19-05-2023, 09:04
|
Indiana Jones
|
|
I dobrze, Mangoldowi utrze to trochę nosa, bo już latał w niebie po ostatnich filmach, a jednocześnie popierał gówniarskie zachowanie Riana Johnsona, a przypominam, że Indiana 4 nie miał pokazów testowych bo tacy byli pewni jakości.
Mysle, ze to nie slepa wiara w jakosc podyktowala decyzje o braku pokazow testowych.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
19-05-2023, 09:35
To raczej nie żart.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 19-05-2023, 09:47 (19-05-2023, 09:35)Bucho napisał(a): Mysle, ze to nie slepa wiara w jakosc podyktowala decyzje o braku pokazow testowych. A ja myślę, że tak, Mangold uchodził teraz za nieomylnego po ostatnich filmach i zrobili to samo co przy The Last Jedi który też nie miał pokazów testowych i wiadomo jak to się skończyło. 19-05-2023, 09:53
Chyba nikt nie wrzucał:
Written by Phoebe Waller-Bridge jak mniemam. Cytat:Mangold uchodził teraz za nieomylnego po ostatnich filmachPo prostu usłyszał jak bardzo Mental wielbi jego Yumę i poczuł się ważny. 19-05-2023, 10:56
Ameryki nie odkryję, ale czy tylko ja mam wrażenie, że w niektórych filmach z lat 70. bardziej wierzę w to, że aktorzy jadą samochodem, niż w tej scenie?
19-05-2023, 11:50
Brzydszej aktorki nie mieli?
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 19-05-2023, 11:53
Mimo, że mam raczej wywalone na ten film a z kolei na Phoebe mam ciągle lekkiego crusha po Fleabag i jestem w stanie jej wiele wybaczyć tak to... no jako gra komputerowa byłoby może spoko.
19-05-2023, 11:55
Oglądam na telefonie bez dźwięku ten klip i jezzcze bardziej uderza sztuczność, wszyscy jadą na gazie, a w wielu ujęciach ich ubrania i włosy nawet nie reagują, no ale jak mają skoro siedzą na platformie i udają, że jeżdżą? Reżyser też chyba nie zwrócił uwagi na to by puścić jakiś wiatrak i sypnąć piachem w górę by nadać temu wszystkiemu odrobinę wiarygodności.
19-05-2023, 12:01 (19-05-2023, 11:50)simek napisał(a): Ameryki nie odkryję, ale czy tylko ja mam wrażenie, że w niektórych filmach z lat 70. bardziej wierzę w to, że aktorzy jadą samochodem, niż w tej scenie? Akurat lata 70. to nie najlepszy przykład, biorąc pod uwagę, że tam często naprawdę jeździli, bezpośrednio na drodze, często sami i bez pozwoleń, bo taka była wolna amerykanka :) Piszę oczywiście o filmach, w których auta były ważne, a nie ograniczały się do takich pojedynczych błyskotek jak w Indym. Natomiast ten klip to bieda i tyle - nie dość, że wali kompem, to jeszcze radośnie sobie gadają podczas pościgu. Jeśli zderzyć to z trylogią, to wychodzi żal. No i ten feminizm w dialogach. Phoebe to rak.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 19-05-2023, 14:51
Rotten to gowno ale jedzie w dół. Już 43%
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 19-05-2023, 15:42
Żodyn się nie spodziewał xD
Trailery nie kłamały i będzie meh.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
19-05-2023, 17:03
Ludzie chcieli nowych "Poszukiwaczy..." a dostali neurotyczną Brytyjkę udającą awanturniczkę...
19-05-2023, 17:15
Jak możesz tak pisać o śmiałej, niezależnej, samowystarczalnej i pięk...
Pfff, jednak nie dam rady. 19-05-2023, 17:22
Neurotyczna Brytyjka daje rade gdy musi grać neurotyczna Brytyjkę. Gdy musi grać postać w blockbusterze...well
19-05-2023, 18:53
Ja do babki nic nie mam, ale to ewidentny mistcast. "Przygody młodego Indiany Jonesa" jakby nie patrzył miały większy potencjał od przygód dziadka Forda.
19-05-2023, 19:33 Paszczak napisał(a):Po prostu usłyszał jak bardzo Mental wielbi jego Yumę i poczuł się ważny. Rimejk Yumy to wspaniały film. Możecie mnie torturować metodami NKWD, ale i tak się tego nie wyprę. 20-05-2023, 00:51
IGN też krytycznie o filmie.
Istnieje pewne prawdopodobienstwo że ten film jest gowniany. Bo czemu wszyscy mieliby go oceniać najwyżej jako średni? Chyba to jest kupa i może jeszcze większa niż "CZASZKA"
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 20-05-2023, 01:25 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |