sami złożycie stos - - stanę na szczycie.
Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier
17-12-2009, 22:18
|
Iron Man 2 (2010)
|
|
nieźle? to jak powiedzieć, że Transformersy trochę się świeciły.. :P
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie. Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier 17-12-2009, 22:18
hehe dobra inaczej napiszę, fajna ta Scarlet:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 17-12-2009, 22:19
No wreszcie :). Takie blockbustery to ja rozumiem, a nie gówna w stylu TF 2. Fajny Rourke, fajna Scarlett, fajny Downey Jr. :).
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow
"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin 17-12-2009, 23:57
Jeszcze dwójka nie wyszła, a ja po takim newsie (jeśli okaże się prawdą) mam niesamowitą ochotę na część trzecią:
http://www.filmweb.pl/Iron-Man+zostanie+alkoholikiem+w+trzeciej+cz%C4%99%C5%9Bci,News,id=57299 co jak co, ale Robert umiałby to kapitalnie przedstawić ;) 09-01-2010, 23:31
Ale co ma się okazać prawdą? To nie plotka, tylko Layton mówi, że teraz powinien się zacząć ten etap w życiu Tony'ego, bo w komiksie alkoholizm zawsze był ważną częścią postaci Iron Mana i powinien się w końcu pojawić. Chyba, że Layton scenariusz widział do dwójki... Tak czy siak, byłoby logicznym, żeby pojawiły się początki deprechy Starka w sequelu.
09-01-2010, 23:50
Bohatera znam tylko z serialu animowanego, tam takich wątków z tego co pamiętam nie było, więc dlatego jestem trochę zaskoczony, ale skoro mówisz, że to naturalne i być może pojawi się część tego w dwójce ... nic tylko przyklasnąć ;)
09-01-2010, 23:55
No trudno żeby w bzdurnym serialu animowanym dla kilkulatków (nie to żeby komiksowa seria była znowu dla specjalnie dojrzałych odbiorców) był motyw alkoholizmu :)
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 11-01-2010, 12:19
Dobra informacja dla tych, którzy lubią dobrą muzykę i Iron Mana - http://www.komiksynaekranie.com/2010/01/iron-man-2-acdc/
Warto jeszcze wspomineć, że AC/DC zagra u nas koncert w maju, wybiera się ktoś poza Cornem i mną :P? Poza tym potwierdzono cameo Stana Lee, który będzie przeprowadzać wywiad z Tonym Starkiem. Tutaj reszta ciekawych informacji - http://www.komiksynaekranie.com/2010/01/odrobina-szczegolow-na-temat-iron-mana-2/ Nawet ktoś z tej strony pokusił się o analizę zwiastuna Iron Mana - http://www.komiksynaekranie.com/2010/01/analiza-zwiastuna-filmu-iron-man-2/ Jakby co to nie, nie współpracuję z tą stroną jedynie czasem na nią zaglądam w poszukiwaniu różnych ciekawostek jak na przykład te ;). "Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow
"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin 26-01-2010, 22:33
Akurat o Stanie Lee wiadomo już od dawna. Nie dość, że przeprowadzi wywiad ze Starkiem to wcieli się w Larry'ego Kinga przeprowadzającego wywiad ze Starkiem.
26-01-2010, 22:43 Crov napisał(a):wcieli się w Larry'ego KingaWTF? Pytam serio, bo nie tylko Larry zawsze występuje w filmach jako himself, ale... heh, debilne Hollywood :) 27-01-2010, 17:40
Moja reakcja była dokładnie taka jak twoja, Mierzwiaku. Też mi się to nie podoba. Zdecydowanie wolałbym prawdziwego Kinga i jakieś małe cameo Stana (albo jego brak). Widać w scenariuszu była scena z Larrym Kingiem, a Favreau dostał telefon od Stana, że ten chciałby znów się pojawić w filmie i tyle... Słabe to, ale zobaczymy jak wypadnie w filmie.
27-01-2010, 17:58
ee brak cameo Stana byłby do bani. Szczególnie że w 1. części miał zajefajne. Może Larry King to nie najlepszy pomysł, ale nie jestem z nim jakoś emocjonalnie związany :)
27-01-2010, 19:02
Może larry king ma ostry zapierdol, a wywiad z Robertem przeprowadzi ewentualnie jak go rzeczywiscie zaprosi do studia przy okazji premiery? :wink:
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
27-01-2010, 21:28
A to u ciebie nie ma google'a żeby samemu sprawdzić? :)
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 28-01-2010, 09:21 Tyler Durden napisał(a):A to u ciebie nie ma google'a żeby samemu sprawdzić? :) To było pytanie retoryczne :wink: Czy naprawdę uważacie, że są aż tak podobni: Jakieś tam podobieństwo dostrzegam, ale twierdzę, że lepiej by było, gdyby zatrudnili prawdziwego Larry'ego Kinga :smile: 28-01-2010, 23:54 Wawrzyniec_85 napisał(a):A czy Stan Lee jest w ogóle podobny do "Larry'ego Kinga" jeśli można spytać? Dlaczego w cudzyslowie Larry'ego Kinga, jesli mozna spytac? ;) 28-01-2010, 23:59 Jakuzzi napisał(a):Dlaczego w cudzyslowie Larry'ego Kinga, jesli mozna spytac? ;) A w sumie to sam nie wiem, dlaczego tak napisałem :shock: :razz: :wink: 29-01-2010, 00:41
Miodzio! Głupio, że znowu tym złym będzie podróbka IM, no ale jeśli kawałek Sabbathów pojawi się w filmie (napisy sie nie liczą), to ocena podskoczy automatycznie o oczko :)
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie. Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier 08-03-2010, 16:42 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Iron Man (2008) | Gal Anonim | 309 | 66,670 |
02-03-2025, 21:29 Ostatni post: marsgrey21 |
|
| Iron Man 3 (2013) | Gieferg | 904 | 160,487 |
04-04-2018, 20:55 Ostatni post: Gieferg |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |