Indiana Jones
(14-10-2021, 22:12)zombie001 napisał(a): Jakby Ford nie miał tego kostiumu, to byście tu płodzili 10 stron żali, że Disney niszczy wam dzieciństwo i że to nie jest już ten Indy  co kiedyś.

Tyle tylko, że we wcześniejszych filmach Indy bardzo często nosił też inne rzeczy poza kurtką i kapeluszem :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(17-10-2021, 01:26)Mefisto napisał(a): Tyle tylko, że we wcześniejszych filmach Indy bardzo często nosił też inne rzeczy poza kurtką i kapeluszem :)

I wszystko wskazuje na to, że teraz też tak będzie :)
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Masakra. Ale cały materiał mają nakręcić teraz do grudnia (włącznie). Potem postprodukcja i pewnie poleży na półce, tak jak nowy Bond.

Odpowiedz
Lol, to jeszcze wczoraj datą premiery był lipiec 2022? Toż to z niemalże zerową wiedzą o projekcie mógłbym powiedzieć, że wcześniej jak na przyszłe święta to nie ma szans wyjść.

Odpowiedz
Ford dożyje? ;)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Jeszcze zagra w jakimś dinseyowym spinoffie  "Han Solo Chronicles" pod VOD ;) 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Banderas na planie. 

EDIT:
Premiera przesunięta, ale film się nadal kręci. Teraz w Maroko.

Odpowiedz
Mangold ujawnił, że został im jeszcze mniej więcej miesiąc zdjęć. Długo to kręcą, nawet biorąc pod uwagę wakacyjną przerwę związaną z kontuzją Forda. Ale teraz zdaje się już tylko w studiu. Plener mają już skończony (nie licząc pewnie jakichś dokrętek w post produkcji).

A Drew Struzan najprawdopodobniej nie namaluje plakatu do V.

EDIT:
Plotki głoszą, że w filmie ma zagrać Ingruber, ale nie młodego Indy'ego.

Odpowiedz
A kogo? Jego syna?
Toż to oczywiste, że zagra dublera, któremu nałożą cyfrową twarz. Po co? Bo jest bardzo podobny i będzie to łatwiejsze.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Może tak, może nie. Zobaczymy. Mnie tam wiadomość o udziale Ingrubera jakoś specjalnie nie ekscytuje, bo gość owszem świetnie udaje Forda, ale to w zasadzie wszystko, co ma do zaoferowania. Natomiast raczej na pewno nie będzie to duża rola.

Odpowiedz
Frank Marshall podaje, że zdjęcia do piątego Indiany wreszcie zakończone

Odpowiedz
Czyli premiera gdzieś za 3 lata.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Mikkelsen powiedział kilka słów o piątym Indym. Nie mógł oczywiście zdradzić żadnych konkretów, raczej opisał ogólny feeling filmu:
Cytat:They’re going heavily back to the first and second film and getting that original feel, the original Indy, something dense and epic.

Odpowiedz
W Annaheim pokazali pierwszą oficjalną fotkę z Indy'ego V.

Odpowiedz
Cigale mnie boli ten brak brody.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Premiera 30 czerwca 2023

Odpowiedz
(26-05-2022, 21:52)Bucho napisał(a): Cigale mnie boli ten brak brody.
Zgadzam się, że dodałoby to pazura. Natomiast pierwsza fotka bardzo klimatyczna.

Odpowiedz
Mnie to boli, że nadal w tej samej kurtce itd. to samo mnie wkurzało w The Force Awakens, postać wiekowa, ale dają mu "młodzieżowe" ciuchy i niech udaje bohatera w akcji, to mi się po prostu nie klei.

GotG 2 to gówniany film, ale Kurt tam był odziany w godność. Wyglądał epicko.

[Obrazek: ad442aba5117ebb8dfe0d55b5cc47cc1]

Od razu przypomina się ten odrzucony concept art Hana w The Force Awakens.

[Obrazek: xy0epe6c8yekbch1zypgjpg-c750eb.jpg]

Odpowiedz
Kurt wyglądałby epicko nawet w worku na ziemniaki ;P
I przyznam, że nie rozumiem dlaczego nie pasuje Ci ten sam strój. Dla mnie to, że Indy będzie tak wyglądał jest oczywiste i nawet sobie nie wyobrażam, że mogłoby być inaczej :) Poza tym, to taki jego uniform na dalekie wojaże. Na zdjęciach z planu było widać, że będzie też w normalnym garniturze (pewnie przed wyruszeniem na wyprawę).

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości