Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
Juby, masz dziwne standardy, ten strój jest najbrzydszy na tle wszystkich filmowych strojów, ale bronisz strojuz z TDK, gdzie sam przyznałeś, że wyglądał różnie zależnie od ujęcia, a tutaj mamy jedno ujęcie i już najbrzydszy strój :)

Odpowiedz
Ciekawe co się stanie, że Batman będzie potrzebował drugiego stroju? Może zrobią coś w stylu Batmana Forevera. Albo po prostu Batman w tym Universum będzie miał oddzielny strój do walki z każdym z osobna.
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
[Obrazek: detective-comics-241-cover-moldoff.jpg]
Może zatem taki kierunek? Oglądałbym.
.

Odpowiedz
To chyba kolejna inspiracja Snydera, tak czy siak podoba mi się.

[Obrazek: BMNOEL_Cover_sdfkljsdf098g.jpg]

Odpowiedz
(14-09-2016, 22:10)Szpeku napisał(a): Wstawiłem taką fotę bo Batman Tas approve.
Sonykrokiet, łyso? :)    Tyle odcinków gacek latał z takimi uszami, ale widać pamięć płata figle.

Primo przeinaczenia nicków toleruję tylko ze strony wieloletnich szanowanych użytkowników a ty nie należysz na ten moment do tej grupy, więc narazie ostrzegam. Secundo że niby co udowodniłeś? Te kształty uszu są nijak podobne to tak jakbym powiedział że trójką równoboczny i różnoboczny to to samo, bo to też trójkąty...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
To już nie wiem, czy nie wolałem "worka na ziemniaki" z BvS niż tego Night Owl'a :/
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Po pierwsze, jeśli nie masz dystansu, to to czy ty to tolerujesz czy też nie, mnie specjalnie nie interesi :)
Po drugie, jeśli troje ludzi zauważa to, a ty "znawca".nie, to jednak znaczy to, chyba słabo coś kojarzysz tą serię.
Po trzecie, każdy widzi to co chce widzieć i nie ma sensu o tyk rozprawiać.

Odpowiedz
Ja tam zgadzam się, że są zagięte do tyłu, ale niczym nie przypominją tych uszu z The Animated Series. Zresztą na tej fotce trudno stwierdzić. Gdyby wypuścili fotke z profilu to nie było by problemu ze stwierdzeniem czy są jak w TASie czy nie.

A tak w ogóle to ten strój z comic-conu na pewno nie ma takich uszu ja w TAS
[Obrazek: screen-shot-2016-07-23-at-4-08-57-pm.png]
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
Uszy naciągnięte jak twarz Afflecka, ale o dziwo kostium mi się podoba.

Odpowiedz
Dla mnie też jest całkiem spoko, ale nie podoba mi się ta zmiana konwencji. Po świetnym komiksowym kostiumie z BvS wracamy do poprzedniego rodzaju stroju czyli jakiejś zbroi, takiej jak miał batman w The Dark Knight, albo jak pisał Juby batman w Arkham Origins.

Chyba najlepiej by było gdyby zostawili kostium z BvS.

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
(15-09-2016, 06:41)Szpeku napisał(a): Po pierwsze, jeśli nie masz dystansu, to to czy ty to tolerujesz czy też nie, mnie specjalnie nie interesi :)
Po drugie, jeśli troje ludzi zauważa to, a ty "znawca".nie, to jednak znaczy to, chyba słabo coś kojarzysz tą serię.
Po trzecie, każdy widzi to co chce widzieć i nie ma sensu o tyk rozprawiać.

Zważywszy na twój status na tym forum to lepiej nie badaj mojego dystansu tylko następnym razem nie wkurwiaj mnie. :]
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Mi ten kostium się podoba ; )
Poza tym,co by nie wymyślili to i tak Batmana z sutkami i pośladkami Schumachera nie przebiją ; )
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
(14-09-2016, 22:10)Szpeku napisał(a): Sonykrokiet
Ale Jamesa Crocketta z "Miami Vice" to ty szanuj.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Szanuje, szanuje, po prostu nie chciało mi się przepisywać na telefonie nicku, więc sobie uprościłem :)
Sonykrokiet, nie ma w regulaminie nakazu by pisać do kogoś zgonie z nazwą jego nicku, a skoro taką uwagę do tego przykładasz, to nie jest to mój problem i to nic osobistego, zaś mój status na tym forum, wynika z humorów pewnych osób i tyle :)

Odpowiedz
To co mi się w niej podoba, to nieprzekombinowany wygląd w przeciwieństwie do podobnego stroju w TDK, wygląda po prostu jak coś, co Wayne złożył z Alfredem w Jaskini.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Strój z TDK się zestarzał, dzisiaj kojarzy mi się ze strojami motocyklistów, tylko w niewielu ujęciach wyglądał naprawdę fajnie.
ps: to jest dobre ;D

[Obrazek: CsWSATFWcAApT1s.jpg]

Odpowiedz
(15-09-2016, 15:17)Szpeku napisał(a): Szanuje, szanuje, po prostu nie chciało mi się przepisywać na telefonie nicku, więc sobie uprościłem :)
Sonykrokiet, nie ma w regulaminie nakazu by pisać do kogoś zgonie z nazwą jego nicku, a skoro taką uwagę do tego przykładasz, to nie jest to mój problem i to nic osobistego, zaś mój status na tym forum, wynika z humorów pewnych osób i tyle :)

OK. Śpiku. Chcesz dziecinady to ja chętnie. :P

Odpowiedz
Już pisałem dlaczego tak się zwróciłem do ciebie, jeśli tak bierzesz to do siebie, to spoko :)

Odpowiedz
Szpeku Ty sie nigdy nie nauczysz no nie? Piszesz takie śmieci typu "sonykrokiet" a potem płaczesz, że dostałeś bana za nic, że to są humory innych osób itp itd.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Prawidłowo jest "Słony Krokiet" ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon