Iron Man 2 (2010)
nieźle? to jak powiedzieć, że Transformersy trochę się świeciły.. :P
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
hehe dobra inaczej napiszę, fajna ta Scarlet:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
No wreszcie :). Takie blockbustery to ja rozumiem, a nie gówna w stylu TF 2. Fajny Rourke, fajna Scarlett, fajny Downey Jr. :).
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
Jeszcze dwójka nie wyszła, a ja po takim newsie (jeśli okaże się prawdą) mam niesamowitą ochotę na część trzecią:

http://www.filmweb.pl/Iron-Man+zostanie+alkoholikiem+w+trzeciej+cz%C4%99%C5%9Bci,News,id=57299

co jak co, ale Robert umiałby to kapitalnie przedstawić ;)

Odpowiedz
Ale co ma się okazać prawdą? To nie plotka, tylko Layton mówi, że teraz powinien się zacząć ten etap w życiu Tony'ego, bo w komiksie alkoholizm zawsze był ważną częścią postaci Iron Mana i powinien się w końcu pojawić. Chyba, że Layton scenariusz widział do dwójki... Tak czy siak, byłoby logicznym, żeby pojawiły się początki deprechy Starka w sequelu.

Odpowiedz
Bohatera znam tylko z serialu animowanego, tam takich wątków z tego co pamiętam nie było, więc dlatego jestem trochę zaskoczony, ale skoro mówisz, że to naturalne i być może pojawi się część tego w dwójce ... nic tylko przyklasnąć ;)

Odpowiedz
No trudno żeby w bzdurnym serialu animowanym dla kilkulatków (nie to żeby komiksowa seria była znowu dla specjalnie dojrzałych odbiorców) był motyw alkoholizmu :)

Odpowiedz
Dobra informacja dla tych, którzy lubią dobrą muzykę i Iron Mana - http://www.komiksynaekranie.com/2010/01/iron-man-2-acdc/
Warto jeszcze wspomineć, że AC/DC zagra u nas koncert w maju, wybiera się ktoś poza Cornem i mną :P? Poza tym potwierdzono cameo Stana Lee, który będzie przeprowadzać wywiad z Tonym Starkiem.
Tutaj reszta ciekawych informacji - http://www.komiksynaekranie.com/2010/01/odrobina-szczegolow-na-temat-iron-mana-2/
Nawet ktoś z tej strony pokusił się o analizę zwiastuna Iron Mana - http://www.komiksynaekranie.com/2010/01/analiza-zwiastuna-filmu-iron-man-2/

Jakby co to nie, nie współpracuję z tą stroną jedynie czasem na nią zaglądam w poszukiwaniu różnych ciekawostek jak na przykład te ;).
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
Akurat o Stanie Lee wiadomo już od dawna. Nie dość, że przeprowadzi wywiad ze Starkiem to wcieli się w Larry'ego Kinga przeprowadzającego wywiad ze Starkiem.

Odpowiedz
Crov napisał(a):wcieli się w Larry'ego Kinga
WTF?

Pytam serio, bo nie tylko Larry zawsze występuje w filmach jako himself, ale... heh, debilne Hollywood :)

Odpowiedz
Moja reakcja była dokładnie taka jak twoja, Mierzwiaku. Też mi się to nie podoba. Zdecydowanie wolałbym prawdziwego Kinga i jakieś małe cameo Stana (albo jego brak). Widać w scenariuszu była scena z Larrym Kingiem, a Favreau dostał telefon od Stana, że ten chciałby znów się pojawić w filmie i tyle... Słabe to, ale zobaczymy jak wypadnie w filmie.

Odpowiedz
ee brak cameo Stana byłby do bani. Szczególnie że w 1. części miał zajefajne. Może Larry King to nie najlepszy pomysł, ale nie jestem z nim jakoś emocjonalnie związany :)

Odpowiedz
Może larry king ma ostry zapierdol, a wywiad z Robertem przeprowadzi ewentualnie jak go rzeczywiscie zaprosi do studia przy okazji premiery? :wink:
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
A czy Stan Lee jest w ogóle podobny do "Larry'ego Kinga" jeśli można spytać?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
A to u ciebie nie ma google'a żeby samemu sprawdzić? :)

Odpowiedz
Tyler Durden napisał(a):A to u ciebie nie ma google'a żeby samemu sprawdzić? :)

To było pytanie retoryczne :wink: Czy naprawdę uważacie, że są aż tak podobni:

[Obrazek: stanlee+larry+king.jpg]

Jakieś tam podobieństwo dostrzegam, ale twierdzę, że lepiej by było, gdyby zatrudnili prawdziwego Larry'ego Kinga :smile:
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Wawrzyniec_85 napisał(a):A czy Stan Lee jest w ogóle podobny do "Larry'ego Kinga" jeśli można spytać?

Dlaczego w cudzyslowie Larry'ego Kinga, jesli mozna spytac? ;)

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Dlaczego w cudzyslowie Larry'ego Kinga, jesli mozna spytac? ;)

A w sumie to sam nie wiem, dlaczego tak napisałem :shock: :razz: :wink:
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nowy trailer

http://www.filmweb.pl/WIDEO+Pe%C5%82en+akcji+zwiastun+%22Iron+Mana+2%22,News,id=58761
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Miodzio! Głupio, że znowu tym złym będzie podróbka IM, no ale jeśli kawałek Sabbathów pojawi się w filmie (napisy sie nie liczą), to ocena podskoczy automatycznie o oczko :)
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon