziesz się czepiał że nasrali filtrów w postprodukcji. Wszystko jest on camera!
19-02-2026, 17:57
Filtrów i CGI i tak nasrają, mogę się o to założyć. :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 19-02-2026, 17:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2026, 17:59 przez Mefisto.) Szkoda, że współczesne filmy tak nie wyglądają. Ten zwiastun jest bardziej epicki niż wszystko to, co wysokobudżetowe Holly wysrało przez ostatnie 10 albo i więcej lat.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
05-04-2026, 12:45
sprawa nr. 1: ciekawe czy w Polsce też będą puszczać. Bo "Pierwszą Krew" będą.
sprawa nr. 2: już widzę, że nowa wersja jest (to już zboczona norma) wyprana w kolorów. SPRAWA 3: dali nazwisko Connery'ego jako PIERWSZE. Myślałem, że takie akcje mamy 30 lat za sobą.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 05-04-2026, 15:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2026, 15:56 przez shamar.) |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |