Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
(29-09-2017, 22:07)Huntersky napisał(a): Nie wiem jak wy, ale ja na myśl o powrocie klasycznych tematów mam mokro.

Witaj w klubie :D
Nawet lepiej spojrzałem na krytykowany przeze mnie wybór Elfmana.

Odpowiedz
(29-09-2017, 21:11)Gieferg napisał(a): https://batman-news.com/2017/09/28/danny-elfman-is-bringing-john-williams-classic-superman-theme-to-justice-league/

To jest tak bezsensowne... Można zrozumieć w przypadku rimejków, rebutów - zdarza się, że się posiłkują klasycznym, znanym motywem ale... w przypadku 3ciego filmu z tym bohaterem, który dostał już (dobry) nowy temat muzyczny?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Gdzieś pisali że ma to być mhhhrrroczna aranżacja.

Odpowiedz
(29-09-2017, 22:12)Mierzwiak napisał(a): Ale dlaczego w filmie miałby pojawić się temat Supermana? Przecież zginął w poprzednim filmie. Ale jest na fotkach promocyjnych. Ale nie ma go na plakacie grupowym. Ale jego logo jest na innym plakacie grupowym. Ale nie ma swojego plakatu z profilem.

Logo Supermana jest na każdym z nowych plakatów.

Spoczko te postery (zwłaszcza zestawione jeden obok drugiego), lepsze niż te z postaciami na klifie/plaży/*ujwieczym. Teraz pora na main poster i - muszę w tym miejscu popsioczyć - jak 25 lat żyję nie spodziewałem się i nie spodziewam, aby film Justice League, który w końcu powstaje(!), był reklamowany plakatem bez lidera grupy, którym od zawsze był dla mnie Superman! A już na pewno nie filmowe JL, które jest częścią uniwersum rozpoczętego od filmu o Supermanie!!

Bring it! And don't let me down.

Motyw Williamsa w JL? Z chęcią popatrzyłbym na powrót zza światów przy takim kawałku. :)

^ Kocham <3

Odpowiedz
https://heroichollywood.com/zack-snyder-justice-league-aspect-ratio/

[Obrazek: Zack-Snyder-Justice-League-Aspect-Ratio....f455ebb021]

Fuck You, Snyder! ;P

Odpowiedz
Okładka ekskluzywnego wydania Empire'a:
[Obrazek: Empire%20Justice%20League%20subs%20cover.jpg]
http://www.empireonline.com/movies/justice-league/empire-exclusive-justice-league-subscriber-cover-revealed/

Odpowiedz
No czo za ludzie, znowu im miejsca dla Supermana nie starczyło.

Odpowiedz
Nowe foty. Ej, Batman, Nite Owl dzwonił. Chce żebyś mu oddał kostium.

https://www.flickeringmyth.com/2017/10/new-images-and-banner-for-justice-league-arrive-online/
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
A nie The Last Jedi? ;)

Odpowiedz
To film dekady.

Odpowiedz
[Obrazek: DLNPe-BWAAUQjD8.jpg:large]

Odpowiedz
Głowa Flasha wygląda jak głowa Aliena.

Nie czekam :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Tymczasem dwubiegunowości tej kampanii ciąg dalszy. Na okładkach nie ma Supermana, na tym jest.
[Obrazek: Justice-League-Art.jpg]

Nowy materiał zza kulis

I coś dla Filipa. Łap w HD. ;)
[Obrazek: JL-18008r.jpg]

Odpowiedz
Oglądałałam wczoraj Gone Girl i Affleck na prawdę wygląda ostatnio okropnie, na tej fotce jeszcze nie jest źle ale w zwiastunach tego filmu to tragedia

Odpowiedz
https://twitter.com/trailertrack/status/915609501260271616

Trailer w niedzielę.

Odpowiedz
Internety już odkryły że na monitorze za Gal są fotki z Prypeci / Czernobyla, więc nasza teoria jest jak najbardziej słuszna.

Odpowiedz
Jezu, ale szajs...
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
I zajebiście. Zwłaszcza jak Czarnobylska katastrofa była powiązana z Darkseidem. Może wyjść fajny motyw.
Lepsze to niż kolejny NY.

Odpowiedz
Kolejny raz ten sam motyw. Może gdybym nie powtórzył Transformers 3 w tym roku, to byłbym zainteresowany co z niego wyjdzie. A tak - meh.

Nowa okładka
[Obrazek: EMP_NOV17_NewsstandCover.jpg]

I banner
[Obrazek: jl_att_ny_mini_totrim-1.jpg]

I jeszcze nowe character posters (duże, więc ukrywam)
Ponarzekałbym, że znowu nie ma Supermana, ale... Hasło na tych plakatach jasno sugeruje, że w niedzielę - trzymam kciuki - wreszcie pokażą Człowieka ze stali i zaraz po ostatecznym trailerze otrzyma on plakat ze swoim podświetlonym logo. :)

Albo nie, jednak jeszcze trochę popsioczę. ;)
Czarne tło jest słabe, mimo to plakaciki są okej, bo bohaterowie w końcu prezentują się w jakichś dynamicznych pozach, a nie posągowo. Gorzej, że nie mam pojęcia po cholerę - powtórka z kampanii Suicide Squad - TRZECIA(!) seria solowych plakatów z bohaterami? :P Mogliby sobie darować, albo pokazać coś nowego, np. przy promocji Avegers w 2012 łączono na plakatach bohaterów w pary.

Odpowiedz
(04-10-2017, 23:13)Juby napisał(a): Kolejny raz ten sam motyw. Może gdybym nie powtórzył Transformers 3 w tym roku, to byłbym zainteresowany co z niego wyjdzie.
No tak, bo TF3 z jedną krótką scenką w tej miejscówce tak bardzo wyczerpało temat!

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon