24-04-2017, 12:23
|
Justice League (2017)
|
|
Klękajcie narody, kolejna przypadkowa sklejka postaci tylko tym razem z dodanym TYM SAMYM Supermanem co za pierwszym razem. No i coś im kolory wyblakły, może im bliżej premiery tym wszystko będzie coraz bardziej niebieskie.
http://io9.gizmodo.com/supermans-mom-hates-to-be-honest-but-justice-league-is-1795127854
Ugh. 1) Zaraz pojawią się newsy z wyjaśnieniami, że wcale nie miała tego na myśli. Bo pewnie nie miała i gdybym miał zgadywać to pewnie nawet nie widziała Avengers. 2) Wiem że to tylko pytanie od widza, ale często dziennikarze nie są wcale mądrzejsi. Czego spodziewa się osoba zadająca takie pytanie aktorce, która filmu jeszcze nie widziała, ma najpewniej bardzo małą rolę a co za tym idzie mogła dostać tylko te fragmenty scenariusza w których występuje jej postać a kontrakt obliguje ją do zachwalania filmu? No czego? 11-05-2017, 22:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2017, 22:34 przez Mierzwiak.)
To jest bzdurne jeszcze z innej perspektywy - że rzekomo krytykuje film w którym zagrała i który dopeiro się ukaże? Nonsens. Przecież obowiązują ich klauzule, żeby "nie srać we własne gniazdo".
No chyba, że liczy się z tym, ze zostanie wycięta itp.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 11-05-2017, 23:50 (11-05-2017, 22:33)Mierzwiak napisał(a): 2) Wiem że to tylko pytanie od widza Widz, widzem. Fakt, że inni robią z tego klikbajtowe newsy, zniżając próg myślowy to poziomu ameby i w ogóle nie rozumiejąc wypowiedzi Lane, jest bardziej irytujące... Nie wiem jakim matołem trzeba być, żeby nie rozumieć, że ona najpewniej nawet swoich nagranych scen nie widziała, a co dopiero cały film =/ Przypuszczam, że o roboczą wersję, to można by takiego Afflecka zapytać, bo wydaje mi się, iż byłby on jedynym aktorem z "JL" zainteresowanym obejrzeniem czegoś takiego.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
12-05-2017, 22:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2017, 22:18 przez zombie001.)
http://www.slashfilm.com/justice-league-reshoots-rumor/
Wierzycie? Ja nie. To i tak nie będzie taki hut kasowy na jaki liczyłoby studio, więc pompowanie w to kolejnych, kolejnych i kolejnych milionów tylko zwięlszyłoby szanse na straty dla studia. Mam wrażebie że smród dokrętek SS będzie ciągnąć się za uniwersym DC jeszcze bardzo długo i o każdym kolejnym filmie będą pisać dokładnie to samo. 16-05-2017, 21:02
Pfff.. Może jakieś dokrętki tam będą/były. Ale pewnie nic znaczącego. Cavill i Momoa kręcą już inne filmy, Ezra niedługo będzie wchodził na plan "Fantastycznych bestii..", Gadot promuje "WW". Z kim miałyby być te reshooty?
Zresztą Snyder i tak zawsze kręci materiał na co najmniej 3 filmy. Nie wierzę, że nie skleci z tego "JL" =/
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
16-05-2017, 21:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-05-2017, 21:30 przez zombie001.)
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 17-05-2017, 00:06
Film pewnie w 90% będzie CGI, więc do dokrętek nie potrzebowali swoich gwiazd. :)
A tak na serio, news mało wiarygodny. Nie pisali nic o JL przez 2 miesiące, to musieli przypomnieć, że to powstaje. 17-05-2017, 10:47
http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/zack-snyder-steps-down-justice-league-deal-family-tragedy-1006455
Wut? Klątwa Supermana jak nic. W każdym razie - przykre, dziwne.
Dyskretny urok burżuazji, Ran, Terminator 2, Big Lebowski, Fanatyk, Cries and whispers, Annie Hall, Eraserhead, Mroczny przedmiot pożądania, Noc na Ziemi, Lot nad kukułczym gniazdem, Capote, Boogie Nights, Zed i dwa zera, Żywot Briana.
23-05-2017, 00:25
Jest w tym wszystkim budujące, że jednak informacja nie wyciekła od razu, tylko mieli spokoju trochę.
No a Whedon jakby nie patrzeć przechodzi do historii. Koniec końców jest reżyserem i Avengers i JL.
.
23-05-2017, 00:36
Jaka zaś klątwa? Bo chyba nie nawiązujesz do Reeva?
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 23-05-2017, 00:37
Shamar, oczywiście nie wierzę w takie bzdurki, ale sprawka była udokumentowana: https://en.wikipedia.org/wiki/Superman_curse
Większość naciągana. A co do sprawy: domyślam się, że deal z Whedonem obejmował uratowanie "Justice League", a w zamian dają mu do zrobienia swój projekt, tylko z grzeczności nikt czegoś takiego teraz nie powie.
Dyskretny urok burżuazji, Ran, Terminator 2, Big Lebowski, Fanatyk, Cries and whispers, Annie Hall, Eraserhead, Mroczny przedmiot pożądania, Noc na Ziemi, Lot nad kukułczym gniazdem, Capote, Boogie Nights, Zed i dwa zera, Żywot Briana.
23-05-2017, 00:50
Trochę dziwne że nie padło na kogoś z wewnętrznego kręgu, jak Affleck czy Jankins. Whedon to kompletnie inny styl niż Snyder i coś czuję, że wyjdzie z tego jeszcze większy clusterfuck.
Ciekawe czy za kilka lat pojawi się wersja reżyserska od Snydera? 23-05-2017, 12:32
Ciężko porównać jego rolę przy "X-Men" oraz "Thor: The Dark World" do tego. Tutaj mamy do czynienia z objęciem stanowiska reżyserskiego, dokrętkami i finalnym montażem. Snyder nadał już pewną wizję na ten film i postacie. Jestem w 100% przekonany, że Whedon ma kompletnie inną.
23-05-2017, 12:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2017, 12:43 przez Grievous.)
“The directing is minimal and it has to adhere to the style and tone and the template that Zack set,” WB Pictures president Toby Emmerich told The Hollywood Reporter.
23-05-2017, 12:56
Nie wyobrażam sobie sytuacji w której przed / po filmie pojawia się coś takiego:
DIRECTED BY ZACK SNYDER & JOSS WHEDON Whedon dostanie co najwyżej nieznaczący dopisek w stylu "additional scenes directed by...". Nikt też nie będzie ingerować w snyderowską kolorystykę. 23-05-2017, 14:08
Współczucie dla Snydera, ciężka sprawa :( Osobiście nie liczyłbym na jakieś poprawki Whedona a bardziej przypilnowanie, aby postprodukcja przebiegała sprawnie.
Z ostatnich newsów Justice Leauge wygląda niestety jak niezły pierdolnik. Podobno (na Slashfilm jest o tym artykuł) nakręcono ten film w pewnym sensie 2 razy - dokrętki były bardzo duże, przez co Momoa musiał opóźnić swoje prace nad Aquamanem.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
23-05-2017, 15:07
Cholera....wielka tragedia Sndyerów, szok. Bez względu na poziom jego filmów, jego słowa są prawdziwe "To jedynie film". Ostatni czas był dla niego ciężki bo spotkał się z gigantycznym (przesadzonym dla mnie) hejtem od fanów, z jego projektami łatwo nie było a teraz tragedia która to wszystko tylko przykryła. Powodzenia Zack.
Wybór Whedona faktycznie zaskakuje, co jednak nie jest najlepszą informacją patrząc na innych twórców DCEU. Z tego co wiem to JW zajmie sie nie tylko post-produkcją, ale także dokrętkami w wakacje, możemy więc założyć, że wpłynie na parę scen, kolorystykę, sposób montażu, może to wyjść nawet filmowi na lepsze. Faktem jest, że jeszcze nie dawno funkcję tą otrzymałby bez wątpienia Affleck, jestem ciekaw czy już sobie poradził ze swoimi problemami. Wan oczywiście odpadał a Jenkins mogli na tyle nie ufać by powierzyć jej JL mimo wszystko. 23-05-2017, 17:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2017, 17:53 przez Kuba.) |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) | Huntersky | 3,829 | 610,584 |
04-08-2025, 20:56 Ostatni post: shamar |
|
| Wonder Woman (2017) | zombie001 | 787 | 120,289 |
29-11-2023, 22:33 Ostatni post: Mefisto |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |