23-03-2017, 16:03
|
Justice League (2017)
|
|
Będą zobowiązani do grupowego wyłączenia kosmicznego artefaktu strzelającego w niebo nad Metropolis i jeszcze zatęsknicie za finałem w bunkrze :)
Zapowiedź w lepszej jakości. Poznaje ktoś muzykę z końcówki? To jakiś generyczny motyw zwiastunowy, czy fragment jakiegoś utworu? Przypomina trochę Audioslave. 23-03-2017, 16:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2017, 16:26 przez Szaman.)
Szaman, to ten sam kawałek jakiego użyto w comic conowym teaserze JL, no wiesz, tym wypuszczonym na 5 lat przed premierą filmu:) sprawdź:
get ready for suprise...
23-03-2017, 17:30 (23-03-2017, 16:14)Szaman napisał(a): Będą zobowiązani do grupowego wyłączenia kosmicznego artefaktu strzelającego w niebo nad Metropolis i jeszcze zatęsknicie za finałem w bunkrze :) Biorąc pod uwagę to, do czego można użyć motherboxów, to jak najbardziej masz rację :P Hmm.. wygląda na to, że ploty z reddita okażą się prawdą. Pewnie otrzymamy jeszcze 4-5 mini sneakpeaków, skupiających się na innych postaciach i zwiastun z "Come Together" w wersji Aerosmith.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
23-03-2017, 17:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2017, 18:20 przez zombie001.)
Plakat mi się podoba :D W ogóle wykorzystują zdaje mi się regularnie motyw wschodzącego słońca :D
23-03-2017, 18:24
Teaser z logiem JL nieczytelny, na pierwszy rzut ta czerwona gwiazda bardziej przypomina sentymenty do komunizmu aniżeli superhero movie.
Aquaman - ojaniepawle, kolorowy strój! 23-03-2017, 18:25
Meh to ja zawsze mam jak widzę twoje komentarze.
Oni bedą nas tak bombardowac co 20 minut do soboty? Grafika tylko okej, nic szczególnego. Kostium Aquamana jest świetny tak swoja drogą. 23-03-2017, 19:11
Super, na pewno ludzie nie będą mieli dość kampanii już na samym jej starcie. Powtarzanie błędów z przeładowanej kampanii BvS. Plakaty Justice rażą jakąś taką sztucznością i śmierdzą przeterminowaniem, przypominają mi kampanie z lat dwutysięcznych. Kolorystyka którą nazwałbym "drugim świtem sprawiedliwości" jest naprawdę tandetna. Już wolałem jak siedzieli w bunkrze.
23-03-2017, 19:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2017, 19:29 przez Szaman.)
Sorry, ale póki co, JL ma lepsze plakaty od (chyba) wszystkich do BvS i MoS. :P Ten z logo MA BYĆ nie do końca czytelny, właśnie żeby dopiero po kilku sekundach dopatrzeć się w nim logo Ligii. Proste, spoko kolorystycznie (klasyczne zdominowanie ciemnoniebieskim dobrze kontrastujące się z żółtym-pomarańczem-czerwienią), mi to wystarcza. Poster z Aquamanem też okej, wolałbym bardziej urozmaicone character posters z mniej statycznie stojącymi postaciami, ale jeśli wszyscy takie dostaną to też się nie obrażę. Zwłaszcza, że Mamoa jako Aquaman wygląda bardzo dobrze.
Widzę tę zajawkę trailera i mam złe przeczucia. Nie co do samego filmu, bo moje oczekiwania w stosunku do niego się nie zmieniają, ale względem samego zwiastuna. Uwielbiam filmowe trailery, a MoS miał kapitalne zapowiedzi i chciałbym żeby równie epickie i emocjonujące miało JL. Niestety - pamiętajcie, "Humor + Fun!!" i zamiast gęsiej skórki jak tutaj (1:35) Zapowiedzi będą zawierać mnóstwo scen humorystycznych, a w tle będzie grał jakiś rockowy kawałek. Not a fan of that kind of trailers. :/ Czy tylko mi się wydaję, że tak jak robili tajemnicę z łysiny Luthora, tak tutaj będą robić tajemnice z tego, że w filmie pojawi się... Superman? :P Ostatnia uwaga - trailer i dwa postery starczą (jeszcze niemal 8 miesięcy do premiery). Niech kolejne character postary wypuszczają co miesiąc, albo niech przypominają o sobie dwoma co dwa miesiące, bo znowu będzie przesyt rozciągniętą do granic możliwości kampanią. 23-03-2017, 20:51
Alfabetycznie lecą?
![]() Już widzę, że napieprza z działek do jakiegoś latającego gówna... meeeeeeeeEEEEH A plakat fatalny. 23-03-2017, 21:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2017, 21:10 przez Gieferg.) |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) | Huntersky | 3,829 | 610,591 |
04-08-2025, 20:56 Ostatni post: shamar |
|
| Wonder Woman (2017) | zombie001 | 787 | 120,295 |
29-11-2023, 22:33 Ostatni post: Mefisto |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |

![[Obrazek: C7nIOXDV4AAD8Ve.jpg:orig]](https://pbs.twimg.com/media/C7nIOXDV4AAD8Ve.jpg:orig)
![[Obrazek: yj32ibajl6ny.jpg]](https://i.redd.it/yj32ibajl6ny.jpg)
![[Obrazek: alh9HJUt.jpg]](https://i.imgbox.com/alh9HJUt.jpg)
![[Obrazek: C7oAJotXwAEk7ZL.jpg:large]](https://pbs.twimg.com/media/C7oAJotXwAEk7ZL.jpg:large)