Indiana Jones
Podobnież w MPAA zarejestrowano następujące tytuły:
Źródło

Oczywiście to może być ściema. Czas pokaże.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Next Frontier i Jewel of Chronos brzmią najlepiej moim zdaniem.

Odpowiedz
Empire of Evil - Disney potrafiłby być aż tak samo-ironiczny. Next Frontier brzmi za bardzo jak Star Trek. A dlaczego np. nie dać: Indiana Jones: The Archeology is Female ? ;)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Zgodnie z oczekiwaniami, Mangold zaprzeczył, jakoby tytuł miał brzmieć "Indiana Jones and the Empire of Evil". Na prawdziwy przyjdzie jeszcze trochę poczekać.

Odpowiedz
A zaprzeczył też wobec pozostałych sześciu? Zresztą zaprzeczenie reżysera absolutnie o niczym nie świadczy, bo jeśli serio któryś z tych tytułów jest rozważany jako ostateczny, to przecież nikt z ekipy nie powie "tak, zgadza się", tylko będzie ściemniał, że nie, bo nie może powiedzieć prawdy.
Przypominam, że J.J Abrams twierdził przed premierą Star Trek, że Cumberbatch wcale nie gra Khana :)

Odpowiedz
O pozostałych nic nie mówił. Co to EoE - masz rację, ale wydaje mi się, że akurat w tym przypadku tytuł zbyt kojarzyłby się z Imperium Disneya. Z drugiej strony, włodarze od Myszki Mickey mają gdzieś, co sądzą o nich ludzie, dopóki kasa płynie szerokim strumieniem. A ten film raczej na pewno przyniesie kupę dolców, niezależnie od jego jakości.

Odpowiedz
Oczywiście musieli go ogolić i wcisnąć w ten sam strój co ostatnio. To samo było z Hanem w The Force Awakens.

Tal jakby niemogli dostosować jego stroju do wieku, wisienką na torcie będzie starczy bieg.

Jakoś w serialu dało się podejść do tego z rozumem.

[Obrazek: 515bc7f1fd5c430622cf8c1cc0705360.jpg]

Ps. Wiem, że kręcił wredy Fugitive i stąd broda.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Ale Han w TFA nie miał tego samego stroju, co w oryginalnej trylogii...

Anyway, nowe fotki: https://www.shutterstock.com/editorial/search/indiana-jones?fbclid=IwAR3Youy3V8CcFK8gKAo_75xzNryBouyEFzWyLj77_9cKYsdrKsUeEKZHcf0

Toby Jones w obsadzie.

Odpowiedz
(11-06-2021, 23:44)marsgrey21 napisał(a): Oczywiście musieli go ogolić

Ford z broda mialby tutaj +10 do kultu i zajebistosci:

https://hollywoodlife.com/wp-content/uploads/2019/09/harrison-ford-77-shaves-off-his-hair-beard-embed-1.jpg
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(08-06-2021, 14:57)Corn napisał(a): Nie, to nie strój Indiany jest drugą skórą tylko bicz i kapelusz. One wystarczą. Lata lecą a on dalej paraduje w ciuchach z lat 30tych.

Ja się dalej ubieram podobnie jak 20 lat temu i zamierzam się tak dalej ubierać również za 20 lat, what's the problem?

No ale brodę to by mógł miećć, bo wygląda z nią teraz dużo lepiej.

Odpowiedz
(11-06-2021, 23:44)marsgrey21 napisał(a): Oczywiście musieli go ogolić i wcisnąć w ten sam strój co ostatnio. To samo było z Hanem w The Force Awakens.

Hana to mogli odmłodzić
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(12-06-2021, 00:38)Gieferg napisał(a):
(08-06-2021, 14:57)Corn napisał(a): Nie, to nie strój Indiany jest drugą skórą tylko bicz i kapelusz. One wystarczą. Lata lecą a on dalej paraduje w ciuchach z lat 30tych.
Ja się dalej ubieram podobnie jak 20 lat temu i zamierzam się tak dalej ubierać również za 20 lat, what's the problem?
A ja się ubieram inaczej teraz a inaczej 20 lat temu i nie wiem jak będę się ubierał za 20 lat, what's the problem?

Z resztą marsgrey21 idealnie podsumował. Trzymanie się ciuchów z lat 30tych to pójście na łatwiznę przez twórców. Mogę się założyć, że w filmie Indy skwituje to jakoś tekstem w stylu "jestem tradycjonalistą".
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
A po co ma to w ogóle komentować?

Odpowiedz
(12-06-2021, 00:03)Dirk napisał(a): Ale Han w TFA nie miał tego samego stroju, co w oryginalnej trylogii...

Anyway, nowe fotki: https://www.shutterstock.com/editorial/search/indiana-jones?fbclid=IwAR3Youy3V8CcFK8gKAo_75xzNryBouyEFzWyLj77_9cKYsdrKsUeEKZHcf0

Toby Jones w obsadzie.

Nie ten sam, ale w tym samym stylu. 

Odpowiedz
Brodaty Ford jako stary Jones aż nazbyt kojarzyłby się z innym starym Jonesem. Nie, żeby to było coś złego, Connery był bardzo fajny w roli tatuśka :)

Odpowiedz
Nie wiem, czy by sie akurat kojaszyl “nazbyt”, ale Ford z broda wyglada obecnie lepiej, a samo w sobie byloby mini holdem w strone seniora. Jak dla mnie same pozytywy.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Uważacie że Alan Grant będzie wyglądał lepiej?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
https://twitter.com/mang0ld/status/1404066134081650690
Oho, dobry znak. Mangold już krąży po twitterze wypatrując głosów sprzeciwu.

Odpowiedz
Śmiałbym się jakby pod koneic produkcji Mangold wyleciał i rozpoczęły się reshooty ala Solo.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości