08-10-2017, 15:16
|
Justice League (2017)
|
|
https://www.instagram.com/p/BZ_Okn8giHK/?taken-by=justiceleague - nastepny trailer
08-10-2017, 15:37
Nadal nie pokazali Człowieka ze Stali tylko Clarka w scenie snu... poza tym niepotrzebnie wypuścili ten trailer, w sumie po co? trolling Supermena w pierwszej scenie z Lois? Zack mógł to upchnąć w poprzednim zwiastunie. Jeżeli ten trailer pokazano dla kilku nowych ujęć, zmian kolorystycznych i pokazania - ej patrzcie to ten reżyser od Avengers to ja tego nie kupuję.
Dokrętki robili tylko po to aby w tym zwiastunie pokazali na ułamek uśmiech Gal po przeskoczeniu przez Batmobil czy po to, że Wonder Woman dobrze się sprzedała i w sumie - ej ukryjmy Supermena, pokażmy go dopiero w jakimś spocie dwa dni przed premierą - zróbmy taki efekt WOW a teraz więcej, więcej Gal! Widzę, że Flash będzie robił za takiego "śmieszka" w filmie i sypał żartami do Batmana. Więcej humoru, więcej popatrzcie ile w Marvelu jest jak tam śmieszkują! Ciekawy jestem efektu końcowego i czy ojcem tego filmu będzie Zack czy jednak całą śmietankę spije Joss? Może i poprzednie zwiastuny nie byłe rewelacyjne (za dużo pokazywały) i kuły mocno w oczy CGI oraz kolorystyką charakterystyczną dla Zacka i jego filmów ale jakoś mi osobiście bardziej się podobały. Brawo WB! Z taką kampanią to widzę tutaj na świecie wynik $1.2 mld max i nie wiem czy po BvS i WW to taki wynik będzie super czy jednak przy zlepku tylu postaci DC i w tym ikon Supermena i Batmana oczekiwania są na półtora mld $ a nawet i więcej. Sam Mroczny Rycerz golił frajerów w BO ale DC na siłę chce gonić Marvela. 08-10-2017, 16:02
Czy to tylko ja mam coś ze wzrokiem, czy efekty w tym zwiastunie wyglądają naprawdę słabo? Może jedno lub dwa fajnie momenty z użyciem CGI bym znalazł. Reszta MEEEEEEHHH
Poza tym, całkiem porządny zwiastun. :) 08-10-2017, 16:12
IMO najlepsza zapowiedź do tej pory. Trochę zmarnowana na koniec, ale przez pierwsze 40 sekund trailera miałem gęsią skórkę i łzy w oczach. Henry <3 Potem zaczęła się jakaś kolorowa padaka, ale nie ukrywam, sporo w tym funu może być. Szkoda tylko, że dalej lecą w kija z brakiem Supermana (choć pokazali go w innych materiałach) i pewnie nie doczekam się plakatu z kompletną Justice League [epic fail tej kampanii].
$1,2 mld? Lol. Świeżak widzę się niezbyt zna na rzeczy. 08-10-2017, 16:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-10-2017, 17:36 przez Juby.)
Fajny zwiastun... Do momentu aż nie pokazują tej (tym razem zalanej czerwienią) CGI sraki.
Cóż dla mnie ta seria skończyła się na BVS.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 08-10-2017, 16:28
Mi się to nie podoba... Widać rękę Jossa Whedona, a ja polubiłem styl Snydera. Boje się że film nie odda w ogóle wizualnego klimatu MoS i BvS, a pójdzie bardziej w stylistykę Suicide Squad.
08-10-2017, 17:02
Aha, czyli teraz udają że Cavill owszem, gra w tym fiomie, ale tylko w scenach snów Lois. OK :)
O ile kolorystyka finału (?) mi się podoba, to jednak jest to okropnie komputerowa, nieczytelna sraka. Wonderka i Aquaman <3 08-10-2017, 17:33 (08-10-2017, 16:28)shamar napisał(a): Fajny zwiastun... Do momentu aż nie pokazują tej (tym razem zalanej czerwienią) CGI sraki. BvS było taką samą, albo i większą "CGI-sraką". Co niby jest złego w dodaniu tym filmom trochę kolorów? Wolę oglądać kolejną bitwę z faceless army skąpaną w czerwieni niż w metropolii za dnia, lub cyjanową nocą - Again. Kogoś jeszcze dziwi sztuczność efektów komputerowych? Przecież to wizytówka Snydera i DCEU. :P 08-10-2017, 17:40 (08-10-2017, 16:16)Juby napisał(a): $1,2 mld? Lol. Świeżak widzę się niezbyt zna na rzeczy.Biorę pod uwagę sukces kasowy WW oraz otwarcie BvS (który później miał spadki jak cholera) a także to, że po raz pierwszy Ci bohaterowie wspólnie będą na dużym ekranie po tylu latach zapowiedzi. Jeżeli ten film nie zarobi $1 mld z hakiem to WB powinno ogłosić upadłość i sprzedać się Chińczykom. Nie taki świeżak czytam i obserwuję forum od ok. 2010 roku i nigdy nie było okazji wcisnąć - rejestruj. 08-10-2017, 17:41
Zwiastun totalnie mehowy, to srakowe (nieważne czy szaro-bure czy kolorowe) CGI tak wali po oczach, że brakuje tylko Megazorda do kompletu. "Przezabawny" Flash i czarny Terminator totalnie od czapy dopełniają tę super wizję.
Wizyta w kinie? Dobry żart, może kiedyś do kotleta sobie puszczę ten koślawy projekt :) 08-10-2017, 18:04 (08-10-2017, 17:41)no_tak napisał(a): Biorę pod uwagę sukces kasowy WW oraz otwarcie BvS (który później miał spadki jak cholera) a także to, że po raz pierwszy Ci bohaterowie wspólnie będą na dużym ekranie po tylu latach zapowiedzi. Jeżeli ten film nie zarobi $1 mld z hakiem to WB powinno ogłosić upadłość i sprzedać się Chińczykom. Nie spodziewam sie przekroczenia miliarda. Ale jeśli taki średniak jak WW zdołał zarobić $821 mln, to kto wie czym zaskoczy nas JL. 08-10-2017, 18:20
Za każdym razem, gdy Jubas wchodzi do tego tematu, to tak jakby zapominał, że ch**** film też mogą zarabiać masę $$$$.
:)
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
08-10-2017, 18:27
Brawo WB! Dokręćmy uśmiechy, wjebiemy to w CGI trailer i młodzież kupiona!
pamiętacie te ploty przed drugim zwiastunem? Cytat: Jedno się sprawdziło ale mam wrażenie, że to właśnie kompletny opis trailera a oni na nowo zmontowali inny a w tym najnowszym jak nietoperek pędzi w coś tam to sobie myślę - no tak kurwa teraz pierdolną CGI dym i wyskoczy czarny brodacz (tzn. biały mężczyzna bez peleryny z brodą a nie murzyn) i będzie zdziwko! 08-10-2017, 19:30 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) | Huntersky | 3,829 | 623,615 |
04-08-2025, 20:56 Ostatni post: shamar |
|
| Wonder Woman (2017) | zombie001 | 787 | 123,800 |
29-11-2023, 22:33 Ostatni post: Mefisto |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 4 gości |