Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
Czy możemy porozmawiać o ryju Batmana na tym zdjęciu?

[Obrazek: alh9HJUt.jpg]

Pomijam fatalne oświetlenie obu stron, które optycznie zwęża mu głowę przez co wygląda dość komicznie, ale do kogo należą ta broda i usta? Mieliśmy już opuchniętą statystkę udającą Gal Gadot, a teraz ktoś się podszywa pod Afflecka. Whatafaq!

Odpowiedz
Teaserków nie oceniam, czekam na trailer. @Mierzwiak no Affleck im generalnie na zdjęciach promocyjnych kompletnie w stroju nie wychodzi zazwyczaj, szczególnie na plakatach. Ale już ujęcie z teasera na gargulcu, mega :D :D

Też licze na stronę wizualną efektów Flasha. Kostium mi nie przeszkadza, wygląda fajnie choć najlepsze nadal mają WW, Gacek i Aquaman.
Również WW dostała chyba najlepszy plakat z tych wszystkich.

Odpowiedz
Cytat:Mieliśmy już opuchniętą statystkę udającą Gal Gadot, a teraz ktoś się podszywa pod Afflecka.
To była Minnie Driver, a teraz mamy Matta Damona. Pytanie - czy Affleck dał kumplowi posiedzieć trochę w kostiumie, czy może szykuje się twist i JL okaże się być po prostu Good Will Hunting 2? ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
[Obrazek: c7ti5alv4aamq_h.jpg]

Odpowiedz
Jestem w szoku, Gipsy Cyborg wygląda kozacko.
Snyder, Oops! ...You did it again.

Odpowiedz
Twarz Fishera połączona z mechaniczną częścią wygląda dla mnie zupełnie nieprzekonująco, w skali od 1 do 10 gdzie maksimum jest charakteryzacja Arnolda w T2 oceniam ją na góra 3. Natomiast mogę przyznać, że plakat jest pierwszym materiałem na którym projekt reszty ciała Cyborga wygląda dla mnie w akceptowalny sposób. Co nie znaczy, że wzbudza huragan pozytywnych emocji.

Jeśli to miały być soczyste, podgrzewające atmosferę fragmenty trailera, to czeka nas bardzo słaby zwiastun.

Odpowiedz
Plakat z cyborgiem i tak zaskakująco niezły (w sumie twarz wygląd najgorzej), niestety spot sprowadza na ziemię :P Ta postać zapowiada się tak dennie, że nawet się nie zdziwię, jeśli ostatecznie pozytywnie (przynajmniej trochę) zaskoczy, bo raczej trudno, żeby jeszcze rozczarował :P

Odpowiedz
Na plakacie dla urozmaicenia wygląda źle.
Natomiast na teaserze te urywki źle nie wyglądały.

Szkoda, że te plakaty słabe, szczerze mowiąc gdyby był super to zastanawiałem się czy nie walnąć sobie Ligi na ścianę, ale póki co tylko plakat WW i Aquamana się kwalifikuje.

Odpowiedz
Szkoda, że plakaty przynajmniej nie układają się w jakąś całość niczym grzbiety komiksowych kolekcji. Najlepiej wyszła na nich Wonder Woman, której kostium pasuje do wariacji na temat windowsowej łączki albo tła w Gmailu. Najgorzej Batman wydarty ze swojego naturalnego środowiska miejskiej dżungli.

Odpowiedz
Iron Man: Compton Edition. Ziew ;)

Odpowiedz
Ten Cyborg na plakacie. Ugh.

[Obrazek: kids-clint-eastwood-grumpy-old-man-gran-...z.gif~c200]

No to teraz Superman (I hope) i dawajta trailer. :)

Odpowiedz
Zastanawiam się co mnie najbardziej irytuje w wyglądzie cyborga i (nie licząc sposobu w jaki jego facjata łączy się z metalowymi elementami) możliwe, że chodzi o to, jaki jest kanciasty.

Odpowiedz
Kanciastością chcieli widocznie oddać sprawę kosmicznej kostki. Dla mnie problem zaczyna się od góry, tak jak pisałem nie wierzę, że metal łączy się z prawdziwym ciałem. Twarz to jedna z pierwszych rzeczy na które zwraca się uwagę, więc cały projekt od razu razi sztucznością. Szkoda, że jednak nie pokuszono się o coś w rodzaju wczorajszych concept artów Cable'a, tam naprawdę można było uwierzyć, że Brad Pitt stał się pół maszyną pół człowiekiem. Mogłaby to choć trochę uratować mimiczna ekspresja Fishera, ale jak na razie żaden z niego Peter Weller.

Odpowiedz
A nie razi was, że to tak naprawdę bieda Iron Man?

Odpowiedz
Nie, bo to raczej bieda-Robocop.

EDIT:

Wait a sec... Że niby bieda bo czarny? :)

Odpowiedz
Projekt Iron Mana to facet w pancerzu, a nie gość zastąpiony przez metalowe części. Poza tym origin Cyborga jest jednak dużo bardziej dramatyczny, więc jakoś nie czuję tego porównania.

Odpowiedz
[Obrazek: tumblr_mfsaa2rsiU1r8j1j3o2_r1_500.gif]

Odpowiedz
Bo blaszany i ze świecącym kółkiem na klacie. Pewnie stąd.

Odpowiedz
Cyborg w ogóle nie kojarzy mi się z Iron Manem... ani RoboCopem. Bardziej z jakimś pokracznym Transformersem z ludzką twarzą.

Odpowiedz
Z Robocopem z założenia, nie z wyglądu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon