14-09-2016, 22:45
|
Justice League (2017)
|
|
Juby, masz dziwne standardy, ten strój jest najbrzydszy na tle wszystkich filmowych strojów, ale bronisz strojuz z TDK, gdzie sam przyznałeś, że wyglądał różnie zależnie od ujęcia, a tutaj mamy jedno ujęcie i już najbrzydszy strój :)
Ciekawe co się stanie, że Batman będzie potrzebował drugiego stroju? Może zrobią coś w stylu Batmana Forevera. Albo po prostu Batman w tym Universum będzie miał oddzielny strój do walki z każdym z osobna.
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese
Baretto - Filmweb 14-09-2016, 22:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-09-2016, 22:49 przez Baretto.) (14-09-2016, 22:10)Szpeku napisał(a): Wstawiłem taką fotę bo Batman Tas approve. Primo przeinaczenia nicków toleruję tylko ze strony wieloletnich szanowanych użytkowników a ty nie należysz na ten moment do tej grupy, więc narazie ostrzegam. Secundo że niby co udowodniłeś? Te kształty uszu są nijak podobne to tak jakbym powiedział że trójką równoboczny i różnoboczny to to samo, bo to też trójkąty...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 15-09-2016, 00:43
To już nie wiem, czy nie wolałem "worka na ziemniaki" z BvS niż tego Night Owl'a :/
15-09-2016, 01:29
Po pierwsze, jeśli nie masz dystansu, to to czy ty to tolerujesz czy też nie, mnie specjalnie nie interesi :)
Po drugie, jeśli troje ludzi zauważa to, a ty "znawca".nie, to jednak znaczy to, chyba słabo coś kojarzysz tą serię. Po trzecie, każdy widzi to co chce widzieć i nie ma sensu o tyk rozprawiać. 15-09-2016, 06:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2016, 08:24 przez Szpeku.)
Ja tam zgadzam się, że są zagięte do tyłu, ale niczym nie przypominją tych uszu z The Animated Series. Zresztą na tej fotce trudno stwierdzić. Gdyby wypuścili fotke z profilu to nie było by problemu ze stwierdzeniem czy są jak w TASie czy nie.
A tak w ogóle to ten strój z comic-conu na pewno nie ma takich uszu ja w TAS
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese
Baretto - Filmweb 15-09-2016, 08:00
Dla mnie też jest całkiem spoko, ale nie podoba mi się ta zmiana konwencji. Po świetnym komiksowym kostiumie z BvS wracamy do poprzedniego rodzaju stroju czyli jakiejś zbroi, takiej jak miał batman w The Dark Knight, albo jak pisał Juby batman w Arkham Origins.
Chyba najlepiej by było gdyby zostawili kostium z BvS.
Baretto - Filmweb 15-09-2016, 13:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2016, 14:15 przez Baretto.) (15-09-2016, 06:41)Szpeku napisał(a): Po pierwsze, jeśli nie masz dystansu, to to czy ty to tolerujesz czy też nie, mnie specjalnie nie interesi :) Zważywszy na twój status na tym forum to lepiej nie badaj mojego dystansu tylko następnym razem nie wkurwiaj mnie. :]
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 15-09-2016, 13:18
Mi ten kostium się podoba ; )
Poza tym,co by nie wymyślili to i tak Batmana z sutkami i pośladkami Schumachera nie przebiją ; )
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
15-09-2016, 13:21
Szanuje, szanuje, po prostu nie chciało mi się przepisywać na telefonie nicku, więc sobie uprościłem :)
Sonykrokiet, nie ma w regulaminie nakazu by pisać do kogoś zgonie z nazwą jego nicku, a skoro taką uwagę do tego przykładasz, to nie jest to mój problem i to nic osobistego, zaś mój status na tym forum, wynika z humorów pewnych osób i tyle :) 15-09-2016, 15:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2016, 15:18 przez Szpeku.)
To co mi się w niej podoba, to nieprzekombinowany wygląd w przeciwieństwie do podobnego stroju w TDK, wygląda po prostu jak coś, co Wayne złożył z Alfredem w Jaskini.
15-09-2016, 15:19 (15-09-2016, 15:17)Szpeku napisał(a): Szanuje, szanuje, po prostu nie chciało mi się przepisywać na telefonie nicku, więc sobie uprościłem :) OK. Śpiku. Chcesz dziecinady to ja chętnie. :P
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 15-09-2016, 16:09
Już pisałem dlaczego tak się zwróciłem do ciebie, jeśli tak bierzesz to do siebie, to spoko :)
15-09-2016, 16:16
Szpeku Ty sie nigdy nie nauczysz no nie? Piszesz takie śmieci typu "sonykrokiet" a potem płaczesz, że dostałeś bana za nic, że to są humory innych osób itp itd.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
15-09-2016, 16:39 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) | Huntersky | 3,829 | 623,349 |
04-08-2025, 20:56 Ostatni post: shamar |
|
| Wonder Woman (2017) | zombie001 | 787 | 123,738 |
29-11-2023, 22:33 Ostatni post: Mefisto |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 7 gości |

![[Obrazek: detective-comics-241-cover-moldoff.jpg]](http://nerdist.com/wp-content/uploads/2016/01/detective-comics-241-cover-moldoff.jpg)