Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
Tak, kolejny hangar / jaskinia / podziemny tunel.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Kompletnie nic sie nie da po tym powiedzieć. Czekamy na trailer!

Odpowiedz
Będą zobowiązani do grupowego wyłączenia kosmicznego artefaktu strzelającego w niebo nad Metropolis i jeszcze zatęsknicie za finałem w bunkrze :)

Zapowiedź w lepszej jakości. Poznaje ktoś muzykę z końcówki? To jakiś generyczny motyw zwiastunowy, czy fragment jakiegoś utworu? Przypomina trochę Audioslave.

Odpowiedz
[Obrazek: C7nIOXDV4AAD8Ve.jpg:orig]

Nah, ehh, meh, pff volume 2.

Odpowiedz
Szaman, to ten sam kawałek jakiego użyto w comic conowym teaserze JL, no wiesz, tym wypuszczonym na 5 lat przed premierą filmu:) sprawdź:
get ready for suprise...

Odpowiedz
Kompletnie nieczytelny ten plakat. Przez chwilę myślałem, że to logo Legendary :P

Odpowiedz
(23-03-2017, 16:14)Szaman napisał(a): Będą zobowiązani do grupowego wyłączenia kosmicznego artefaktu strzelającego w niebo nad Metropolis i jeszcze zatęsknicie za finałem w bunkrze :)

Biorąc pod uwagę to, do czego można użyć motherboxów, to jak najbardziej masz rację :P

Hmm.. wygląda na to, że ploty z reddita okażą się prawdą. Pewnie otrzymamy jeszcze 4-5 mini sneakpeaków, skupiających się na innych postaciach i zwiastun z "Come Together" w wersji Aerosmith.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(23-03-2017, 17:30)Dr_Bakier napisał(a): Szaman, to ten sam kawałek jakiego użyto w comic conowym teaserze JL, no wiesz, tym wypuszczonym na 5 lat przed premierą filmu:) sprawdź:

Dziękuję, nie skojarzyłem :)

Odpowiedz
[Obrazek: yj32ibajl6ny.jpg]

Infinity Pff.

Odpowiedz
Plakat mi się podoba :D W ogóle wykorzystują zdaje mi się regularnie motyw wschodzącego słońca :D

Odpowiedz
Teaser z logiem JL nieczytelny, na pierwszy rzut ta czerwona gwiazda bardziej przypomina sentymenty do komunizmu aniżeli superhero movie.

Aquaman - ojaniepawle, kolorowy strój! 

Odpowiedz
[Obrazek: alh9HJUt.jpg]

Age of meh.

Odpowiedz
Meh to ja zawsze mam jak widzę twoje komentarze.
Oni bedą nas tak bombardowac co 20 minut do soboty?

Grafika tylko okej, nic szczególnego. Kostium Aquamana jest świetny tak swoja drogą.

Odpowiedz
Nie wstawiałbym tych materiałów gdyby mi się nie podobały, po prostu jestem poprawny politycznie względem nastrojów wobec tego filmu ;)

A do soboty, każdy member of JL ma dostać taką zajawkę jak Aquaman.

Odpowiedz
Super, na pewno ludzie nie będą mieli dość kampanii już na samym jej starcie. Powtarzanie błędów z przeładowanej kampanii BvS. Plakaty Justice rażą jakąś taką sztucznością i śmierdzą przeterminowaniem, przypominają mi kampanie z lat dwutysięcznych. Kolorystyka którą nazwałbym "drugim świtem sprawiedliwości" jest naprawdę tandetna. Już wolałem jak siedzieli w bunkrze.

Odpowiedz
Zupełnie bez pomysłu i wyczucia dobrego smaku.

[Obrazek: 4329893-justice-league-dcau.jpg]

Odpowiedz
Nie mam zielonego pojęcia jak mam to skomentować.

Odpowiedz
Sorry, ale póki co, JL ma lepsze plakaty od (chyba) wszystkich do BvS i MoS. :P Ten z logo MA BYĆ nie do końca czytelny, właśnie żeby dopiero po kilku sekundach dopatrzeć się w nim logo Ligii. Proste, spoko kolorystycznie (klasyczne zdominowanie ciemnoniebieskim dobrze kontrastujące się z żółtym-pomarańczem-czerwienią), mi to wystarcza. Poster z Aquamanem też okej, wolałbym bardziej urozmaicone character posters z mniej statycznie stojącymi postaciami, ale jeśli wszyscy takie dostaną to też się nie obrażę. Zwłaszcza, że Mamoa jako Aquaman wygląda bardzo dobrze.

Widzę tę zajawkę trailera i mam złe przeczucia. Nie co do samego filmu, bo moje oczekiwania w stosunku do niego się nie zmieniają, ale względem samego zwiastuna. Uwielbiam filmowe trailery, a MoS miał kapitalne zapowiedzi i chciałbym żeby równie epickie i emocjonujące miało JL. Niestety - pamiętajcie, "Humor + Fun!!" i zamiast gęsiej skórki jak tutaj (1:35)

Zapowiedzi będą zawierać mnóstwo scen humorystycznych, a w tle będzie grał jakiś rockowy kawałek. Not a fan of that kind of trailers. :/

Czy tylko mi się wydaję, że tak jak robili tajemnicę z łysiny Luthora, tak tutaj będą robić tajemnice z tego, że w filmie pojawi się... Superman? :P

Ostatnia uwaga - trailer i dwa postery starczą (jeszcze niemal 8 miesięcy do premiery). Niech kolejne character postary wypuszczają co miesiąc, albo niech przypominają o sobie dwoma co dwa miesiące, bo znowu będzie przesyt rozciągniętą do granic możliwości kampanią.

Odpowiedz
Alfabetycznie lecą?

[Obrazek: C7oAJotXwAEk7ZL.jpg:large]

Już widzę, że napieprza z działek do jakiegoś latającego gówna... meeeeeeeeEEEEH
A plakat fatalny.

Odpowiedz
Plakat fatalny a teaser spoko :D Niech se strzela póki są to Parademony.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon