Indiana Jones
Jednak jakoś niezbyt sobie wyobrażam aby ludzie szerzej zaczęli oglądać przygody archeologów jeśli ci nie nazywają się Indiana Jones i Lara Croft :p

Odpowiedz
Disney myśli inaczej i najwyraźniej wyprodukuje serial o Ravenwoodzie. Nikt im nie powiedział, że uniwersum Indiany Jonesa, tak samo jak Jamesa Bonda, jest bardzo interesujące i barwne ale absolutnie nie istnieją poza głównym bohaterem. Równie dobrze można zrobić serial o detektywach i nazwa go częścią WIELKIEGO ŁĄCZONEGO UNIWERSUM INDIANY JONESA.

Odpowiedz
Niech zrobią serial Top Men. 10 odcinków ciecia przestawiającego i od czasu do czasu odkurzającego skrzynki z artefaktami.

Odpowiedz
Trailer!
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
O słodki jezu - CGI fiesta i oczywiście zamiast utrzymać stary look, to mamy netfliksowe gówno T&O. Do tego żenujące śmieszkowanie a la część 4. No i ten tytuł jako gwóźdź do trumny. Obejrzę jak będzie na Polsacie.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Przesadzasz. Ja tu widzę pewien postęp w porównaniu do poprzednich Bibliotekarzy.

Odpowiedz
Muszą jeszcze dopracować kilka efektów i to w zasadzie jest ten sam trailer, co na D23 z kilkoma dodanymi scenami. Mnie się póki co podoba i wygląda, że będzie lepiej niż w czaszce.

Odpowiedz
Ledwie kilka sekund a już nie lubię głównej żeńskiej postaci.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Słabe. W dodatku pierwszy Indy kręcony na cyfrze.

Odpowiedz
Fatalnie to wygląda :(

Jeśli mnie rodzinka siłą nie wyciągnie do kina, obejrzę sobie gdzieś tam kiedyś przy okazji.

Odpowiedz
Zieeew... W 80-letniego Forda robiącego te wszystkie wygibasy nie potrafię absolutnie uwierzyć. Pogodzę się z faktem, że wiek nie pozwala mu na granie w towarzystwie praktycznych metod kręcenia, ale taki green screen w scenie z pociągiem pachnie drugą połową 1990s. Nie zdziwię się jeśli będzie podobna kupa co Królestwo Zamkniętej Lodówki.

Odpowiedz
Trzeba z tego zrobic kameralna (jak na dzisiejsze standardy) przygode w starym stylu, z minium kompa oraz Indym jako emerytem z broda, ktory wyrusza jako sidekick na ostatnia przygode. Moglby wrocic Szyja, jako zawadiaka po przejsciach, ktory niesie pochodnie po ojcu, dalbym mu nawet kobiete archeolog, dla jakiegos klasycznego konfliktu. Prostota oryginalu, serce Ostatniej Krucjaty, a w tle szukanie Atlantydy. I tyle.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
+1,+2,+3,+4... czyli Dirk kontra reszta świata :)
Słabiutkie.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
(01-12-2022, 23:21)zombie001 napisał(a): Ledwie kilka sekund a już nie lubię głównej żeńskiej postaci.

Która nie zdążyła zrobić kompletnie nic, przyznaj się po prostu, że przeszkadza Ci jak wprowadzają do filmu postać z cipą xd

Kolejne serie narzekań, a mi to wygląda wizualnie jak czwórka czyli spoko. Młody Ford zrobiony zajebiście. Czekam.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Ja nie zamierzam nikomu nic udowadniać. Za stary jestem na kruszenie kopii - narzekajcie se do woli, I don't give a shit :)

Odpowiedz
Cytat: a mi to wygląda wizualnie jak czwórka czyli spoko.
Mnie już czwórka odrzucała, również wyglądem - miała sceny akcji rodem z Konga Jacksona.
Nigdy nie miałem jej ochoty drugi raz obejrzeć.

Jak dla mnie skończyło się tak:
[Obrazek: tumblr_nucyppnn8N1ss6x6po7_r1_500.gifv]

Odpowiedz
(01-12-2022, 23:33)Krismeister napisał(a): Młody Ford zrobiony zajebiście. Czekam.

To fakt, odmlodzona twarz Forda wyglada dobrze.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Disney+Lucasfilm nie ma u mnie dużego kredytu zaufania, ale trailer wygląda spoko póki co.
Wierzę w charyzmę Forda (80 letni Ford dalej ma jej więcej niż połowa młodych mainstreamowych aktorów) i przede wszystkim w reżysera "Logana".

Do czerwca 2023 planuje powtórkę Młodego IJ (oprócz filmów z 9 letnim Indym) oraz 4 filmów kinowych.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
@Krismeister
Nie mam nic do kobiet.

Po prostu już w tych fragmentach widać, że to będzie taka ultra zajebista "strong female charakter". A współczesne Holly niestety nie umie w te klocki. A jak im już coś wyjdzie to raczej przypadkiem.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(01-12-2022, 23:39)Bucho napisał(a):
(01-12-2022, 23:33)Krismeister napisał(a): Młody Ford zrobiony zajebiście. Czekam.

To fakt, odmlodzona twarz Forda wyglada dobrze.

Poza oczami. Oczka to wciąż pięta achillesowa tej technologii.

Ale już animek Forda na koniu wygląda tragicznie. A przy 1:09 to chyba zrobili cameo Sokoła Millenium :) 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości