Indiana Jones
I dobrze, Mangoldowi utrze to trochę nosa, bo już latał w niebie po ostatnich filmach, a jednocześnie popierał gówniarskie zachowanie Riana Johnsona, a przypominam, że Indiana 4 nie miał pokazów testowych bo tacy byli pewni jakości.

Odpowiedz
Mysle, ze to nie slepa wiara w jakosc podyktowala decyzje o braku pokazow testowych.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
To raczej nie żart.

Załączone pliki Miniatury

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(19-05-2023, 09:35)Bucho napisał(a): Mysle, ze to nie slepa wiara w jakosc podyktowala decyzje o braku pokazow testowych.

A ja myślę, że tak, Mangold uchodził teraz za nieomylnego po ostatnich filmach i zrobili to samo co przy The Last Jedi który też nie miał pokazów testowych i wiadomo jak to się skończyło. 

Odpowiedz
Chyba nikt nie wrzucał:

Written by Phoebe Waller-Bridge jak mniemam.
Cytat:Mangold uchodził teraz za nieomylnego po ostatnich filmach
Po prostu usłyszał jak bardzo Mental wielbi jego Yumę i poczuł się ważny.

Odpowiedz
Komentarze złoto.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Ameryki nie odkryję, ale czy tylko ja mam wrażenie, że w niektórych filmach z lat 70. bardziej wierzę w to, że aktorzy jadą samochodem, niż w tej scenie?

Odpowiedz
Brzydszej aktorki nie mieli?

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Mimo, że mam raczej wywalone na ten film a z kolei na Phoebe mam ciągle lekkiego crusha po Fleabag i jestem w stanie jej wiele wybaczyć tak to... no jako gra komputerowa byłoby może spoko.

Odpowiedz
Oglądam na telefonie bez dźwięku ten klip i jezzcze bardziej uderza sztuczność, wszyscy jadą na gazie, a w wielu ujęciach ich ubrania i włosy nawet nie reagują, no ale jak mają skoro siedzą na platformie i udają, że jeżdżą? Reżyser też chyba nie zwrócił uwagi na to by puścić jakiś wiatrak i sypnąć piachem w górę by nadać temu wszystkiemu odrobinę wiarygodności.

Odpowiedz
(19-05-2023, 11:24)Krismeister napisał(a): Komentarze złoto.

The Shadow that bred them can only mock, it cannot make: not real new things of its own. :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(19-05-2023, 11:50)simek napisał(a): Ameryki nie odkryję, ale czy tylko ja mam wrażenie, że w niektórych filmach z lat 70. bardziej wierzę w to, że aktorzy jadą samochodem, niż w tej scenie?

Akurat lata 70. to nie najlepszy przykład, biorąc pod uwagę, że tam często naprawdę jeździli, bezpośrednio na drodze, często sami i bez pozwoleń, bo taka była wolna amerykanka :) Piszę oczywiście o filmach, w których auta były ważne, a nie ograniczały się do takich pojedynczych błyskotek jak w Indym.

Natomiast ten klip to bieda i tyle - nie dość, że wali kompem, to jeszcze radośnie sobie gadają podczas pościgu. Jeśli zderzyć to z trylogią, to wychodzi żal. No i ten feminizm w dialogach. Phoebe to rak.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Rotten to gowno ale jedzie w dół. Już 43%

Odpowiedz
Żodyn się nie spodziewał xD

Trailery nie kłamały i będzie meh.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ludzie chcieli nowych "Poszukiwaczy..." a dostali neurotyczną Brytyjkę udającą awanturniczkę...

Odpowiedz
Jak możesz tak pisać o śmiałej, niezależnej, samowystarczalnej i pięk...
Pfff, jednak nie dam rady.

Odpowiedz
Neurotyczna Brytyjka daje rade gdy musi grać neurotyczna Brytyjkę. Gdy musi grać postać w blockbusterze...well

Odpowiedz
Ja do babki nic nie mam, ale to ewidentny mistcast. "Przygody młodego Indiany Jonesa" jakby nie patrzył miały większy potencjał od przygód dziadka Forda.

Odpowiedz
Paszczak napisał(a):Po prostu usłyszał jak bardzo Mental wielbi jego Yumę i poczuł się ważny.

Rimejk Yumy to wspaniały film. Możecie mnie torturować metodami NKWD, ale i tak się tego nie wyprę.

Odpowiedz
IGN też krytycznie o filmie.
Istnieje pewne prawdopodobienstwo że ten film jest gowniany. Bo czemu wszyscy mieliby go oceniać najwyżej jako średni?
Chyba to jest kupa i może jeszcze większa niż "CZASZKA"

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości