Stały bywalec
Liczba postów: 8,490
Liczba wątków: 40
simek napisał(a):Jak dla mnie, a jest to chyba dosyć powszechna opinia, to Lawrence w pojedynkę ciągnie Hunger Games i jest jedynym jasnym punktem tego gówienka. Jakby nie ona, to byłby to poziom jakichś totalnych crapów w stylu Dary Anioła.
Widziałem tylko drugą część i prędzej bym powiedział że jedynym plusem tego dziadostwa jest Donald Sutherland.
A niestety dosyć powszechna jest opinia że druga część Hunger Games jest bardzo dobrym filmem...
24-11-2014, 16:27
.
Liczba postów: 28,125
Liczba wątków: 62
I Hoffman i Sutherland grają spoko, ale nie na tyle, żeby przyciągnąć tłumy do kina, w przeciwieństwie do Lawrence.
24-11-2014, 16:57
Stały bywalec
Liczba postów: 8,490
Liczba wątków: 40
No to piszesz o dobrej grze aktorskiej czy o przyciąganiu tłumów do kina?
A Hoffman to tam akurat nie miał nic do grania, po prostu był Hoffmanem i to w bardzo epizodycznej roli.
Co innego że samo bycie Hoffmanem stawiało go o poprzeczkę wyżej od 3/4 kreacji aktorskich w tym filmie. :)
Ale zgadzam się z tym że Lawrence dzięki talentowi jakoś ciągnie tą stertę bzdur, bo film opiera się głównie na jej barkach.
24-11-2014, 18:01
CSM-101
Liczba postów: 7,848
Liczba wątków: 0
No tak samo zmierzch opierał się na rozdziawionych ustach i maślanych oczach głównych bohaterów, tak samo hunger games opiera się na dwóch minach j law, które mogła by zagrać dowolna inna aktorka...
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.
24-11-2014, 19:51
Deputy US Marshal
Liczba postów: 7,026
Liczba wątków: 15
Akurat w jedynce zagrała świetnie. Jej postać miała ten naturalny, przekonywujący "grit", bez tomboy'owego przekombinowania i syndromu robienia twardzielki z umalowanej księżniczki. I podobnego efektu nie osiągnęłaby każda, dowolna aktora. Zamiecie Katniss z jedynki na tą całą Shailene Woodley i macie niezamierzoną komedię.
W dwójce już było gorzej, ale to nie jej wina, bo i materiał bardziej skupiał się na robieniu z dziewczyny drugiego nadejścia Chrystusa. A i tak było przyzwoicie. Ot, poziom ciągnięcia przeciętnej serii blockbusterów.
A samo HG zawsze docelowo kierowane było w gówniarzy. Przy czym seria jest po prostu bezpłciowa, zamiast aktywnie niszczyć komórki mózgowe, jak w Zmierzchu.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
24-11-2014, 20:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2014, 20:12 przez Proteus.)
Don Sinatio
Liczba postów: 2,959
Liczba wątków: 11
Tylko ją i Emmę Watson w "Potterach" tak lubię jeśli chodzi o role nastolatek w przygodowych seriach młodzieżowych. Przy czym Z Watson jest inna sprawa bo na Potterach sie wychowałem, a "Igrzyska" oglądam już jako dorosly widz. Inne Woodleye i Kristen Stewart tylko mnie wkurzają, zwłaszcza ta ostatnia, czego dowodem to że dałem radę obejrzec tylko pierwszą cześć "Zmierzchu" i dziękuję. Jednym słowem: Jennifer najlepsza jest, ona po prostu jest the best! :)
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
24-11-2014, 20:24
Miss Avatara 2012
Liczba postów: 1,149
Liczba wątków: 14
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy
07-02-2015, 19:03
CSM-101
Liczba postów: 7,848
Liczba wątków: 0
a ja lubię brudne dziewczynki więc dla odmiany teraz mogę rzucić okiem :D
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.
07-02-2015, 19:04
Miss Avatara 2012
Ja już po prostu wszystko widziałem, to dlatego. :D
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy
07-02-2015, 19:08
Stały bywalec
Liczba postów: 4,444
Liczba wątków: 8
Dobrze, że Emma pozostaje czysta i nieskalana :))
07-02-2015, 19:26
Miami Vice
Liczba postów: 8,068
Liczba wątków: 43
Do czasu. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
07-02-2015, 22:43
Fanboy Nolana
Liczba postów: 11,944
Liczba wątków: 126
A ja nie do końca rozumiem: Można o kimś fantazjować tak długo jak jest ubrany?
07-02-2015, 23:50
Miami Vice
Liczba postów: 8,068
Liczba wątków: 43
Czy jest na sali ktoś od Wychowania seksulanego żeby to jakoś kulturalnie wytłumaczył i żeby Lawrence pozostał czysty. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
08-02-2015, 00:21
Miss Avatara 2012
Nie, można fantazjować dłużej, ale jak kobieta pozostawia trochę miejsca dla wyobraźni to jest po prostu ciekawiej w dłuższym okresie. :D
08-02-2015, 01:38
Miss Avatara 2012
25-02-2015, 19:10
.
Liczba postów: 28,125
Liczba wątków: 62
Nadal wolę foty, które sobie sama wykonuje. Żaden fotograf nie uchwycił jej w taki sposób jak ona sama ;)
25-02-2015, 19:15
Miss Avatara 2012
Ona jakieś ewidentne problemy z utrzymaniem wagi.
25-02-2015, 19:23
Banned
Liczba postów: 34,153
Liczba wątków: 77
Po The Fappeningu każda kolejna sesja JLaw jest jakaś taka nudna i jeszcze bardziej uderza fałszem wynikającym z retuszu.
Kiedy kolejny wyciek? :)
25-02-2015, 23:49
Miss Avatara 2012
Ja czekam na Taylor Swift. Kreuje się na taką grzeczną dziewczynkę, że aż się prosi o jakiś włam. :D
25-02-2015, 23:51
Banned
Liczba postów: 34,153
Liczba wątków: 77
Taylorka mogłaby namieszać, ale nie jestem pewien czy chcę widzieć w negliżu tego pozbawionego tyłka patyczaka (no offence, patyczak) :)
26-02-2015, 00:08
|